4 tujuan sing kudu dikunjungi ing Portugal

Portugal

Portugal minangka lahan sing kebak kutha pesisir, kutha sing apik lan papan sing apik banget lan sejarah. Tanpa mangu-mangu, kita kabeh wis ngrungokake babagan papan sing paling populer, lan kita pengin ngomong kanthi tepat karo sampeyan. Saka papat tujuan sing kudu dituju saben wong lelungan dolan ing Portugal.

Iki patang papan iku penting saka Portugal, nanging kita ngerti manawa ana luwih akeh sudhut lan papan sing bisa narik kawigaten. Kita bakal ngrampungake dina liya, amarga kita kudu miwiti karo sing paling penting. Yen sampeyan durung nate ngunjungi, saiki sampeyan bisa nggawe dhaptar kanggo nylametake tujuan sing sampeyan ngerti.

Lisboa

Lisboa

Ibukutha Portugal minangka salah sawijining tujuan utama sing pengin dideleng, amarga kutha kasebut nduweni sejarah lan papan sing apik kanggo ditemokake. Pindhah menyang Lisboa Uptown kanthi trem iku salah sawijining klasik sing hebat ing kutha iki, nanging isih akeh liyane sing bisa kita lakoni, kajaba mlaku-mlaku liwat dalan ing kutha lawas. Kunjungi Kastil San Jorge, sing nguwasani kabeh kutha lan pemandangan sing apik, mudhun menyang Torre de Belem, menara pertahanan lawas, utawa liwat tlatah La Baixa, yen sampeyan wis bosen lereng kutha, kanggo nemokake Restauradores Square utawa alun-alun Rossio.

Sedhela maneh kita nemokake Taman Bangsa, papan modern sing kontras karo pesona sejarah kutha. Iki Oceanarium, sing minangka akuarium paling gedhe ing Eropa. Rada adoh saka pusat, kita uga nemokake Biara Jerónimos, papan sing penting kanggo dikunjungi. Iki wis dinyatakake minangka Situs Warisan Dunia dening UNESCO lan dununge ing lingkungan Belem. Iki minangka biara abad ke-XNUMX sing apik banget lan duwe salah sawijining klambi paling ayu.

Porto

Porto

Porto minangka tujuan nomer loro sing paling populer ing Portugal lan duwe sebab sing cukup kanggo dadi tujuan sing unik. Ing ribeira kali Douro Iki minangka daya tarik sing apik, lan prau layar liwat, sawetara sing turis, mula kita bisa njupuk kesempatan kanggo lelungan kali ing kali kasebut. Kita uga bisa nyebrang jembatan Don Luis I kanggo pindhah menyang pantai liyane, menyang Vilanova de Gaia, ing kana kita nemokake akeh pabrik anggur sing paling penting kanggo anggur Port sing misuwur. Kita ora bisa kliwat ing Toko Buku Lello sing kondhang, ing endi Harry Potter difilmake, lan luwih becik pindhah sajrone minggu, amarga ing akhir minggu biasane ana antrian sing dawa.

Saliyane, ana sawetara monumen sing menarik, kayata Torre de los Clérigos utawa Palacio de la Bolsa. Ing Katedral Porto diwiwiti saka abad kaping-XNUMX lan minangka salah sawijining bangunan religius paling tuwa. Uga aja lali karo Mercado do Bolhao, pasar paling tuwa ing kutha kasebut, wiwit abad kaping XNUMX. Lan yen isih ana wektu, kita bisa menyang stasiun sepur Sao Bento, ing endi kita bakal ngrasakake dekorasi ubin khas. Sanajan, tanpa mangu-mangu, Porto sing paling apik yaiku nyasar ing dalan-dalan sempit lan lawas.

Albufeira

Albufeira

Wilayah Algarve pancen salah sawijining wilayah wisata paling apik ing kabeh Portugal, lan ing antarane papan sing ditemokake, Albufeira ditemokake, sing minangka salah sawijining wilayah paling populer. Kutha pesisir iki duwe akeh wisata pantai nalika musim panas, nanging isih akeh sing bisa dideleng. Ing Pantai Nelayan, sing paling misuwur ing wilayah kasebut, sampeyan bisa ngrasakake papan sing penting banget lan pantai sing sadurunge dadi papan kanthi kegiyatan para nelayan ing wilayah kasebut. Ing sakiwa tengene, ana pantai liyane, kayata Oura, Aveiros utawa Peneco.

ing Reruntuhan Romawi ing Cerro da Vila Dheweke isih dadi villa Romawi sing nggambarake lakune wong Romawi liwat wilayah Portugal iki. Kunjungan liyane yaiku Kastil Paderne, salah sijine saka pitu sing diwakili ing bendera Portugis lan tanggal wiwit abad kaping-XNUMX. Kanggo sampeyan sing pengin ngerti luwih akeh babagan wilayah kasebut, dheweke duwe Museum Arkeologi Kota.

Aveiro

Aveiro

Aveiro dikenal minangka Venice Portugis. Kutha komersial lawas sing nggunakake moliceiros, yaiku kapal sing khas, kanggo ngangkut barang, lan saiki wis dadi daya tarik turis. Kutha iki duwe loro kanal lan bangunan seni deco sing apik, mula mlaku-mlaku liwat lurung-lurung kanal iku kudu. Ing Aveiro, sampeyan uga bisa ngunjungi Biara Yesus, ing kana dununge museum kutha, utawa Catedral da Sé, sing ana ing ngarepe museum. Ing njaba kutha, kita ora bisa mandheg ndeleng pantai sing cedhak. Pantai Barra misuwur banget lan duwe promenade karo restoran lan kafe, sanajan tanpa mangu-mangu sing paling apik yaiku Costa Nova, sing misuwur amarga omah-omahé dicet kanthi garis-garis.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*