5 Kutha sing katon saka crita Disney

5 Kutha sing katon saka crita Disney

Kita kabeh seneng ndeleng kaendahan, bener? Kayane dudu aku siji-sijine nalika lelungan nggoleki cetakan utawa foto sing sampurna, bener? (Sanajan bener uga manawa kaendahan bisa ditemokake sanajan ing pojok paling peteng).

Amarga iku aku menehi sampeyan dina iki 5 kutha sing katon ora kaya crita Disney… Apa sampeyan ngelingi adegan kasebut saka film kartun? "Kaendahan lan Beast" ing ngendi Bella lagi maca buku lungguh ing banyu mancur, kanthi gambar alun-alun kutha ing mburine? Dadi, nalika isih cilik aku ngimpi golek papan sing nyata lan ora mbayangake utawa fiksi, kaya ngene ... Nganti saiki!

La Petite-Pierre, ing Prancis

5 Desa sing kayane dijupuk saka crita Disney - Le Petit

La Petite-Pierre iku sawijining kutha Prancis sing dununge ing Wilayah Alsace. Pendhudhuke ora tekan ewu jiwa nanging wis ana lurung-lurung sing apik tenan, rapi, resik lan dihiasi karo macem-macem ornamen kembang.

Ing kutha cilik iki, Bastion katon misuwur utawa 'château' lan Greja Notre-Dame.

Yen sampeyan arep ngunjungi kutha Prancis sing cilik nanging apik iki, disaranake minangka akomodasi ing SPA Hôtel Au Lion D'Or 3 lintang, lan kanthi skor 4,2 saka 5 sing diwenehake dening pangguna lan pengunjung sing wis nginep ing kana.

Apa sampeyan ora pengin ngunjungi mung kanthi ndeleng gambar iki?

Bagnone, ing Italia

5 Kutha sing katon saka crita Disney - Bagnone

Bagnone minangka kutha cilik liyane, dununge ing Wilayah Tuscany (Aku tresna karo wilayah Italia iki!), Khususe provinsi Massa-Carrara. Wis mung liwat 2.000 jiwa Lan sing paling disenengi yaiku dununge dununge ana ing bukit sing watu-watu, omah lan lantai digawe saka watu sing jembar lan saka siji trotoar menyang dalan liyane bisa nyebrang amarga kreteg watu lan verdigris sing khas.

Rothenburg, ing Jerman

5 Kutha sing katon ora kaya crita Disney - Rothenburg

Rothenburg luwih gedhe tinimbang rong kutha liyane sing wis kita deleng nganti saiki, kalebu ing populasi lan wilayah. Kasunyatane dudu kutha, nanging kutha kasebut ana ing Negara Federasi Bavaria, ing Jerman.

Babak ing 11.000 jiwa lan duwe 3 papan wisata:

  1. Su pusat sajarah: Diubengi karo arsitektur abad pertengahan lan wadi kanthi sampurna, kita nemokake dalan lan alun-alun cobbled kanthi omah setengah kayu.
  2. La Greja Sankt Jakob: Dibangun kanthi gaya Gotik antara taun 1311 lan 1485.
  3. Panjenengan rampart: Nduwe pagar tembok kanthi bentuk "wolu" (8), rong bastian dobel lan ing watu kasebut bisa ditemokake ukiran sing diwaca ing ngisor iki (ing basa Jerman): "Tentrem tentrem kanggo wong-wong sing mlebu, kamakmuran kanggo wong-wong sing lunga. "

Saiki, kenapa aku nganggep Rothenburg dadi kutha, ing kutha iki kaya kutha sing ora ana gandhengane karo crita Disney? Amarga yen lumaku liwat lurung-lurung sampeyan bakal bisa ndeleng omah lan apartemen dicet kanthi warna sing cerah lan nyenengake, lan kasunyatane yen dalane digawe saka kerikil nggawe dheweke luwih apik ... Uga langka jendhela omah sing ditemokake tanpa nghiasi kembang. Endah kutha iki!

Bled, ing Slovenia

5 Kutha sing kayane ora kalebu crita Disney - Bled

Yen ana sesuatu ing Bled sing ndadekake kutha iki katon apik banget ing pirang-pirang foto sing dijupuk dening wisatawan, mesthine yaiku tlaga glasial gedhe, lan ing tengah-tengahe, a pulo cilik kanthi Greja.

Aku ngerteni gambar-gambar kasebut bisa digunakake, nanging kita bakal bakal luwih jero menyang papan iki. Dununge ana ing Pegunungan Alpen Julian, khusus ing sisih lor-kulon Slovenia. Desane udakara 6.000 jiwa, sing bisa dirasakake sajrone taun kegiatan olahraga, kayata golf, fishing, nunggang jaran lan / utawa hiking liwat gunung lan jalur sing ana ing sakupenge.

Ana sing kepengin weruh kutha iki yaiku yen wis dikunjungi para bangsawan gedhe (bisa uga amarga papan sing adoh, bisa uga amarga lingkungan lan dununge nggawe papan sing cocog kanggo istirahat ...).

Desa Shirakawa, ing Jepang

Shirakawa-go, Prefektur Gifu, Jepang --- Gambar dening © Hiromi Morita / Aflo / Corbis

Ing Shirakawa, gunung lan alas duwe 96% wilayah, lan turah 4% kanggo lahan pertanian. Kanthi informasi iki, aku sampeyan wis bisa mbayangake apa sing bisa ditemokake ing kutha iki ... Kabeh ijo nalika musim panas cendhak, ing papan kasebut katon putih nalika salju ... Lan kasunyatane, salju utawa ora, godhong-godhongan gambar papan sing paling indah. Lan yen ora, hakim dhewe ...

Apa sampeyan seneng karo kutha-kutha iki? Apa sampeyan ngerti babagan anane? Apa sampeyan wis cukup bejo dadi salah sawijine? Yen mangkono lan sampeyan duwe informasi sing kepengin weruh babagan papan kasebut, tinggalake ing bagean komentar. Sapa ing antarane sing paling narik kawigaten sampeyan?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*