5 Pasar gourmet ing Madrid kanggo panganan

pasar-san-miguel

Suwe-suwe saiki pasar gourmet wis akeh ing ibukutha provinsi sing gedhe lan wis dadi obyek wisata anyar. Pasar panganan lawas iki wis diowahi dadi ruang gastronomi sing bisa tuku kabeh saka produk dhasar nganti delicatessen.

Pasar gourmet kayata San Miguel utawa San Antón ing Madrid minangka conto gaya iki sing nelukake panganan saka saindenging jagad. Yen sampeyan salah sawijining, Sampeyan ora bisa kliwat tur iki ing pasar gourmet paling apik ing ibukutha Spanyol.

Sampeyan angel ngerti pirang-pirang pasar gourmet sing ana ing negara kasebut, nanging ing Madrid, ana sawetara wong lan masing-masing duwe pesona dhewe. Desain eksklusif, arsitektur sejarah utawa dekorasi lan pencahayaan avant-garde bisa nggawe beda, nanging kabeh duwe proposal gastronomi sing padhang lan menarik.

Pasar San Miguel

pasar-san-miguel-2

Dumunung ing jantung Madrid tradisional, ing jejere Walikota Plaza sing populer, yaiku Mercado de San Miguel. Papan sing monumental lan bersejarah ngumumake Aset Kabudayan Budaya motone yaiku "candhi produk seger sing protagonis kalebu jinise, dudu koki."

Iki dibangun ing taun 1835 dening arsitek Joaquín Henri supaya bisa dadi pasar panganan lan dirampungake dening Alfonso Dubé y Díez ing taun 1916. Telung taun sabanjure diresmekake lan tetep dioperasikake nganti suwe nganti wiwit mudhun amarga beda alesan Ing wiwitan abad kaping XNUMX, klompok pengusaha mutusake nylametake supaya ora ditinggalake lan malih dadi konsep anyar: perusahaan gastronomi sing berkualitas ing endi pilihan produk sing bisa dirasakake ing situs dipamerake. Gagasan sing digawe ing antarane konsumen sanajan rega kasebut dudu kanggo kabeh anggaran.

Pasar San Miguel duwe luwih saka telung puluh toko sing paling macem-macem: keju, kerang, daging, turunan babi Iberia, woh-wohan, anggur, acar, iwak, pasta seger, pastry ... sukses wis rame banget.

Pasar San Antón

pasar-san-anton

Wiwitane Mercado de San Antón minangka pasar lurung-lurung sing nyediakake lingkungan Justicia, sawijining wilayah Madrid sing tuwuh akeh ing abad kaping XNUMX kanthi nglindhungi para migran sing teka saka padesan. Nalika semana wis misuwur mula panulis Benito Pérez Galdós ngutip ing pérangan liya novelé 'Fortunata y Jacinta'.

Wiwit direnovasi ing taun 2011, Mercado de San Antón wis kerja dadi pusat referensi gastronomi ing Madrid. Saiki dadi titik pertemuan sing rame ing akhir minggu ing Chueca.

Iki nggabungake kios panganan sing paling apik kanthi tapas sing apik banget lan teras sing apik ing atap kanggo ngombe omben-omben karo kanca kapan wae taun.

Orkestra

orkestra

Gambar liwat Teinteresa

Dibukak ing 2014, kompleks avant-garde gedhe iki mapan ing bioskop sadurunge minangka ruang luang gastronomi paling gedhe ing Eropa. Meh 6.000 meter persegi disebarake ing rong jubin, telung kios lan wilayah sing manis sing tujuane dadi eksponen gastronomis utama Madrid lan salah sawijining referensi utama ing babagan nasional lan internasional.

Koki paling apik ing adegan kuliner saiki ditemokake ing Platea. Uga seniman lan musisi wiwit papan iki duwe tawaran hiburan sing akeh lan beda-beda. Papan sing cocog kanggo golek tugas utawa nikmati ing perusahaan sing apik ing akhir minggu.

Pasar Barcelona

Gambar liwat Minube

Gambar liwat Minube

Iki minangka salah sawijining pasar pungkasan sing nggawe maneh minangka ruang gourmet. Sanajan Pasar Barceló sing primitif diresmekake ing taun 1956, bubar dibangun anyar sing ana satus kios ing njero, rolas ing njaba lan jubin khusus kanggo toko makanan mewah.

Kaya Mercado de San Antón, Barcelona uga duwe teras sing bisa ngombe lan mangan wiwit esuk nganti wengi. Sing paling khas ing teras iki yaiku katon kaya oasis kutha kanthi dekorasi magnolia, delima, pring lan maple Jepang.

Proposal gastronomi saka Azotea Forus Barceló ditetepake kanthi filosofi panganan sehat. Salad, sup kadhemen, panganan mentah, jus lan smoothie lan koktail kayata Barcelonaito (versi mojito) kasedhiya ing menu.

Pasar Isabela

Gambar liwat Dolcecity

Gambar liwat Dolcecity

Ing ngarep Pengadilan Inggris Castellana (ing antarane Nuevos Ministerios lan Santiago Bernabéu) ana Pasar Isabela, papan sing khusus kanggo panganan gourmet nanging uga kanggo hiburan lan hiburan amarga bar koktail, ruang acara lan bioskop kanggo sèket penonton.

Iki minangka salah sawijining pasar gourmet paling anyar ing ibukutha sing dimodelake sawise Mercado de San Antón ing babagan kios sing luwih khusus kanggo rasa tinimbang didol.. Tawaran kalebu masakan Jepang, acar, spesialisasi vegetarian, produk game lan tren jajanan paling anyar. Papan sing diarani modis sawise kerja ing wilayah finansial Madrid.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*