5 kegiatan aneh sing bakal ditindakake ing Beijing

Suwe-suwe saiki Beijing Wis dadi salah sawijining tujuan sing apik ing Asia kanggo tamasya. Ora bakal duwe daya tarik Hong Kong utawa keanggunan Shanghai, nanging ibukota Tiongkok duwe daya tarik.

Kadhangkala sampeyan ora pengin nggawe paling turis, sing kabeh wong lakoni. Sampeyan pengin nyoba duwe kenangan sing beda-beda mula sampeyan miwiti golek kegiatan lan tujuan ing sanjabane tawaran agensi lan situs web tradisional. Mikir babagan iki ing kene kita duwe proposal 5 kegiatan aneh sing bakal ditindakake ing Beijing. Seneng!

Mlaku liwat bagean Tembok Agung sing ditinggal

Umume, turis konsentrasi ing bagean Tembok Agung sing cedhak karo kutha lan wis pulih. Dheweke babar pisan ora apik, dheweke ayu, ngerti carane nampa turis lan sampeyan uga bisa tekan ing kono kanthi kereta bawah tanah, nanging yen sampeyan pengin ngrasakake yen ana ing barang sing wis lawas banget, ora ana sing ndeleng tembok rada rusak, mlayu mudhun, ditinggal. Kanggo iku sampeyan kudu uwal menyang bagean saka Simatai-Jinshanling utawa kanggo Tlaga Xiangshui.

Sampeyan bisa ndhaptar sawetara nunggang jaran utawa mlaku-mlaku liwat tembok lan malah tetep ing resor eko pertama ing kutha kasebut, Red Capital Ranch, digawe saka klompok villa sing wis dibalekake. Situs liyane sing menarik yaiku Commune by the Great Wall kanthi akses eksklusif menyang bagean tembok kanthi langsung saka akomodasi. Kemewahan.

Nitih sepedha 

Nyewa sepeda minangka salah sawijining perkara paling apik sing bisa ditindakake nalika dolan-dolan. Kamardikan sing diwenehake, lambat lan kanthi cepet kanggo mindhah, kabeh apik nunggang sepeda.

Salah sawijining papan sing paling apik ing ibukutha Tionghoa yaiku Tlaga Houhai, ing tengah Beijing. Iki minangka tlaga ageng lan hutong ing sacedhake kanthi jeneng sing padha wis dadi keren banget ing Beijing. Ana ckafetaria, bar, restoran lan papan dununge lan ing babagan turis, segara iki misuwur. Dadi, ing daerah sekitar tlaga sampeyan bisa nyewa sepeda tandem.

Rent saben dina lan saben jam lan ana pit dobel lan telung. Sawetara pit wis lawas lan aneh, sing liyane luwih modern. Kanthi dina sing apik, tamasya apik banget. Aja mandheg nglakoni.

Mangan lan ngombe kontemplasi ing Beijing

Mesthi luwih becik golek teras kanggo istirahat, mangan lan ngombe, lan mikirake kutha sing dadi tujuane kita. Ing Beijing papan sing cocog kanggo yaiku teras Hotel Emperador. Dununge ana ing distrik Dongcheng, cedhak Kutha Terlarang, Alun-alun Tiananmen, Taman Beihai utawa Taman Jingshan. Dibangun ing taun 2008 lan dadi hotel bintang lima.

Wis rong restoran lan bar gendheng sing diarani Yin patut dingerteni. Hotel kasebut cedhak lawang wétan lan sampeyan tekan bar sawise ngliwati sawetara teras. Ing tampilan panorama Pancen apik banget lan suwe banget ing kana, nyawang Beijing nalika suryo srengenge alon-alon apik banget.

Liyane papan sing apik kanggo istirahat yaiku Man Coffee, salah sawijining kopi paling gedhe lan paling aneh ing kutha kasebut lan sampeyan bisa uga bakal ngunjungi. Interioré duwe wit. Ya, sampeyan wis maca kanthi bener, wit-witan njero ruangan, kanthi cerdas diselehake ing desain super modern lan anget sekaligus: tembok lan lantai semen, kursi tangan antik, lampu meja kanthi hawa Victoria lan Maroko, lampu gantung kristal, lentera Cina ...

Ana soket ing endi wae supaya sampeyan bisa nggawa laptop lan nindakake PR nalika plancongan utawa mlebu sekolah sawise. teras. Warunge enak, dikelola barista sing apik, lan layanane grapyak lan sopan. Saliyane kopi, wafel lan roti panggang uga disajikake. Wafel sederhana regane 28 RMB, nanging nganggo coklat, krim lan woh-wohan dadi nganti 38 RMB. Burger Korea regane 45 RMB, kurang luwih.

Bukak saben dina wiwit jam 9 esuk nganti 2 esuk lan ana ing Sanlitun.

Karaoke ing Beijing

Ing saindenging Asia karaoke saya rame. Bakal ana gegayutane karo kasunyatane manawa umume wong Asia umume ora lancar ing saben dinane lan tata cara lan tradhisi padha mrentah ing endi-endi. Dadi kanthi alkohol cilik ing ndhuwur dheweke dadi edan ing karaoke. Apa sing kita lakoni karo kanca ing bar utawa ing pesta omah, dheweke nindakake ing karaoke.

Ana karaoke ing hotel lan ing kabeh dalan penting ing kutha kasebut. Akeh pratandha ujar tinimbang karaoke, KTV. Ing ngarsane sampeyan kudu mbayar wektu sing arep dienggo banjur nggawa sampeyan menyang kamar pribadi kanthi audio lan layar, kursi tangan lan mikropon. Temenan sampeyan bisa pesen ombenan lan panganan lan pungkasane mendem kaya telek.

Skating es ing Beijing

Yen sampeyan menyang China ing musim salju, sampeyan bakal bisa ngrasakake akeh rinks es. Sing lawas, kebak Tionghoa lan turis sawetara, yen ana Lereng ski Shichahai. Kanggo dhuwit sithik, sampeyan nyewa sleds, skate utawa pit nganggo ski ski, mula sampeyan bakal seneng-seneng. Lan banjur ana sing legi supaya sampeyan bisa tuku permen katun sing hebat banget kanggo motret.

Lereng ski iki ing endi? Shichahai Iki minangka salah sawijining stasiun jalur 8 ing kereta bawah tanah Beijing. Sampeyan metu lan langsung ndeleng trek dadi ora bisa kesasar.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*