5 Kastil ing Spanyol sing kudu dikunjungi

5 Kastil ing Spanyol sing kudu dikunjungi - Castillo de Butrón

Sawetara papan sing paling sering dikunjungi lan digoleki para turis nalika lelungan menyang kutha sing durung ditemokake, umume bangunan sing wis pirang-pirang taun kepungkur lan uga duwe sejarah lan anekdot. Kanthi matur jaman kuna lan sejarah Ana rong bangunan sing ana ing pikiran tanpa dipikirake: greja lan istana, lan kalorone, Spanyol wis dilayani kanthi apik.

Ninggalake greja kanggo artikel liyane, bisa uga luwih beda greja lan spiritual, aku menehi sampeyan 5 kedaton ing Spanyol sing kudu dikunjungi amarga akeh sebab: kaendahan, sejarah, dununge, kamulyan, lsp.

Kastil Butrón, ing Gatika (Vizcaya, Negara Basque)

El Castillo de Butrón dununge ing Gatika, provinsi Vizcaya. Bèntèng iki asal saka abad pertengahan Wis dibalekake, khusus ing Abad XIX dening Marquis of Cubas.

Dekorasi kasebut amarga kasunyatane dirancang adhedhasar pondasi omah menara Butrón (garis keturunan wektu kasebut) lan dekorasi kanthi jelas Gaya Jerman-Jerman, kanthi battlement lan menara. Jembar wilayah kasebut ngluwihi 2.500 meter persegi lan sing nggawe dheweke luwih istimewa yaiku dununge, diubengi karo setting alam kanthi macem-macem fauna lan flora luwih saka 35.000 meter persegi.

Ing sawijining interior kita bisa nemokake saka siji perpustakaan nganti siji guo, liwat sawetara kamar, cilik kapel, a arak-arakan utawa sing sumur banyu alami, antara liya… Total yaiku: lantai dasar, mezzanine, limang jubin, atap lan 4 menara.

Nganti saiki, Castillo de Butrón duweke klompok bisnis INBISA lan sing paling apik yaiku didol! Sapa sing kudu tuku…. Sejatine

Kastil Ponferrada Templar, ing León (Castilla y León)

5 Kastil ing Spanyol sing kudu dikunjungi - Castillo Templario de Ponferrada

Bèntèng iki asale celtic Dununge dununge khusus ing wilayah El Bierzo. Dadi kraton Romawi lan Visigothic, mengko, amarga lokasi strategis saiki.

Was dipulihake lan ditambahi dening Pesenan Padaleman Suci, ana kanggo dheweke abad kaping telulas kanggo mbela Camino de Santiago, lan sawise prentah iki dibubarake, kastil kasebut diwenehake menyang tangane Cacahing Lemos.

Kastil madhangi ing wayah wengi nggawe kaendahan sejati sing kudu dideleng nalika awan. Sampeyan ora bisa kliwat papan pawai, menara albarrana, lan menara Malvecino.

Dewan Kutha Ponferrada minangka pamilik saiki.

Kastil Manzanares el Real, ing Madrid

5 Kastil ing Spanyol sing kudu dikunjungi - Manzanares el Real

El Kastil Manzanares el Real yaiku saka Periode abad pertengahan abad pertengahan abad kaping XNUMX taun. Iki pancen benteng-istana sing dununge ana ing kotamadya Manzanares el Real, ing jejere waduk Santillana lan ing sikil Sierra de Guadarrama.

Iki dibangun ing padhepokan Gaya Romanesque-Mudejar lan iku kaendahan sing apik banget. Rencanane segiempat lan nduwe papat menara (telu bunder lan pakurmatan, aku rumangsa segi wolu). Diubengi dening battlement, machicolations lan barbican kebak loopholes. Kang plataran njero wis mujur Lan kaya istana liyane sing katon nganti saiki lan apa sing durung kita tingali, kudu yen sampeyan manggon ing Madrid utawa ngunjungi ibukutha Spanyol.

Ora bakal nglalekake sampeyan!

Kastil Almodóvar del Río, ing Cordoba

5 Kastil ing Spanyol sing kudu dikunjungi - Almodóvar del Río

Lan yen ana wulan khusus kanggo ngunjungi Córdoba, iki bakal dadi: Mei. Yen sampeyan ana ing kono lan seneng ngunjungi kastil lan sinau sejarahe, disaranake ing Almodóvar del Río iki. Iku kastil sing Sampeyan bakal nggumunake sampeyan kanggo dimensi lan arsitektur: basa arab wiwit abad kaping XNUMX.

Karo sing menara mancung wenehi tampilan benteng suci lan megah. Yen sampeyan ngunjungi, disaranake kanthi cara nuntun utawa uga menyang wengi sing dikenal kanthi jeneng "Bulan Ireng", kunjungan ing wayah wengi kanthi pesona khusus.

Kastil iki dibalekake ing wiwitan abad kaping XNUMX dening Count of Torralva lan saiki dadi salah sawijining kastil sing paling apik ing Spanyol.

Kastil Peñafiel ing Valladolid (Castilla y León)

5 Kastil ing Spanyol sing kudu dikunjungi - Castillo de Peñafiel

Kastil Peñafiel dununge ing kutha kanthi jeneng sing padha, Peñafiel, ing provinsi Valladolid. Dibangun ing abad kaping-XNUMXNalika iku ing taun 1917 nalika dijenengi Monumen Nasional.

Bèntèng iki digawe saka watu putih, manjang, bentuke kaya prau lan pasisire 35 meter dawane 210 meter. Saiki, ing salah sawijining kamar yaiku Museum Anggur Provinsi, mula yen ora seneng istana, sampeyan biasane ngrasakake panganan enak sing cair, ing Kastil Peñafiel sampeyan bisa nindakake kalorone.

Yen sampeyan seneng karo 5 istana iki ing Spanyol lan sampeyan pengin menehi jeneng liyane sing uga pantes dikunjungi, aja ragu-ragu komentar ing bagean komentar sing ana ing ngisor artikel iki. Panjaluk sampeyan minangka pesenan kanggo kita. Sugeng lelungan akhir minggu!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   VICTOR ngandika

    Halo, laporan kasebut apik banget! Nanging yen sampeyan nggedhekake, luwih becik!

  2.   Ainhoa ngandika

    Aku seneng istana, apa sampeyan bisa nggedhekake luwih akeh?

    Apa 20 sing paling keren?

    muchas gracias