10 hotel paling ala ing Cancun

10 hotel paling ala ing Cancun Miturut pangguna TripAdvisor, ing ngisor iki:

  1. Hotel Aristos Cancun Plaza, "Ndhelik lan ora aman!"
  2. Hacienda Cancun, "Pengalaman paling ala sing tau dialami!"
  3. Hotel Plaza Caribe, «Siji-sijine sing apik yaiku cedhak karo stasiun bis»
  4. Klub Acquasol, "Aib mutlak"
  5. Hotel San Carlos Cancun, «Nggegirisi»
  6. Cancun Marina Club Hotel, "Nyingkiri"
  7. Torre Dorada Cancun, «Hotel Torre-ible Dorada»
  8. Ocean Club Suites Cancun, "Papan pungkasan sing bakal dakgoleki"
  9. Pantai Papaya, "Apa sampah"
  10. Hotel Caribe Internasional, "Rusak"

TripAdvisor minangka situs web sing pangguna bisa nuduhake pengalaman lelungan. Salah sawijining perkara sing paling narik kawigaten yaiku bisa menehi peringatan babagan kabeh babagan brosur agensi perjalanan sing ora dietung. Sanajan biasane gampang dideleng ing hotel endi sing dadi favorit para wisatawan (sing jelas paling mewah utawa paling apik), sing paling apik yaiku hotel sing kudu dihindari. Kaping pirang-pirang ing ganga sing ditemokake bisa ngowahi preinan dadi ngipi elek.

Temenan iku pilihan subyektif (miturut kesan saka pangguna TripAdvisor), nanging nawakake akeh Cancun luwih milih liyane.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*