10 Restoran Jepang paling apik ing New York City

 

Panganan Jepang ing New York

Yen sampeyan seneng panganan Jepang, aku yakin sampeyan bakal ngerti restoran paling apik ing kutha sampeyan. lan sampeyan bakal seneng nikmati kabeh pasugatan. Sejatine rega restoran restoran Jepang luwih larang tinimbang restoran panganan Cina, nanging regane banget amarga pasugatan lan kualitase mesthi apik.

Nanging yen sampeyan manggon ing New York utawa ngrancang plancongan ing kana sawetara minggu, mula Sampeyan ora kejawab restoran panganan Jepang paling apik ing New York lan sampeyan bakal seneng ngerti. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti papan sing apik kanggo mangan sushi, sashimi, tempura, lan kabeh jinis panganan sing ana ing masakan Jepang, terus maca, amarga sampeyan bakal ngerti restoran panganan Jepang paling apik ing New York.

Brasserie Jepang

Restoran Jepang New York

Sampeyan bakal nemokake restoran Jepang iki ing 435 Hudson Street. Brasserie Jepang Iki minangka restoran sing duwe pengalaman kuliner sing akeh. Apik banget lan dekorasi kasebut asli Jepang. Dununge ana ing Desa Manhattan Kulon. Koki bakal menehi sampeyan gaya modern babagan masakan Jepang sing mewah.

Kaya ing Jepang, dimasak kanthi dipikirake ing musim, supaya luwih enak bahan-bahanane. Supaya sampeyan bisa ngrasakake kabeh, sampeyan duwe menu ekstensif kanthi piring karo tahu seger, Black Saikyo Miso, macem-macem sashimi, lan liya-liyane. Kanggo ngrampungake pengalaman kuliner, sampeyan bakal duwe dhaptar sake artisan, koktail, lan anggur supaya ora ketinggalan.

Restoran Hakubai

Mangan sushi ing New York

El Restoran Hakubai  Sampeyan bakal nemokake ing Hotel Kitano, ing 66 Park Avenue. Iki minangka restoran Jepang sing menehi tamu kesempatan unik kanggo nuduhake tradisi kuliner Jepang kayata masakan kaiseki. Koki fokus ing masakan Jepang sing fokus kanggo nggabungake bahan-bahan musiman sing paling apik kanggo nggawe menu unik sing bisa ditonton lan ditikmati.

Kaiseki minangka masakan khas lan alus sing ana ing Buddhisme Zen lan uga nampilake upacara upacara teh Jepang. Menyang restoran iki yaiku ngrasakake nedha bengi multi-kursus sing diwenehi macem-macem macem-macem. Dekorasi kasebut apik banget lan restoran dhewe uga apik, uga diakoni kabeh wong New York. Rega kanggo mangan ing restoran iki bisa larang regane, udakara $ 100 nganti $ 190 saben wong.

Restoran Inagiku

Masakan Jepang sing apik ing New York

Wong RNginep Inagiku  Sampeyan bakal nemokake ing Waldorf Astoria Hotel, ing 111 Wétan 49th Steet. Iki minangka restoran sing apik banget lan eksotis sing nyedhiyakake gaya masakan Jepang sing anyar ing latar teater. Sampeyan bakal seneng! Minangka restoran sing misuwur ing tengah kutha Manhattan lan umure meh 30 taun, mula ana akeh wong sing ngerti lan ngakoni saben dinane. Uga duwe klien sing setya amarga masakan sing spektakuler.

Izakaya Ten

Restaurante Izakaya Ten Sampeyan bisa nemokake ing 207 Avenue 10 nanging ing Oktober 2014 dheweke nutup lawang ing arah sing padha. Nanging dheweke ngrancang mbukak maneh lan ajining diri kasebut pancen larang. Yen sampeyan pengin ngerti apa wis dibukak maneh utawa apa rencana bakal enggal mbukak (lan pas karo kunjungan sampeyan menyang New York City), sampeyan mung kudu nulis email menyang: izakayatennyc@gmail.com.

Japanese

Restaurante Japanese  Sampeyan bisa nemokake ing 111 E 18th Street. Iki minangka franchise lan sampeyan bisa nemokake luwih akeh restoran kasebut ing Amerika Serikat lan ing saindenging jagad, nanging yen sampeyan menyang New York Sampeyan bisa nikmati restoran sing apik banget kanthi macem-macem masakan Jepang.  

Megu

Panganan Jepang lan sajian pitik

Restoran iki bisa ditemokake ing 62 Thomas Street. Iki minangka restoran sing uga ngetutake panganan tradisional Jepang. Babagan pendapat klien, sampeyan bisa nemokake sing nganggep larang banget kanggo sing ditawakake. Nanging ing Megu  panganan berkualitas ditawakake kanthi kaendahan banget ing saben piring, diwenehi ati-ati. Nanging supaya bisa nemokake manawa pancen restoran kanggo sampeyan, sampeyan mung kudu golek langsung.

Nipon

El restoran nipon  Iki minangka restoran Jepang lan mung kanthi jeneng sampeyan wis bisa ngerti jinis panganan sing bakal diwenehake. Sampeyan bisa nemokake ing 155 E 52nd Street. Yen ana bab sing luwih disenengi babagan restoran iki, kajaba panganan sing bisa sampeyan pesen lan panganan sing enak, mesthine kamar pribadi kanggo nikmati sore romantis sing asli karo pasangan, kulawarga utawa kanca. Sampeyan bakal seneng banget ing restoran iki!

Sushi-Ann

El Restoran Shushi-Ann  Sampeyan bisa nemokake ing 30 East 51 Street. Iki minangka restoran sing uga tujuane kanggo sapa wae, sampeyan uga bisa mangan ing kana kanggo mangan bisnis. Dheweke duwe kualitas apik banget ing panganan lan sushi sing sampeyan bakal nyoba ing kene angel dibaleni ing papan liya. Sampeyan bisa mangan ing bar utawa ing piring, sampeyan milih papan lan sing pengin dipangan. Sanajan sampeyan ora ngerti apa sing paling apik, sampeyan bisa ndeleng rekomendasi koki saben dina kanggo ngerti babagan panganan sing bisa dipangan.

Restoran Soto

Piring panganan Jepang

El Restoran soto  Sampeyan bisa nemokake ing 357 Sixht Avenue. Pelanggan duwe pendapat babagan kabeh selera, nanging ora bisa ditolak manawa panganan ing papan iki apik banget. Sampeyan bisa uga rada larang, nanging bisa uga dideleng lan bandingke karo restoran Jepang liyane, sampeyan setuju?

Sugiyama  

El Restoran Sugiyama Sampeyan bisa nemokake ing 251 West 55th Street lan luwih becik kanggo ngerti swasana santai sing bisa mangan panganan Jepang sing berkualitas.

Apa pendapat sampeyan babagan 10 restoran panganan Jepang sing bisa ditemokake ing New York City? Yen sampeyan ngerti macem-macem lan pengin ngandhani apa sing sampeyan pikirake lan pengalaman sampeyan, aja ragu-ragu!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*