5 kutha Eropa sing paling akeh dibukak

Dheweke ujar manawa kadang sampeyan ora prelu lunga adoh kanggo ndeleng barang sing apik lan papan sing luar biasa ... Bener! Lan kita sing manggon ing Eropa pancen begja yen dikepung karo kaendahan sejati. Pramila dina iki kita nyaranake 5 kutha Eropa sing paling akeh dibukak.

Yen sampeyan ora pengin ketinggalan papan sing paling apik sing bisa dikunjungi ing saben dinane, terus maca artikel iki.

Istanbul, Turki)

Amarga jarak sing cedhak utawa murah penerbangan (rega bisa ditemokake yen sampeyan golek tanggal sing cocog), kutha Istanbul ing Turki minangka salah sawijining 5 kutha Eropa sing paling sering dibukak saiki lan wis pirang-pirang taun.

Kita durung ngerti saiki, kepiye kasus terorisme anyar bakal mengaruhi kunjungan sing ditampa kutha, nanging sing kita ngerti yaiku Istanbul kudu terus nawakake:

  • La Greja Hagia Sophia, dina iki diowahi dadi museum.
  • Sing misuwur Mesjid biru.
  • Kunjungi Istana Topkapi.
  • Menyang pasar sing dikenal kanthi jeneng Grand Bazaar.
  • Deleng kubah Byzantine.
  • Tur ing Selat Bosphorus nganggo kapal, perairan ing endi wong-wong Yunani, Roma lan Byzantine, ing antarane peradaban kuno liyane, lelayaran.
  • ing kraton saka Dolmabahçe lan Ciragan.

London, Inggris)

Yen ana kutha sing bisa nawakake macem-macem pertunjukan lan papan sing apik, mesthine London, ing Inggris. Uga ana ing dhaptar 5 kutha Eropa sing paling akeh dibukak (kanthi 19,88 yuta turis ing 2016) lan ora nggumunake. Wis akeh sing kudu diwenehake kegiyatan santai lan budaya nuduhake, uga bangunan statis nanging dinamis ing babagan kemasukane wong:

  • El Ben Gedhe.
  • Westminster Abbey.
  • Parlemen London, uga dikenal minangka Istana Westminster.
  • Bunker Winston Churchill.
  • Hyde Park (nyengsemake lan istimewa banget).
  • Museum Sherlock Holmes.
  • Istana Buckingham lan sing diarepake kabeh "arak-arakan" pengawal kerajaan.
  • Museum Inggris ing London.
  • Galeri Tate lan Tate Modern.
  • Teater Globe Shakespeare.
  • Mlaku liwat lingkungane Covent Garden, Kensington, Camden, Soho o Bukit Notting.

Antarane akeh kegiatan liyane sing disiapake kutha kanggo para warga lan turis.

Paris Prancis)

Paris minangka salah sawijining kutha paling apik ing Eropa ... Kutha katresnan, dipilih dening akeh pasangan kanggo mbuwang saka plancongan akhir minggu menyang bulan madu dhewe, akeh sing ditawakake. Ing taun kepungkur, sing mung pamitan karo kita, Paris nampani total 18,09 yuta pengunjung dadi kutha nomer telu sing paling akeh dikunjungi ing saindenging Eropa.

Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo srengenge sing apik sing menehi pandangan saka Menara Eiffel utawa Sacre Coeur menyang kunjungan penting lan wajib ing Museum Louvre. Sampeyan uga ora bakal kliwat mlaku-mlaku liwat plancongan, Kuartal Latin, Nôtre Dame, utawa ngunjungi salah sawijining restoran lan 'Kuningan ...

Fasilitase paling anyar sing paling apik uga kudu dikagumi, kabeh kalebu apik banget: Yayasan Louis Vuitton dening arsitek Frank Gehry ing Bois de Boulogne lan ayu Museum Picasso ing Paris, sing ana ing lingkungan tengah Ing Marais.

Paris mesthi siap nampani turis sing apik.

Barcelona, ​​Spanyol)

Aku ora ngerti kenapa ora kaget ndeleng Barcelona ing posisi kaping 4 ing dhaptar iki lan minangka papan sing nduweni situs gunung lan segara, kanthi jelas ngliwati kuartal lawas lan gothic sing nampani pirang-pirang kunjungan saben taun. Ing 2016 ana total luwih saka 8,2 yuta pengunjung wong-wong sing teka ing kutha kasebut, dadi sing paling akeh dikunjungi ing Spanyol lan nomer papat ing kabeh wilayah Eropa.

Sebab kasebut bisa uga, antara liya:

  • Agenda budaya lengkap (dimuat karo pameran, teater, museum, lsp).
  • La Sagrada Familia, isih dibangun, nanging nyengsemake ing papane.
  • Katedralé
  • Lingkungan Gothic.
  • Lurung-lurung sing rame kanthi toko sing bisa tuku barang sing ora kaetung.
  • Museum Seni Nasional.
  • El Taman Guell.
  • Sant Martí, kanthi tawaran hotel pantai sing apik.
  • Lan liya-liyane dawa kanggo ngaturake artikel kanthi lengkap ...

Yen ana prekara sing apik babagan Barcelona, ​​ing Spanyol, iku hubungane apik banget karo kutha-kutha liyane, sing nggawe tujuan sing dikarepake para turis, nasional lan manca.

Amsterdam (Walanda)

Yen ing Venesia kita bisa ndeleng kanal, ing Amsterdam, dheweke ora bisa kekurangan. Kutha iki minangka kutha kaping lima sing paling akeh dikunjungi ing saindenging Eropa, kanthi total 8 yuta pengunjung (panas ing Barcelona). Nanging apa sing bisa dideleng utawa ditindakake ing Amsterdam?:

  • Dolan maring tartamtu musium kayata Rijksmuseum, Museum Van Gogh, omah Anne Frank, Museum Maritime utawa Museum Stedelijk.
  • ing kopi, sing dikunjungi utamane dening para mudha (minangka pengunjung paling gedhe ing kutha Amsterdam) minangka papan sing akeh didol ganja, umume kualitas ekologis sing dhuwur banget.
  • Gereja, katedral, lsp.

Siji utawa endi ing kutha-kutha ing Eropa iki sing ana ing dhaptar "perjalanan sing dikarepake" kanggo 2017 iki? Aku duwe sing aneh wis mlebu ...

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Patricia ngandika

    Aku kira bakal ngomong babagan lokasi geografis.