5 prekara gratis lan 'murah' kanggo dideleng ing Córdoba

5 barang sing gratis lan 'murah' kanggo dideleng ing Córdoba Córdoba

Yen minggu kepungkur, kita nggawa artikel sing khusus kanggo 7 barang gratis sing bisa dideleng ing SevilleDina iki kita nggawa sampeyan perkara sing padha yen ora padha ing kutha sing cedhak karo ibukota Andalusia: Córdoba. Ing kene sampeyan bisa nemokake 5 prekara gratis lan 'murah' kanggo dideleng ing Córdoba. Pancen gratis 3 lan loro, kanthi regane murah banget ('biaya murah'). Dheweke pancen pantes dikunjungi, ora mung kanggo kaendahan ing papan kasebut, nanging uga kanggo sejarah sing ana ing sakiwa tengene. Mesthi sampeyan kira limang situs sing dakkarepake. Yen ora, terus maca.

Cordoba tresnaku

Córdoba, ayu lan sultana, kudu nuduhake kabeh pengunjung lan ora mung dakkandhakake, nanging uga taun sajarah. Sabanjure, kita bakal nuduhake 3 papan ing kutha Andalusia sing apik iki sing bisa dideleng kanthi gratis lan 2 sing bisa dibukak kanthi mbayar sithik, sing dianggep saiki 'murah'.

Medina Azahara

5 prekara gratis lan 'murah' kanggo dideleng ing Córdoba

Ing basa Arab "Kutha sing mencorong", iki udakara 8 km ing sanjabane Córdoba. Iki diprentah supaya dibangun dening Abd-al Rahman III, miturut sejarawan minangka konstruksi sing nglambangake kekuwatan khalifah nalika semana. Nanging, wong liya ujar manawa dibangun kanggo ngurmati Azahara, wanita favorit Khalifah.

Yen sampeyan warga Komunitas Eropa Sampeyan bisa ngunjungi Medina Azahara kanthi gratis ing ngisor iki jadwal:

  • Tutup dina Senen.
  • Selasa nganti Setu: 10:00 nganti 18:30
  • Minggu 10:00 nganti 14:00 sore

Sinagog ing Cordoba

5 perkara sing gratis lan 'murah' bisa dideleng ing Sinagog Córdoba

Kuil iki yaiku dibangun ing 1315 dening tukang bangunan Isaq Moheb. Iki minangka siji-sijine sinagoga ing Andalusia. Lan lawange gratis kanggo warga Uni Eropa, kayadene ing Medinza Azahara. Jam kunjungan kaya ing ngisor iki:

  • Tutup dina Senen.
  • Selasa nganti Minggu: Saka 09:30 nganti 14:00 sore lan saka 15:30 pm nganti 17:30 pm

Sang Raja Alkhas

SONY DSC

Alcázar de los Reyes dununge ing  Pemakaman para Martir. Iki minangka istana sing nglumpukake kabeh jinis ornamen amarga evolusi arsitektur ing wilayah kasebut. Arabesque dicampur karo bekas Visigothic lan Romawi sing ngliwati kutha. Benteng kasebut minangka benteng sing apik banget, kanthi papat menara kanthi struktur padhet lan dihias kanthi apik dening halaman sing apik sing nghias.

Su Jam ngunjungi es:

  • Senen ditutup kanggo riko.
  • Selasa nganti Setu, jam 08:30 nganti 19:30 wengi
  • Minggu, wiwit jam 09:30 nganti 14:30.

Pintu mlebu yaiku gratis kanggo bocah nganti 14 taun lan wong diwasa mung mbayar 4 euro saben tiket.

Kapel Múdejar San Bartolomé

5 prekara gratis lan 'murah' kanggo dideleng ing Córdoba Capilla Mudejar

Saiki, Kapel Mudejar San Bartolomé ana ing Fakultas Filsafat lan Huruf Universitas Córdoba. Iki dinyatakake minangka Aset Kabudayan Budaya ing tanggal 3 Juni 1931 lan nganti tanggal 20 Maret 2010 nalika mbukak lawang kanggo masarakat, sawise restorasi sing ditindakake antarane 2006 lan 2008.

Su Jam ngunjungi es:

  • Senen saka jam 15:30 nganti 18:30
  • Selasa nganti Setu saka 10:30 nganti 13:30 pm lan saka 15:30 pm nganti 18:30 pm
  • Minggu saka 10:30 nganti 13:30 pm

Lawang sampeyan gratis.

Katedralipun: Mesjid

Spanyol, Andalusia, Cordoba, aula ndedonga ing Mezquita (katedral Masjid) Andalusia Arsitektur Peradaban Arab Bangunan katedral Gereja Peradaban kolonade Kolom Cordova Eropa agama sejarah Sejarah Horisontal Indeks Monumen Monumen Ora Ana Agama Agama Agama Bangunan Agama Agama Spanyol arsitektur Andalusia Arab UNESCO Warisan Dunia Yen sampeyan

Lan minangka kursus utama pungkasan, papan sing paling khas ing Córdoba.

Bangunan iki yaiku sing paling penting ing jagad islam barat, papan sing megah lan super rumit. Sapa wae sing mlebu ing Mesjid tetep wae gumun karo ornamenane, kalorone ing gaya Renaissance, Gothic lan Baroque ing bangunan khas Kristen. Wis pirang-pirang taun, La Mezquita dadi tuan rumah klompok sing nyembah ketuhanan lan malah dituduhake karo umat Islam lan Kristen ing jaman pra-Abderraman I (ana sing ora bisa dipikirake saiki, apa ora?).

Ing bangunan sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas rong wilayah sing beda:

  • Pelataran sing plancong, ing endi minaret, sumbangan Abd al-Rahman III.
  • Ruang salat.

Sajrone taun, limang zona liyane dibangun cocog karo ekstensi tartamtu.

Ing Mesjid, sapa wae sing pengin mlebu kudu mbayar 8 euro minangka biaya mlebu (nanging regane banget). Kang jadwal yaiku:

  • Wiwit dina Senen nganti Setu, kunjungan turis jam 10:00 nganti 19:30 pm (€ 8).
  • Saka 8:30 nganti 10:00 jam, sampeyan bisa nggawe riko sembahyang bisu, sing bakal gratis.
  • Lan ing dina Minggu ditutup kanggo kunjungan amarga dianakake upacara keagamaan.

Mesthine, dheweke uga kudu ditonton ing wulan Mei, sing misuwur Patios de Córdoba lan pameran, sing bakal kita nyawisake artikel khusus nalika tanggal wis cedhak (banget perhatian!). Sapa wae sing ngunjungi Córdoba, ora mung tresna karo kutha, nanging uga masarakat lan cahyane. Kutha sing ora amba banget nanging karo Warisan Budaya lan Sejarah sing hebat.

Yen sampeyan ora ngerti apa sing bakal dikunjungi ing musim semi iki, Córdoba kudu kalebu 10 pilihan sing kapisan. Sampeyan ora bakal Getun!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*