5 tujuan murah kanggo dikunjungi ing 2017

pantai belize

Belize

Impen saben lelungan yaiku ndeleng jagad. Plancong ngubengi planet iki, temokake lanskap sing unik, sinau babagan budaya liyane lan rasakake masakan sing paling enak.

Nanging, terkadang anggaran sing kudu kita cita-cita ora kepenak kaya sing dikarepake. Kepiye wae, kanthi fleksibilitas, tekad lan usaha sampeyan bisa lelungan kanthi luwih ekonomi.

Ing pangertèn iki, Saka Actualidad Viajes, kita pengin menehi saran babagan tujuan sing murah kanggo plancongan ing 2017. Apa maneh, taun ngarep wis cedhak lan kudune ngrancang petualangan apa sing bakal kita lakoni. 

Maroko

Casablanca Maroko

Mbok tujuan eksotik paling cedhak menyang Spanyol. Dadi jembatan antarane Timur lan Kulon, iku papan sing paling apik kanggo lelungan sanajan mung sithik dhuwit.

Maroko duwe akeh penawaran: srengenge, keramahan, santai, budaya lan petualangan. Negara sing bisa diakses ing ngendi sampeyan bisa ngrasakake swasana oriental sing luar biasa kanthi dhuwit sing ora akeh. Contone, Marrakech minangka kutha sing kebak urip lan dinamisme. Tangier lan Essaouira ngalami Renaissance karo hotel anyar lan proposal turis sing apik banget.

Kanggo bagean kasebut, Asilah duwe medina sing paling dirawat ing Maroko. Gastronomi kasebut misuwur banget amarga masarakat semenanjung lelungan ing kene kanggo nyoba iwak lokal. Kutha liyane sing bisa dikunjungi yaiku Fez, pusat budaya lan simbol pembelajaran ing negara kasebut.

Casablanca, Rabat, Tangier ... kutha Maroko apa wae sing cocog kanggo ngulandara uga ngrasakake plancongan sing pantes.

Porto

Kali ing Porto

Kanthi penerbangan kanthi rega sing larang, dalan sing apik banget kanggo plancongan saka Spanyol lan rega sing regane sepisan ing kutha kasebut, Porto wis dadi tujuan sing apik banget kanggo dituju ing taun 2017.

Ing taun-taun pungkasan, kutha iki ing sisih lor Portugal ngalami transformasi gedhe lan saiki wis dadi pusat kutha sing apik banget karo sawetara museum, trem lawas, mlaku-mlaku kali, grafiti seni lan sawetara pabrik anggur, ing sisih liya Douro, sing Dheweke wis pantes dikunjungi dhewe kanggo ngrasakake anggur lokal sing misuwur.

Filipina

Pantai Filipina

Filipina identik karo sawah ijo, kutha-kutha sing apik, gunung berapi sing apik, lan masarakat sing seneng-seneng. Beda karo negara Asia Tenggara liyane, Ora pati rame karo turis dadi pilihan sing tepat kanggo nikmati plancongan sing adoh.

Iki minangka nuswantara sing kasusun saka 7.107 pulau sing duwe jeneng kanggo Raja Spanyol Felipe II. Wong Spanyol nginep udakara telung atus taun ing kana, saengga sentuhan Hispanik isih ana ing negara kasebut.

Campuran budaya lan tradhisi ndadekake Manila, ibukutha, papan sing beda banget. Uga duwe masa kolonial sing saiki banget ana ing tembok kutha, ing endi plancongan bakal nemokake toko tukang gawean lan patio interior sing menehi istirahat saka rame kutha.

Rusia

Petersburg

Pariwisata ing Rusia saya akeh. Ing kutha apa wae, gedhe utawa cilik, mesthi ana daerah sing narik kawigaten. Conto sing nerangake sebabe warisan sejarah-budaya Rusia minangka sumber kamasyhuran lan kebanggaan kanggo negara iki.

Moskow, ing babagan hotel lan restoran, isih regane larang nanging ing Rusia liyane kabeh luwih murah. Contone, sampeyan bisa nyebrang negara kasebut ing Trans-Siberia, nemokake kutha kaya Novgorod (ibukota Rusia pisanan), Tomsk (ing Siberia) utawa Kazan (ing Tatarstan).

Uga, Plancongan menyang Rusia ing 2017 minangka ide sing apik ora mung amarga kemungkinan sing ora ana watese, nanging amarga nalika Piala Dunia Soccer 2018, rega bisa uga dadi luwih larang lan isih akeh turis liyane.

Belize

pantai belize

Dumunung ing antarane Meksiko lan Guatemala ing pesisir Karibia ing Amerika Tengah, Belize minangka salah sawijining swarga sing apik kanggo nyilem lan snorkeling. Tujuan sing apik kanggo para pecinta ekowisata amarga minangka salah sawijining sawetara prawan sing isih ana ing planet iki.

Ing pangertèn iki, pesisir Belize minangka omahé terumbu karang paling dawa ing Hemisfer Kulon, uga sistem guwa segara sing jembar. Persentase gedhe ing permukaan negara kasebut diumumake minangka cadangan lindung, mula ora kaget yen akeh papan sing dianggep minangka harta karun asli. Contone, gambar sing paling misuwur yaiku Lubang Biru (bolongan biru gedhe) sing bisa nyilem ing antarane stalaktit, stalagmit, lan uga hiu.

Saka sudut pandang budaya, uga ana situs Maya sing apik sing didhelikake ing alas Belizean sing subur, sing dununge ana ing sisih kidul Semenanjung Yucatan. Sawetara wong, kayata Caracol, wis digali lan dipulihake, nampilake relief watu spektakuler uga arsitektur sing cerdas banget.

Sampeyan uga pantes dikunjungi Belize City, ing pesisir Laut Karibia, kutha sing paling akeh pedunung ing negara kasebut lan bekas ibukota sadurunge dipindhah menyang Belmopan ing taun 1970.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*