10 panggonan ing Spanyol kanggo uwal saka mangsa adhem

Tujuan mangsa

Kita mlebu ombak kadhemen kebak, lan sejatine kita kabeh pengin bali menyang musim panas, dadi panas lan nalika pantai. Ing wilayah sisih lor, tengah lan pegunungan dadi luwih adhem, lan mesthine akeh sing wis mikir nggawe papan kanggo plancongan menyang papan sing luwih anget. Pramila kita bakal menehi sawetara ide.

Ana akeh tujuan sing nyedhiyakake luwih anget tanpa kudu ninggalake Spanyol. Lan kita duwe papan sing apik kanggo dikunjungi lan papan sing hawa ngiringi sawetara tanggal kasebut, supaya bisa uwal saka mangsa adhem. Elinga sepuluh tujuan sing cedhak banget, supaya bisa ngrasakake swasana sing luwih anget lan mikir babagan musim panas.

Cádiz

teluk

Cádiz minangka kutha sing apik banget. Nduwe wong sing nulungi kita supaya kepenak, lan wilayah sing lawas supaya bisa nemokake toko cilik lan alun-alun tengah sing bisa ngombe ing teras lan srengenge. Sanajan cuaca kasebut ora kaya musim panas lan kita bisa uga ora adus ing banyu sing misuwur Pantai CaletaYa, kita bisa ndeleng kabeh lingkungan kasebut. Lan yen kita penggemar olahraga banyu kayata layangan, kita ana ing papan sing cocog.

Ceuta

Ceuta

Yen kita nilar semenanjung, kita bisa menyang Ceuta, papan sing campuran budaya liyane lan akeh sing bisa ditawakake. Deleng tembok kerajaan, sing ngeterake kita menyang jaman mbiyen, utawa mlaku-mlaku liwat taman Mediterania. Uga ana pulau-pulau cilik ing sacedhake, kayata Perejil utawa Santa Catalina. Kita uga bisa mlaku-mlaku ing Monte Hacho, lan kita uga bakal cedhak karo Maroko, yen pengin plancongan maneh.

Melilla

Melilla

Melilla minangka kutha liya sing dununge ing bawana Afrika sing kalebu Spanyol, lan ing kana kita bisa ngrasakake wektu sing nyenengake kanggo taun kasebut. Kita bisa liwat Hernandez Park, nanging salah sawijining obyek wisata paling gedhe yaiku ndeleng Bètèng abad ka-XNUMX. Isih duwe telu saka papat kandhang asli. Tempat liya kanggo dideleng yaiku Plaza de España utawa Museum Militer.

Alicante

Alicante

Ing Alicante, saiki isih adhem, sejatine ora adhem, nanging ora adhem kaya ing sawetara kutha ing tengah utawa sisih lor, mula bisa uga plancongan akhir minggu. Kita bisa munggah menyang sing lawas Kastil Santa Barbara, saka kana ana pemandangan sing luar biasa, lan ndeleng pulau Tabarca, papan sing uga kudu ditonton amarga dadi taman alami.

Ibiza

Ibiza

Ibiza minangka tujuan sing apik sing ditemokake nalika musim salju. Ora ana swasana ing pulau iki kaya musim panas, nanging iki luwih santai kanggo ndeleng. Kita ora bakal menyang pantai nanging bisa mlaku kanthi tenang Dalan Vila lan regane mesthi bakal mudhun akeh ing musim rendheng. Ana akeh sudhut, kutha lan pantai sing sepi kanggo dideleng tanpa kudu musim panas, yen kabeh wis akeh para turis.

Fuerteventura

Fuerteventura

Ing Kepulauan Canary kita nemokake pembuluh getih liyane kanggo uwal saka mangsa adhem. Lan ing kasus iki, kita malah bisa menyang pantai, amarga suhu bisa nganti 25 derajat ing pulau-pulau kasebut. Fuerteventura minangka salah sawijining, kanthi kunjungan wajib ing gunung Tindaya, utawa pantai Cofete sing terkenal. Sampeyan uga bisa ngunjungi kutha-kutha cilik, kayata El Cotillo, utawa La Ampuyeta.

Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote minangka tujuan liyane sing cenderung rame ing musim panas, nanging ngrasakake cuaca apik sepanjang taun. Ing pulo iki, kita bisa nikmati pesisir pasir ireng, nanging uga kunjungan kaya Taman nasional Timanfaya, utawa Cueva de los Verdes, trowongan sing dibentuk dening Corona Volcano.

Langkawi

Langkawi

Ing pulo Tenerife, kita uga duwe tawaran apik sepanjang taun kanthi cuaca sing apik. Kita ora mung bakal seneng kolam renang hotel, nanging uga pantai kayata Playa de Los Cristianos utawa La Tejita. Ing Dolan maring Teide Sampeyan kudu, munggah ing mobil kabel kanggo ndeleng pulau sing luar biasa. Kita uga bisa ngunjungi Loro Parque utawa Siam Park, taman banyu sing nyenengake banget.

Málaga

Málaga

Saiki kita arep menyang sisih kidul semenanjung, lan Malaga bisa dadi tujuan sing apik nalika musim salju. Cuaca isih kepenak dienggo Costa del Sol, nanging yen ora ana dina pantai, kita kudu nindakake perkara liyane, kayata ndeleng Alcazaba utawa Teater Romawi.

Sevilla

Sevilla

Kutha kidul liyane sing bisa nyedhiyakake akeh barang sing menarik. Ing Seville, kita ora mung nemokake wilayah lawas sing apik banget, nanging ana akeh monumen sing bisa dideleng, kayata Giralda, Torre del Oro utawa Alcazar Nyata.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

8 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Maria del Mar ngandika

    Nuwun sewu, nanging sampeyan lali nyebut Almería. Dina iki jam loro awan udakara 18 derajat

    1.    Gloria Rodriguez ngandika

      Susana, aku kudu ngandhani yen Gran Canaria minangka pulau sing diakoni amarga iklim paling apik ing saindenging jagad amarga angin perdagangan sing ndadekake suhu musim semi nyenengake sepanjang taun lan kanggo njlentrehake manawa Playa del Inglés dudu ing Tenerife nanging ing Gran Canaria.

  2.   Clipper ngandika

    Playa del Inglés dudu ing Tenerife nanging ing Gran Canaria, sampeyan kudu mriksa papan kasebut

  3.   Rafa ngandika

    Aku ora ngira sampeyan ngerti manawa COSTA del SOL sejatine ALMERÍA sing luwih akeh sunar srengenge saben taun lan suhu paling stabil sajrone taun. Dheweke mesthi lali karo kita. Apa isin banget ora nggatekke.

  4.   Loli ngandika

    Aku ora ngerti ing endi sampeyan wis sinau, nanging aku menehi sampeyan 0, sampeyan wis lali ALMERÍA ing endi kita duwe suhu paling apik ing kabeh semenanjung, sanajan lara ...

  5.   Ana isabel guadalupe sanabria ngandika

    Taun-taun bakal kliwat lan kita bakal terus dadi pulau sing begja, nanging cukup lali, para wanita, pantai Inggris ana ing Gran Canaria, lan aku uga ora setuju karo komentar manawa pantai paling apik ing Nusantara, saben pulau duwe Pesona lan pesisir sing apik banget. Dokumentasi dhewe sadurunge nulis artikel. Matur nuwun

  6.   Pedro ngandika

    Lan apa sing sampeyan critakake babagan pantai Las Canteras?
    Gran Canaria mung ana siji lan ora ana tandhingane.
    Kita ngrasakake suhu sing apik banget.
    Ayo, aku nyaranake.

  7.   Susana Garcia ngandika

    Ya, aku wis nggawe kesalahan sing wis diatasi. Nuwun sewu yen aku wis nesu marang wong liya yen wis kaya ngono, nanging ora, aku ora ngerti saben-saben poin ing Spanyol. Oalah Antonio, aku mikir ora perlu ngina, amarga kita kabeh manungsa lan bisa nggawe kesalahan, bener?