3 Pantai paling dhuwur ing Jamaika

Jamaika

Kita meh mesthi ngomong babagan siji pantai, supaya bisa nganalisis lan sakupenge kanthi jero. Nanging sejatine, sampeyan uga bisa nggawe peringkat pesisir paling apik ing papan sing istimewa kaya Jamaica, bandhulan reggae, sing saiki uga dadi papan sing sampurna kanggo nikmati pesisir.

Ing Jamaika, ana pirang-pirang pesisir sing apik banget, amarga iku sawijining pulo kanthi iklim apik bisa ngrasakake paling akeh taun. Nanging ana sawetara sing paling misuwur lan wis dadi sing paling populer. Yen sampeyan arep ngunjungi Jamaika nalika plancongan mbesuk, iki minangka 3 pantai sing disaranake.

Negril

Pantai iki minangka salah sawijining sing wis dakcritakake sadurunge, wiwit Negril iku salah siji sing paling populer lan misuwur. Iki minangka sing paling apik ing kabeh wilayah Jamaika, lan dianggep minangka sing paling apik ing saindenging jagad, mula dadi papan sing biasane turis akeh. Ing taun 60-an iku minangka tujuan hippie, lan saiki bisa digunakake kanggo nudisme. Dawane 11 kilometer wit kurma lan lingkungan alam lan alam bébas. Ing sacedhake, ana bar, hotel lan toko-toko lokal cilik, amarga iku salah siji sing paling turis.

Teluk Puerto Antonio

Jamaika

Pantai iki dipangan dening tlaga alam, lan bisa uga adus banyu sing jernih lan tenang. Iki minangka papan sing cocog kanggo kayak lan arung jeram ing wilayah Laguna Biru. Amarga banyune tenang, dadi papan sing cocog kanggo kulawarga.

Pantai Dunn's River

Jamaika

Kali Dunn ketemu Karibia ing pantai iki kanthi banyu sing bening. Mlaku-mlaku ing ngisor jawah minangka salah sawijining kegiyatan paling apik sing bisa ditindakake ing pantai iki, saliyane kanggo merenengi pemandangan sing apik.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*