Quito, Florence ing Amerika

Kabeh wong ngerti kutha sing apik iki minangka Quito, sanajan asline asline yaiku San francisco de quito. Papan sing apik iki duwe keistimewaan dadi ibukutha paling tuwa saka kabeh bawana Amerika, uga dadi kutha paling akeh nomer loro ing Ecuador.

Quito Diubengi gunung-gunung sing luar biasa, nyatane, akeh-akehe ana gunung geni sing ora aktif sing dadi salah sawijining obyek wisata sing paling akeh digoleki ing plancongan ing kutha iki, lan bandha kolonial sing dijaga kanthi sampurna sing kalebu serangkaian menarik lukisan, patung y ukuran.

Sebilangan gedhe manifestasi seni kasebut bisa dikagumi ing pesta lan iglesias sanajan sejatine ing musiumamarga nindakake konservasi lan nampilake karya kanthi luwih efektif. Ora kanggo apa-apa, akeh sing ngarani Quito the Florence saka Amerika, lan wis dinyatakake Warisan Budaya Kamanungsan dening UNESCO. Antarane museum lan monumen sing paling luar biasa ing Quito yaiku: ing Basilika Sumpah Nasional, ing Katedral, sing Museum kutha Quito lan Museum Bank Sentral.

ing penerbangan menyang Quito dheweke minangka topik sing kudu disebutake. Macem-macem perusahaan biaya murah nawakake wong-wong sing Book tiket pesawat sadurunge liwat promosi lan diskon penting Internet, temtunipun menarik banget kanggo kanthong para plancong.

Foto 1 liwat:flickr
Foto 2 liwat:flickr

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*