5 hotel ing Spanyol kanthi pesona lan mewah

Hotel butik ing Spanyol

Nalika preinan utawa dina istirahat teka, ora nate ngerti yen hotel bisa dadi tujuan sing dituju. Spanyol minangka negara sing apik ing saben kutha lan pojok, Dheweke nawakake akeh gastronomi, mujur nengen, gunung, pantai lan akeh awan lan wengi ing endi wae sampeyan lunga, mula Spanyol dadi negara sing dikarepake para turis manca negara. Apa sampeyan pengin ngerti hotel mewah ing Spanyol?

Dina iki aku pengin ngobrol karo sampeyan sawetara hotel sing apik ing Spanyol supaya sampeyan bisa ngrasakake fasilitas, nanging uga yen kudu menyang kutha, sampeyan bisa nginep ing omah sing ora iso lali. Kita ora bisa nolak manawa sampeyan lelungan menyang kutha liya, papan sampeyan nginep banget penting amarga bakal menehi kesan ing kesan ing papan kasebut amarga wis kepenak. Tanpa mikir maneh, waca terus kanggo nemokake sing paling apik Hotel butik ing Spanyol.

Hotel Alfonso XIII (Seville)

Hotel butik ing Spanyol

Alfonso XIII dudu hotel modern kaya sing diarepake saiki, nanging daya tarik lan fasilitas tradisional bakal nggawe sampeyan seneng kaya sadurunge. hotel Sevillian bintang lima asli. Iki minangka hotel sing dingerteni dening akeh selebriti nasional lan internasional, mula yen ana wong sing misuwur teka ing Spanyol, dheweke ora bakal ragu-ragu nginep ing hotel sing apik iki.

Dumunung ing jejere Puerta de Jerez lan cedhak Katedral, sing ana ing jantung Seville uga cedhak karo Reales Alcázares, dadi yen sampeyan pengin pariwisata ing kutha sing apik iki, sampeyan ora bakal nemoni masalah nalika nindakake. Hotel iki uga nduwe pemandangan sing apik banget sing bisa dipilih nalika milih kamar. Iki dianggep minangka salah sawijining hotel paling mewah lan bergengsi ing donya wiwit taun 1929.

Sanajan hotel kasebut umure wis pirang-pirang taun, wis direnovasi njaga sentuhan klasik sing menehi sejarah lan glamor, lan kayane hotel sing dijupuk saka karya seni. Titik referensi kanggo para plancong sing teka ing kutha kasebut, lan uga kanggo Sevilia.

Hospes Palacio del Bailio (Córdoba)

Hotel butik ing Spanyol

Hotel iki dununge ana ing pusat sejarah kutha Córdoba, uga dikenal minangka kutha Caliphal. Kejabi hotel Diumumake ing taun 1982 minangka Aset Minat Budaya ing kategori Monumen Taun, dadi sampeyan bisa mbayangake kamulyane. Kajaba iku, hotel kasebut kalebu kombinasi istirahat, kesejahteraan, budaya, seni, sejarah lan gastronomi.

Sanajan hotel kasebut wis puluhan taun digunakake, dheweke tetep bisa ngawat-ngawati kanthi suwe amarga kerja pamulihan sing penting. Karya-karya kasebut bisa ngirit kaendahane kanggo ngerti sejarah sejarah kutha Córdoba lan apa sing dituduhake ing fasilitas kasebut. Kanthi teras gedhe, vila, baths Romawi, lan kolam renang sing diubengi wit-witan lan tanduran arum, sampeyan bakal seneng nginep kaya liyane.

Yen sampeyan pengin nginep ing hotel iki, sampeyan bakal ngerti kepiye limang lintang kasebut ngidini sampeyan nikmati plancongan luar biasa sing kebak gastronomi, istirahat ing kebon, nikmati budaya lan sejarah utawa nikmati siraman Roma. Kaya ora cukup, sampeyan bisa seneng kutha Córdoba lan temokake kabeh jimat sing nunggu kutha iki kanggo ketemu.

Hotel Hospes Palau de la Mar (Valencia)

Hotel butik ing Spanyol

Dumunung ing jantung Valencia, Hotel Hospes Palau de la Mar minangka hotel bintang lima sing bakal ngidini sampeyan ngerti kutha Valencia kanthi luwih dhisik. Minangka omah gedhong gedhe saka s. XIX sing nanggepi semangat laut sing dadi ciri khas kutha Valencian. Iki minangka hotel modern, kanthi fasilitas sing bakal disenengi lan kontras banget karo arsitektur bangunan sing apik. Kebon lan papane bakal nggawe sampeyan seneng nginep ing hotel kapan wae mulih saka kutha.

Gastronomi ing kutha kasebut luar biasa, nanging yen sampeyan ora sempat mangan ing sawijining dina ing restoran sing apik ing kutha, sampeyan bisa nikmati masakan hotel sing duwe masakan khas karo bahan alami saka tlatah Valencia, mula sampeyan bisa ngrasakake kabeh rasa.

Saliyane layanan sing ana ing hotel kanggo kesejahteraan kayata spa, sampeyan bisa uga metu kanggo nikmati kutha amarga sampeyan bakal kepenak ing Eixample Noble kutha, sampeyan bakal cedhak banget karo pusat sejarah. Sampeyan ora bisa njaluk liyane!

Butik & Spa Gran Hotel Nagari (Vigo)

Hotel butik ing Spanyol

Yen sampeyan pengin lunga menyang sisih lor negara kasebut lan tekan Galicia, mula sampeyan bisa mikir yen arep menyang hotel sing apik ing Vigo. Persis hotel iki dununge ing kutha sing apik iki, sampeyan bakal bisa ngamati kepiye hotel kasebut duwe fasad sing apik lan interior sing wis direnovasi kanthi desain klasik lan oriental sing apik banget digabung karo avant-garde modern. Iki minangka hotel kanthi keanggunan eklektik sing luar biasa sing uga menehi akeh layanan lan perhatian pribadi. 

Kutha Vigo minangka populasi paling gedhe ing Galicia kanthi meh 300.000 jiwa, kanthi pantai lan pelabuhan sing luar biasa, sampeyan ora bakal bisa kliwat kabeh budaya, santai lan gastronomi. Kajaba iku, kaendahan pesisir uga sawahe bakal nggawe sampeyan pengin bali sadurunge budhal.

Grand Hotel Don Gregorio (Salamanca)

Hotel butik ing Spanyol

Yen sampeyan pengin ngunjungi kutha Salamanca, sampeyan ora bakal kliwat kesempatan nginep ing hotel bintang lima sing ana ing tengah kutha, Supaya sampeyan duwe pusat bersejarah lan wilayah apa wae sing pengin dikunjungi lan nimbang jarak adoh.

Iki minangka bangunan bersejarah sing wis dipulihake dadi hotel mewah sing bakal sampeyan nikmati. Sampeyan bisa ngrasakake penginapan unik kanthi nyenengake lan nyenengake nalika sampeyan milih bisa nikmati tetanggan ing Salamanca, kebak sejarah lan budaya.

Sampeyan mung nemokake pilihan 5 hotel kanthi pesona lan kemewahan ing Spanyol supaya sampeyan bisa milih hotel sing paling disenengi lan sing bisa nggawe sampeyan rasane asale kaya ing omah sanajan sampeyan ana ing kutha liya. Penak lan kenyamanan penting kanggo nikmati kutha anyar.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*