16 Kunjungan Penting ing Sardinia II

Sardinia

Ing postingan sadurunge, kita ngomong babagan akeh kutha utama lan wilayah sing bakal dikunjungi ing Sardinia. Tanpa diragukan, ora bisa dibantah manawa yen kita lunga menyang pulau kasebut, kita bakal ngunjungi Cagliari utawa Alghero, nanging sejatine ana akeh wilayah sing paling turis, mula ing wektu iki kita bakal ngandhani sawetara papan sing kondhang lan papan liya ora ngono.

Sardinia minangka pulau sing turis lan angel golek papan sing sepi ing musim dhuwur, nanging mesthi ana kutha sing bisa ndhelik kanggo ngrasakake katenangan sing luwih tentrem. Ing pilihan pungkasan iki, uga ana sawetara papan penting kanggo celengan utawa dadi papan hiburan.

Orgosolo

Orgosolo

Orgosolo bakal dadi kutha sing tenang lan tenang ing Sardinia yen ora ana ing kutha kasebut mural males ukum, sing ngisi kabeh kreativitas gedhe tenan. Mural kasebut dicampur karo urip saderhana lan menehi pesona unik ing papan iki. Dina iki minangka salah sawijining kunjungan penting ing pulau kasebut, supaya kita kaget amarga akeh mural lan karya sing ana ing lurung-lurung. Tradhisi mural diwiwiti kanthi klompok anarkis Milan ing taun 69. Iki minangka wiwitan, nanging saiki luwih saka 150 mural bisa ditemokake kasebar ing saindhenging kutha. Kutha iki ana ing pedalaman Sardinia lan biyen dadi papan penyamun. Dina iki nampa kunjungan saka wong-wong sing pengin ndeleng mural, nanging iki dudu papan turis sing apik.

Bosa

Bosa

Saka kutha sing kebak mural, kita menyang kutha kebak warna. Bosa ditondoi dening omah sing padhet lan warna-warni, menehi lukisan nada asli sing nyampur. Ing kutha iki, sampeyan bisa ngunjungi sawetara perkara sing nyenengake, kayata Casa Deriu, yaiku museum kanthi lantai sawetara, utawa Katedral Immaculate. Ndhuwur kutha kasebut ana Kastil Malaspina, sing bisa dideleng karo pemandangan sing apik.

Porto Cervo

Porto cervo

Porto Cervo minangka salah sawijining papan utama ing Emerald Coast misuwur. Minangka papan sing apik banget, tujuane kanggo wisata mewah. Ing papan iki, sampeyan bisa ngrasakake marina sing kebak kapal pesiar nalika musim panas, kanthi macem-macem restoran lan bar. Kajaba iku, iku minangka papan sing cocog kanggo blanja, kanthi merek eksklusif ing tengah kutha. Objek wisata utama Porto Cervo liyane yaiku hiburan ing wayah wengi, amarga duwe diskotik lan papan kanggo nikmati pesta sing apik.

Barumini

Barumini

La Desa Nuragic Barumini Iki minangka kunjungan penting yen pengin ngerti babagan sejarah pulau kasebut. Penggalian 50-an iki nyebabake sisa-sisa arkeologi saka populasi pisanan sing mapan ing Pulo Sardinia, lan konservasi sing luar biasa nggawe sing paling penting ing pulau kasebut. Sampeyan bisa ndeleng konstruksi bunder sing nggawe omah-omah wong-wong sing manggon ing pulau kasebut pirang-pirang abad kepungkur. Sisa iki nuduhake manawa wilayah iki wis dipanggoni wiwit Zaman Perunggu.

Jurang Gorropu

Gorropu

Wilayah sing misuwur minangka salah sawijining ngarai paling jero ing Eropa, asale saka erosi Kali Flumineddu. Mlebu jurang minangka kegiatan sing mbayar, lan mlaku-mlaku suwene udakara sakjam, gumantung karo wektu sing bakal ditindakake kanggo ngrasakake papan alam iki. Ana sawetara air terjun lan banyu ing sawetara wilayah, kanthi saluran sing beda-beda, mula wektu sing paling apik kanggo ngunjungi yaiku musim panas utawa musim semi. Kanggo sing ora duwe gaya sing apik, ora ana masalah amarga ana telung jalur sing beda-beda kanthi macem-macem tingkatan kangelan.

Teluk Orosei

teluk Orosei

Yen, sawise akeh kutha lan plancongan, siji-sijine sing pengin dadi istirahat, kita duwe papan kaya Teluk Orosei, kanthi pantai sing apik banget. Ing wilayah kasebut, ana akeh teluk cilik lan pantai, sing nyorot kayata Cala Goloritzé utawa pantai Sirboni. Sampeyan bisa njupuk rute kanthi dalan, nanging uga wilayah sing bisa diakses nganggo prau.

Sassari

Sassari

Sassari liyane kutha penting Sardinia. Uga duwe pantai ing sacedhake, dadi papan turis. Ing kana kita bisa ndeleng Kastil Sassari, mung kari enem menara pertahanan saka konstruksi asli. Katedral San Nicolás, wiwit abad kaping XNUMX lan kanthi gaya Romanesque, minangka permata liyane ing kutha iki. Aja ketinggalan Calle de la Marmora, papan sing papane biyen wong-wong biyen wis pirang-pirang taun kepungkur, lan sing saiki isih nglestarekake bangunan sing apik.

San Pantaleo

San Pantaleo

Kita mungkasi karo kutha cilik San Pantaleo. Yen bosen karo panggonan sing akeh turis, mula kutha iki bakal duwe kutha tradisional sing dununge sawetara kilometer saka pesisir. Ing kono kita bisa ngrasakake katenangan, gaya urip khas ing pulau lan toko-toko tukang sing nganggo macem-macem bahan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*