5 rencana seneng ngrasakake panase nalika Paskah

Tujuan panas ing Paskah, Gran Canaria

La Paskah isih adoh, lan kanthi cedhak karnaval, sing saiki isih pulih, kita ora duwe wektu kanggo ngatur plancongan sabanjure. Yen ana prekara sing wis dibutuhake, utamane ing wilayah sing udan udan deres, mula srengenge lan panas, mula dina iki kita bakal ndeleng 5 tujuan sing apik kanggo ngrasakake cuaca sing apik ing Paskah.

Apa sampeyan pengin a perjalanan murah regane cedhak omahKaya-kaya sampeyan seneng mbuwang omah metu saka jendhela lan nindakake salah sawijining lelungan impen sing wis sampeyan pikirake, sampeyan duwe opsi sing apik. Elinga tujuan sing apik kanggo bersantai ing srengenge, mesthi wae hiburan ditambahake.

Deleng Nazarene ing Seville

Seville nalika Paskah

Iki minangka salah sawijining rencana sing bakal bisa digunakake, lan yen sampeyan urip ing Minggu Suci kanthi pengabdian ing Seville, sampeyan uga biasane melu cuaca sing apik. Yen kita menyang Seville, wajib diweruhi sawetara pirang-pirang prosesi sadulur utawa sadulur, digawe saka Nazarene lan undhak-undhakan, yaiku gambar agama sing digawa dening para pembawa. Sampeyan kudu ngerti babagan jadwal lan dalan sing bisa dituju sadurunge, lan yen kita ora khusuk, luwih becik milih dalan sing paling jembar, supaya ora rumangsa kakehan wong.

Prosesi Seville nalika Paskah

Prosesi biasane dadi mayoritas antarane jam pitu awan lan loro esuk, mula kita bakal duwe wektu kanggo ndeleng sawetara uga seneng monumen gedhe kutha sing apik lan cerah iki. Ing wayah esuk lan sore, kita bisa ndeleng Giralda sing misuwur karo Katedral, utawa Real Alcázar. Kita bakal preinan minggu sing rame, nanging bakal dadi pengalaman sing unik.

Ayo adus ing Gran Canaria

Tujuan panas ing Easter Gran Canaria

Yen ing Seville sing utama yaiku prosesi, ing Gran Canaria uga bisa nikmati, nanging ing kene sing paling apik yaiku nginep ing pantai. Sajrone awan sampeyan bisa adus lan srengenge nyekel tan awal yen mitran sampeyan bakal meri nalika bali kerja. Pantai kayata Maspalomas, Playa del Inglés utawa Meloneras disaranake banget. Liyane sing kudu ditindakake yaiku menyang taman arkeologi Cueva Pintada, utawa mlaku-mlaku liwat Cagar Alam Maspalomas Dunes. Yen lunga karo bocah-bocah, sing ideal yaiku mampir taman banyu Aqualand ing Maspalomas, utawa menyang Sioux City, taman tema sing khusus kanggo American Wild West.

Saliyane, sawise akeh hiburan, kita uga duwe prosesi Minggu Suci khas, apamaneh ing kutha Las Palmas lan sore. Ana langkah-langkah metu ing dina-dina gedhe ing Minggu Suci, kanthi Prosesi Mantilas utawa Via Crucis del Silencio.

Eksotikisme ing Marrakech

Tujuan Paskah, Marrakech

Tujuan Paskah, Marrakech

Iki minangka tujuan sing ora adoh saka kita, lan beda banget karo sing bisa ditemokake ing Paskah. Yen wis bosen prosesi lan tumindak religius, ing Marrakech kita bakal uwal saka kabeh iki lan nikmati iklim sing anget. Kita bisa gumun karo rame-rame ing Alun-alun Jamaa el FnaUtawa ngunjungi Masjid Koutoubia sing apik utawa Istana Badi. Ana akeh panggonan kanggo nemokake budaya Maroko.

Pantai lan kuil ing Thailand

tujuan-panas-paskah-Thailand

Thailand minangka salah sawijining tujuan sing paling akeh digoleki eksotisme lan kepiye carane ditawakake babagan budaya lan ruang alam. Wis pantai apik karo banyu transparan, kaya ing wilayah krabi, ing endi Koh Phi Phi, ing endi 'The Beach' difilmake, lan uga ana pirang-pirang pulau sing bisa dikunjungi kanthi pitulung kapal tradisional.

tujuan-panas-paskah-thailand-kuil

Yen kita nggoleki lingkungan kutha sing luwih akeh kanggo nemokake campuran modern lan tradisional, sampeyan duwe ibukutha, Bangkok, sing bisa dikunjungi Kuil Buddha lan istana gedhe, nalika ngrasakake gastronomi lan kenyamanan modern.

Riviera Maya Vacations

Riviera Maya nalika Paskah, Tulum

Yen kita bakal nindakake perkara kanthi cara sing amba, kenapa ora nandur awake dhewe ing papan sing cerah lan kebak pantai lan resort kaya Riviera maya. Kita bakal duwe srengenge lan pantai kanthi asuransi, lan kita uga bakal bisa ndeleng sisa-sisa peradaban Maya.

Rivieran Maya nalika Paskah

Chichen Itza Kutha iki minangka kutha Maya sing misuwur, lan minangka salah sawijining pitu keajaiban ing saindenging jagad. Ing kutha Maya iki, kita bisa nemokake Candi sewu kolom utawa Piramida Kukulkán. Tulum uga kudu, kutha Maya sing duwe keanehan ing pinggir Segara Karibia. Kita bakal seneng pantai kanthi perairan pirus lan sejarah sekaligus. Papan liyane sing kudu dikunjungi yaiku Puerto Aventuras, kutha plabuhan kanthi pantai apik lan gampang ngakses taman Xel-Ha lan Xcaret sing misuwur.

 

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*