5 hostel ing Paris

Tansah, salah sawijining cara kanggo nyimpen nalika lelungan yaiku milih akomodasi murah. Kita ora bisa ngindhari turu ing njero omah dadi ya utawa ya iku biaya lan ya utawa ya kita kudu ngasah potlot supaya ora kakehan yen ora ana turune.

Yen sampeyan rencana plancongan menyang Paris lan mbukak tas ransel, pilihan hostel mesthi kaping pindho, triple utawa kaping papat: biasane dununge apik, murah lan sampeyan bisa nemokake wong saka saindenging jagad. Mula, iki pilihan saka 5 hostel ing Paris. Goleki tujuan!

Asrama Montclair

Este hostel anggaran ana ing jantung bohemia Paris, cedhak banget karo Basilika Sacré Coeur, dadi sampeyan bisa mlaku mlaku liwat adegan Paris sing paling apik. Kaya biasane, sampeyan uga bisa nyewa sepeda umum lan pindhah kanthi bebas utawa nggunakake jaringan transportasi, kanthi jalur kereta bawah tanah lan bis, mula mung 20 menit sampeyan bakal tekan kabeh obyek wisata paling penting ing Paris.

Nawakake kamar pribadi triple lan kaping papat, asrama Campuran XNUMX kasur, asrama campuran XNUMX nganti XNUMX wong, asrama standar XNUMX kasur lan XNUMX kasur, asrama wanita XNUMX kasur lan kamar pribadi kanthi kasur dobel utawa kembar kanthi fasilitas kamar mandi bareng.

Antarane layanan penting yaiku WIFI Gratis saindhenging bangunan, komputer ing lobi, layanan panyimpenan barang nalika mriksa lan sawise mriksa, informasi turis, pengering rambut lan wulu, loker (ing lobi, ora ana ing kamar), resepsi 24 jam, transfer taksi, dilengkapi pawon, bar kanggo bersosialisasi, kegiyatan kayata nitih sepeda utawa mangan bareng karo tamu liyane lan sarapan parisian.

Ana layanan reresik saben dina lan kalebu ing regane, siji-sijine sing kudu dibayar yaiku nyewa andhuk yen ora nggawa. Asrama Paris iki Nampa kertu kredit lan ora nambah ekstra kanggo sing. Mesthine, yen sampeyan pengin cadangan, ya utawa kanthi kertu. Priksa jam 12 awan.

Asrama Vintage

Wis dununge ing distrik Montmartre, ing wilayah sing padha karo wilayah sadurunge. Duwe kamar budget karo loro kasur single, jedhing pribadi, andhuk lan sprei kalebu; Suite siji kanggo lelungan independen karo jedhing, kamar pindho lan kembar karo jedhing pribadi, kamar pribadi kanthi telung kasur lan jedhing pribadi, liyane kanthi papat kasur lan uga kamar mandi pribadi, kamar turu saka papat kasur mung kanggo wanita sing adus, asrama campuran kanggo wong papat, sing liyane dicampur telung nganti enem wong lan sing gedhe kanggo 10 wong.

Ing hostel iki sampeyan duwe WIFI Gratis ing kabeh hostel lan uga rong terminal Internet ing ruang tamu sing regane 1 euro suwene 15 menit, 1 euro setengah jam lan 50 euro sajrone sakjam. Ana sing gym gratis karo kabeh peralatan supaya sampeyan bisa ngetutake rutinitas lan pawon uga dilengkapi kabeh peralatan supaya sampeyan bisa masak panganan lan ketemu wong.

Resepsi kasebut kalebu wong enom sing nganggo pirang-pirang basa lan grapyak lan ana umbah-umbah sing beroperasi 24/4 lan regane 3 euro saben wisuh lan 2 saben garing. Siji euro maneh lan siji liyane umbah-umbah kanggo sampeyan. Andhuk andhuk kanthi biaya 5 euro lan sampeyan uga bisa nyewa pengering rambut lan setrika ing resepsi. Ana ruangan TV, peta, game papan, DVD lan sarapan ing Paris disajikake saben esuk wiwit jam 7:30 nganti 9:30 esuk.

Saiki kamar siji duwe rega 79 euro saben wengi, dobel 74 lan ing area kamar turu, kita duwe 32 euro saben wengi lan ing kamar kanthi 10 kasur 28 euro saben wengi. Regane kalebu PPN 10% nanging ora 80 sen saka pajak turis sing dikenai biaya saben dinane saben wong diwasa.

Asrama Bastille

Este hostel pemuda lan internasional iku apik: nawakake kamar kanggo wong siji lan loro ora liyakaro AC, Internet WiFi, televisi lan shower ing saben. Uga ana layanan kebersihan sing aman lan saben dina. Ing sisih liyane ana ruangan umum sing dilengkapi mesin penjual minuman, oven microwave sing bisa digunakake para tamu, peta gratis, resepsi 24 jam, lift menyang lantai ndhuwur lan sarapan klebu.

Ana total 29 kamar lan wis ana rega saka 17 euro saben wong saben wengi. Asrama iki dununge ing Trouseeau, 6.

Asrama Muda & Seneng

Akomodasi mung sepuluh menit saka Pantheon lan Taman Botani, ing Kuartal Latin, papan sing nyenengake, kanthi akeh bar, kafe lan restoran. Nawakake kamar turu wanita Kasur 4, 5 lan 8 karo jedhing pribadi, asrama campuran 5, 6 lan 10 kasur kanthi jedhing bareng lan kamar pribadi kanggo wong loro, telu lan papat.

Layanan Yung & Happy kalebu: pawon uga dilengkapi sing mbukak awan, Internet WIFI Gratis lan kamar kanthi buku, majalah, game lan gitar. Ing desayuno Wis diwenehake saben esuk lan umume Paris, kamar uga di resiki saben dina lan andhuk, yen ora nggawa dhewe, sampeyan bisa nyewa nganti 2 euro.

Ana uga panyimpenan koper gratis, brankas ing resepsi, komputer umum, pengering rambut lan zat besi sing dijaluk ing resepsi lan pungkasane sampeyan bisa nyewa taksi kanggo nggawa sampeyan menyang bandara utawa nggawa sampeyan saka bandara.

Asrama wanita kanthi amben enem regane regane Euros 58, campuran lima 49, 50 euro lan liyane ora beda-beda.

Asrama le Village

Asrama yaiku ing Montmartre. Nawakake kamar pindho, kembar lan siji karo jedhing pribadi, andhuk lan LCD TV, kamar pribadi kanthi papat kasur, kamar triple pribadi, a kamar turu wadon kanthi papat kasur, siji liyane dicampur karo telu nganti enem kasur, lan liyane dicampur kanthi papat kasur lan siji liyane dicampur karo 12 kasur.

Ing hostel iki sampeyan bisa nyewa pengering rambut, andhuk lan wesi supaya sampeyan bisa lelungan luwih entheng. Papan kasebut nduweni WiFi gratis ing saindhenging hotel lan teras lan uga loro komputer kanggo digunakake ing umum. Sarapan Parisian kalebuAna panyimpenan barang, bar sing nyenengake bir lan keju Prancis, pawon kanggo masak lan sosialisasi, ruang game lan teras sing apik kanggo nglangit langit Paris.

Muga-muga salah siji saka limang hostel ing Paris iki minangka tujuan sampeyan. Muga-muga sukses!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*