15 pesisir nudist paling apik (II)

1 - Montalivet (Prancis) Gerakan naturist internasional diwiwiti ing taun 1950 lan entuk penghormatan dadi pantai mudo pertama ing donya. Dina iki dadi swarga kanggo kabeh wong, ora preduli umur lan ing endi sampeyan bisa ndeleng saka wong siji menyang kabeh kulawarga.

Kita bisa ujar manawa iki minangka salah sawijining sudhut paling apik ing jagad iki amarga ora mung duwe pantai, nanging uga ana kompleks hotel sing dilengkapi karo kemah, toko, bungalow, lan alternatif rekreasi lan olahraga liyane.

nudist

Punapa panjenengan kersa celup?

Perlu dielingi manawa Prancis minangka tujuan sing cedhak karo negara kita lan uga duwe akeh alternatif transportasi, dheweke nggawe salah sawijining pilihan sing paling apik yen pengin diwiwiti ing kene utawa yen sampeyan wis duwe pengalaman ing Iki, soko sing wis bisa ditikmati ewonan wong, sing nganggep Montalivet ngancani dheweke sajrone preinan.

2 - Iki Pregons Gedhe (Mallorca), minangka teluk cilik sing asri ing Kepulauan Balearic, disenengi banget karo kabeh wong sing ngunjungi. Iki minangka pesisir sing pancen paradis, sing bakal ngalangi kita supaya ora luwih golek barang sing istimewa, kanthi pasir lan perairan pirus sing apik, kaya sing mesthi ditampilake ing majalah lan kartu pos tujuane. Uga diubengi karo pesisir liyane sing uga digunakake kanggo nudisme, mula kabeh wilayah kasebut cocog kanggo nindakake nudisme. Sampeyan wani?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*