5 hostel sing disaranake ing Tokyo

Tokio Dheweke duwe reputasi dadi kutha sing larang, nanging kita wis bola-bali ujar manawa ora ngono. Pesawat kanggo mlebu lan transportasi bisa larang, nanging sampeyan bisa turu lan mangan kanthi dhuwit sithik, ngatasi biaya tanpa ngilangi rasa seneng.

Akomodasi ing Tokyo luwih larang tinimbang ing negara liya, dadi sampeyan nyewa flat liwat platform Internet utawa langsung menyang hostel Jinis papan iki cocog kanggo ketemu wong lan duwe pengalaman liyane amarga ing antarane wong asing lan Jepang, sampeyan bisa nemu kutha liyane. Ing kene dak tinggalake Lima asrama sing disaranake banget ing Tokyo.

Khaosan Tokyo Asli

Minangka hostel pertama soko sing banjur dadi rantai. Sisa salah sawijining akomodasi murah ing kutha kasebut dadi ora prelu banget: kamar turu gedhe kanthi amben akeh lan jedhing bareng.

Sing paling apik babagan hostel iki yaiku dununge, mung sawetara meter saka stasiun sepur, lan con pemandangan kali Sumida saka teras sing apik banget. Nawakake WiFi gratis, pawon bareng karo kulkas, oven microwave lan liya-liyane, udan panas kanthi sabun lan sampo gratis, layanan umbah-umbah kanthi mesin regane antara 100 lan 200 yen, nanging sabun gratis, loker ing kamar turu, andhuk kanggo disewakake 50 yen lan kopi lan teh gratis sedina muput.

Hostel iki nawakake asrama campuran kanthi papat kasur. Regane yaiku 2,200 yen sewengi, udakara $ 20. Check-in antara jam 3 lan 9 sore lan check-out jam 11 esuk. Sampeyan bisa ninggalake barang sampeyan kanthi gratis ing dina check-in wiwit jam 8 esuk nganti 8 wengi ing dina check-out. Kunjungi situs web nganggo basa Inggris yen sampeyan kasengsem lan mriksa cabang rantai liyane.

Book and Bed Tokyo

Hostel iki Dibukak ing 2015 lan dununge ing Ikebukuro. Nduwe perpustakaan gedhe kalebu luwih saka 1700 judhul kalebu novel, pandhuan turis lan komik. Ya begja perpustakaan-asrama.

Nawakake sawetara 30 kasur ing rong jinis, jedhing kompak lan standar, jedhing lan WiFi. Sampeyan bisa milih amben kanthi perpustakaan ing mburi, dheweke diarani buku rak buku, utawa amben standar sing luwih murah lan mung amben amben. Kanggo kamar standar, sampeyan mbayar 4800 yen saben wengi sanajan larang regane larang dina Jumuah, Setu lan dina sadurunge preinan.

Dening kamar kompak sampeyan mbayar 3800 yen. Kaloro tarif kasebut tanpa pajak. Sampeyan bisa mbayar nganggo Visa utawa Mastercard lan awis ora ditampa. Sampeyan bisa mbatalake tanpa mbayar nganti wolung dina nalika reservasi banjur bakal dikenani biaya. Nduwe situs web sing apik ing basa Inggris.

Asrama & Pawon Irori

Hostel iki ana ing Nihonbashi lan nuduhake situs kasebut minangka situs lokal. Dununge cedhak stasiun Bakurocho, Barukoyokoyama lan Kodenmacho. Ing njero kamar turu kasur dipisahake karo langsir lan ana akeh kayu. Langsir yaiku noren, tekstil khas Jepang sing akeh digunakake ing restoran lan toko. Dheweke mblokir srengenge, angin lan bledug nanging ora rame mula para tamu dijaluk meneng wae.

Hostel iki nawakake asrama campuran wong pitu sing kasur amben kanggo 3000 yen saben wengi utawa kamar turu kanggo enem kanthi amben siji utawa dobel 3500 yen. Ana lampu maca, WiFi gratis, colokan lan AC. Kamar tidur kasebut dununge ana ing lantai loro lan ing kene uga ana ruangan umum kanthi jendhela. Pancurane ana ing lantai enem lan ana jamban ing saben lantai. Pancuran dipisahake miturut jenis kelamin.

Ing lantai telu ana kamar turu liyane lan lantai 5 mung lantai kanggo wanita sing bisa nahan 18 wong ing kasur susun kanthi rega 3.300 yen wengi. Layanan gratis kalebu pengering rambut, WiFi, shower 24 jam, sampo, sabun, pawon bareng karo peralatan lan loker cilik. Kanthi mbayar sampeyan entuk set odhol lan sikat, sandal, andhuk, layanan umbah-umbah lan liya-liyane. Sing paling larang yaiku nyewa andhuk kanthi 200 yen, turahane mung sepele.

Pintu mlebu ditutup jam 11 bengi, nanging kode menehi sampeyan mlebu ing sisih kasebut yen mengko teka. Ing lantai siji, sampeyan bakal disambut karo perapian sing apik banget kanggo ngindhari musim salju ing Tokyo.

Zabutton

Yen sampeyan pengin dadi pusat kutha banjur pilih hostel iki dununge ing Minato-ku. Saiki ana kantin dadi yen sampeyan metu ing wayah wengi lan tangi ...

Nawakake patang jinis kamar:

  • asrama campuran kanggo wong pitu a 3.500 yen saben wengi saben wong.
  • asrama wanita kanggo wong papat kanthi regane padha
  • kamar turu kembar kanggo 8000 yen saben wengi kamar
  • kamar turu dobel pribadi kanthi rega sing padha.

Kantin keren banget dianggo jam 8:30 esuk nganti 8 wengi. Check-in wiwit jam 3 sore nganti 9 wengi lan check-out jam 11 esuk. Sampeyan bisa nyimpen koper nganti budhal utawa teka lan Kertu kredit ora ditampa. Ana WiFi gratis, pawon bareng, jedhing bareng, mesin cuci lan pengeringan lan loker.

Bocah-bocah ditampa wiwit umur 10 taun nanging ora ing kamar turu bareng nanging ing kamar dobel utawa kembar.

Asrama Sakura

Sakura nawakake hotel lan hostel. Asrama kasebut ana ing lingkungan Asakusa, misuwur amarga kuil-kuil lan jarak cedhak Tokyo Skytree. Nduwe staf sing nganggo macem-macem basa y sampeyan bisa mriksa nganti jam 8 bengi sing super trep.

Nawakake telung jinis kamar lan dirancang kanggo para plancongan klompok lan plancongan solo. Kamar turu regane 3000 yen sak kasur saben dina, regane kurang saka $ 30, lan kasur antara enem lan wolung kasur. Dheweke asrama campuran. Kamar pribadi dobel lan cocog kanggo pasangan. Regane 8500 yen saben wengi.

Banjur ana kamar kanggo klompok papat, enem lan wolung kasur kanthi rega 13 ewu, 18, 600 lan 24, 400 yen. Saben kamar duwe AC, cahya saben kasur, loker, colokan lan WiFi. Ing saben lantai asrama ana udan panas 24 jam, elevator lan kamar mandi.

Mesthi, Tokyo nawakake akeh pilihan akomodasi liyane, malah uga puluhan hostel liyane, nanging muga-muga ana ing antarane lima iki kalebu sampeyan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*