10 hotel paling apik ing kabeh wilayah miturut TripAdvisor.

Hotel ngimpi

Yen sampeyan pengin lelungan, mesthine sampeyan wis wiwit takon karo kanca lan kanca babagan hotel sing paling disenengi ing wilayah sing pengin dolan mrana sawetara dina, minangka pasangan. kulawarga utawa karo kanca-kanca. Nanging bisa uga sing paling sampeyan minat ora dadi tujuan, nanging hotel sing pengin dolan.

Ana wong sing nalika lelungan menehi wigati kanggo hotel, amarga dheweke seneng manggon ing hotel, kaya nalika ana wong sing plancongan sing seneng nindakake amarga dheweke ana ing fasilitas (saliyane lan mesthine bisa kanggo navigasi lan ndeleng keajaiban saka segara). Nanging yen sampeyan pengin ngerti sawetara hotel paling apik sing kalebu ing preinan, sampeyan kudu ndeleng babagan iki TOP 10 hotel miturut TripAdvisor taun iki 2015. Wigati dicathet!

Butik & Spa di Hotel Vincci Selección Aleysa

Hotel Vincci

Hotel iki sampeyan bisa nemokake Benalmádena, Spanyol. Iki minangka hotel luar biasa kanthi lokasi sing sampurna amarga pantaie mung adoh, karo promenade lan sampeyan uga bisa ndeleng pemandangan laut ing saben taun. Kabeh kamar jembar, modern lan dihiasi kanthi rasa sing nyenengake. Sampeyan bisa nemokake apik, layanan sing apik lan regane dhuwit.

Deleng Boutique Boutique & Spa Vincci Selección Aleysa ing Tripadvisor

Hotel Maria Cristina, Hotel Mewah, San Sebastian

Hotel Maria Cristina

Sampeyan bisa nemokake hotel iki ing San Sebastián - Donostia, Spanyol. Minangka hotel sing sampeyan pengin kemewahan, kualitas lan kepenak, sampeyan ora bisa mandheg ngunjungi. Sanajan restoran kasebut regane larang, sampeyan kudu nyoba layanan, kamar, ruang santai lan urip ing njero hotel. Layanan kasebut apik banget lan kamar duwe udara klasik nanging modern ing wektu sing padha. Sampeyan ora bisa ilang iki!

Deleng Hotel Maria Cristina, Hotel mewah ing Tripadvisor

Nayara Hotel, Spa & Taman

Hotel Nayara

Hotel iki bisa ditemokake ing La Fortuna de San Carlos, Costa Rica. Yen sampeyan pengin lelungan menyang Kosta Rika, sampeyan bisa ngerteni manawa para staf nggawe sampeyan kepenak lan dirawat, sawayah-wayah. Suite iki apik banget lan sampeyan bakal luwih seneng banget karo kaendahane. Kajaba iku, desain teras hotel iki bakal menehi pemandangan Taman Nasional Arenal sing apik lan kebon sing apik. Yen sampeyan pengin seneng ing tengah swarga sing ijo lan seneng lelungan jagad, mula… sampeyan ora bakal kliwat riko menyang hotel iki.

Deleng Hotel Nayara, Spa & Taman ing Tripadvisor

Belmond Palacio Nazarenas

Belmond Palacio Nazarenas

Hotel iki sampeyan bakal nemokake ing Cuzco, Peru lan iku salah siji sing paling apik ing negara iki. Kamar apik banget, kamar duwe ekstra mewah kaya sinetron organik seger sing dipotong dening pelayan ing jedhing. Sanajan sampeyan ora biasa duwe staf ing layanan kasebut kanthi eksklusif, bisa uga ana sing beda. Sadurunge dadi hotel, biara dadi fasilitas lan prasarana sing kudu dingerteni. Ana ing gunung lan dheweke njupuk iki, mula ana sistem sing bisa nyedhiyakake oksigen kanggo ngatasi efek saka dhuwure. Kajaba iku, layanan luar biasa.

Deleng Belmond Palacio Nazarenas ing Tripadvisor

Hotel Olivia Balmes

Hotel Olivia Balmes

Sampeyan bakal nemokake hotel iki ing Barcelona, ​​Spanyol. Yen sampeyan pengin lelungan menyang Barcelona, ​​sampeyan bisa nemokake akeh hotel sing luar biasa lan iki kalebu salah sawijine. Hotel sing dununge apik banget lan pusat, kanthi layanan sing ati-ati lan kamar mewah, bakal nggawe sampeyan seneng salah sawijining hotel paling apik ing kutha kasebut.

Deleng Hotel Olivia Balmes ing Tripadvisor

AlmaPamplona Muga de Beloso

AlmaPamplona Muga de Beloso

Sampeyan bakal nemokake hotel iki ing kutha ajaib Pamplona, ​​Spanyol. Sanajan udakara 15 menit mate saka pusat, sampeyan luwih becik ngunjungi hotel iki amarga gumun banget. Kamar sing wiyar lan modern, layanan apik, sarapan berkualitas tinggi lan papan kanggo mbaleni tanpa mangu-mangu.

Waca AlmaPamplona Muga de Beloso ing Tripadvisor

Hotel Pantai Ocean

Hotel Pantai Ocean

Sampeyan bakal nemokake hotel iki ing sisih kidul semenanjung kita, persis ing Mijas, Spanyol. Kanthi kolam renang lan madhep segara, iku hotel sing duwe pendapat beda babagan kunjungan sing wis ditampa. Kadhaptar minangka salah sawijining sing paling apik miturut TripAdvisor, nanging kanggo ngerti apa sejatine larang regane, sampeyan kudu ngunjungi. Layanan iki apik banget, kamar wiyar lan modern.

Deleng Hotel Pantai Ocean ing Tripadvisor

Hotel Estalagem St Hubertus

Hotel Estalagem St Hubertus

Sampeyan bisa nemokake hotel iki Gramado, Brasil. Yen sampeyan arep lelungan menyang Brasil, sampeyan kudu ngerti manawa hotel iki dirancang kanggo pasangan, dadi yen sampeyan pengin nggawe bulan madu khusus ... iki bakal dadi papan sampeyan. Nanging yen sampeyan jomblo lan golek katenangan lan tentrem, iki uga bakal dadi papan sing cocog kanggo sampeyan. Setelan kasebut apik banget, ing jejere pantai Black Lake ... luar biasa tenan. Sampeyan bakal ngrasakake istimewa ing saben detik menginap.

Deleng Hotel Estalagem St Hubertus ing Tripadvisor

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere

Hotel iki bisa ditemokake ing Riccione, Italia. Minangka hotel Italia sing apik, sampeyan bakal bisa nikmati swasana sing hebat, kanthi staf sing luar biasa, kanthi pandhuan kanggo kabeh plancongan, lokasi sing cocog lan kamar sing apik banget sing bakal nglegakake malah wong sing paling nuntut. Lan yen sampeyan seneng muter sampeyan bakal seneng, lan yen sampeyan seneng ngrasakake panganan sing enak.

Deleng Hotel Belvedere ing Tripadvisor

Hotel Haymarket

Hotel Haymarket

Hotel iki bisa ditemokake ing London, Inggris. Iki minangka hotel sing biasane duwe referensi sing apik, nduwe lokasi pusat, swasana santai, layanan sing apik lan dekorasi sing bisa dadi gaya mewah utawa apik ... sanajan masing-masing bisa duwe kesimpulan gaya babagan dekorasi. Kamar sing wiyar lan layanan sing apik banget ing jantung London, apa maneh sing njaluk dijaluk?

Deleng Hotel Haymarket ing Tripadvisor

Kabeh iki hotel ditampilake ing TripAdvisor. Wong-wong sing basa Spanyol disorot ing Spanyol lan sing ora, disorot dadi hotel paling apik ing saindenging jagad. Amarga hotel kasebut apik, regane saben wengi bisa uga regane larang, mula luwih becik ditikmati kanggo acara khusus.

Nanging sampeyan bakal nemokake 25 hotel paling apik ing Spanyol lan 25 hotel paling apik ing donya ing taun 2015 miturut TripAdvisor yen sampeyan pengin ngerteni luwih akeh. Apa sampeyan ngerti hotel sing dianggep kudu didaftar minangka salah sawijining hotel paling apik? Kandhani sing endi!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*