Torre de los Picos de la Alhambra bakal mbukak kanggo umum ing wulan Juli

Ing jaman saiki, Dewan Wali Alhambra lan Generalife Granada menehi para pecinta kutha iki lan tugu sing luar biasa iki seneng banget. Kaya sing diklumpukake pirang-pirang wulan kepungkur ing Actualidad Viajes, sajrone wulan Mei Torre de la Cautiva dibukak kanthi umum kanggo masarakat, sing biasane ditutup amarga konservasi.

Inisiatif kasebut bisa ditampa kanthi apik mula dheweke ngusulake golek sudut liyane ing bètèng iki wulan Juli ngarep. Ora liya lan ora kurang saka Torre de los Picos, sing uga biasane ditutup amarga alesan sing padha karo Torre de la Cautiva. Mula, yen sampeyan miwiti plancongan ing sisih kidul wulan ngarep, sampeyan bisa uga lunga menyang Alhambra ing Granada kanggo ndeleng Torre de los Picos ing kesempatan unik iki. Sabanjure, kita ngerti kanthi luwih rinci Menara Puncak Alhambra ing Granada. 

Riwayat ringkes Torre de los Picos

Gambar | Target Granada

Biasane ditutup kanggo umum amarga konservasi, menara iki dibangun nalika jamane Sultan Muhammad II lan direnovasi dening Muhammad III lan Yúsuf I. Sawise penaklukan Kristen, Torre de los Picos ngalami macem-macem perubahan dekoratif lan konstruktif kaya sing dilaporake dening Dewan Alhambra lan Generalife.

Asmane saka ngendi?

Nalika Torre de la Cautiva dijenengi kanthi cara kaya ngono amarga dianggep Dona Isabel de Solís (wanita Kristen sing diculik dening Sultan Muley Hacén lan sing dadi garwane sawise nampa Islam) manggon ing kono, Torre de los Picos duwe jeneng corbels sing ana ing pojok ndhuwur kanggo ndhukung mekanik lan ngalahake, saka ndhuwur, upaya serangan kasebut.

Apa fungsi menara iki ing Alhambra?

Dianggep minangka salah sawijining menara paling gedhe ing rencana kabeh pager, Iki nduweni fungsi pertahanan lan uga dadi papan dununge, sing dibuktekake kanthi dekorasi interior, plester lan lukisan.

Uga duwe peran penting ing kain kutha Alhambra amarga njaga salah sawijining gerbang akses utama menyang pager tembok, yaiku Arrabal, sing mbukak ing lereng Rey Chico lan nyambung kutha palatine karo lingkungan Albaicín lan akses lawas menyang Generalife.

Dununge Torre de los Picos?

Gambar | Lokasi Granada

Torre de los Picos dununge ana ing Paseo de las Torres, ing kana ana sawetara kastil Nasrid sing paling apik, kayata Torre de la Cautiva, Torre de las Infantas, Torre Cabo de la Carrera lan Menara Banyu.

Pemandangan saka papan iki pancen apik banget amarga saka sudut pandang mlaku-mlaku, sampeyan bisa ndeleng perspektif umum babagan perkebunan Generalife, kanthi kebon abad pertengahan sing apik.

Apa jam kunjungan ing Torre de los Picos?

Torre de los Picos bisa dibukak ing dina Selasa, Rebo, Kamis lan Minggu wiwit 08.30:20.00 nganti 30:XNUMX ing klompok XNUMX wong lan karo tiket Alhambra umum lan Alhambra Jardines, tiket Generalice lan Alcazaba.

Ngerti Alhambra ing Granada

Yen Granada misuwur ing saindenging jagad, mula kanggo The Alhambra. Permata arsitektur Spanyol iki dibangun ing antarane abad kaping 1870 lan XNUMX ing jaman kerajaan Nasrid dadi kutha palatine lan benteng militer, nanging iki uga dadi Royal Royal House nganti deklarasi dadi monumen ing taun XNUMX. Kanthi cara iki, Alhambra dadi daya tarik wisata sing relevan banget lan mula diajokake kanggo Pitu Kaajaiban Anyar ing Dunia.

Ing basa Spanyol 'alhambra' tegese 'benteng abang' amarga warna abang sing diduweni bangunan nalika srengenge sumunar nalika surup. Alhambra ing Granada dununge ana ing bukit Sabika, ing antarane cekungan kali Darro lan Genil. Jinis lokasi kutha sing dhuwur iki nanggepi keputusan pertahanan lan geopolitik sing cocog banget karo mentalitas abad pertengahan.

Alcazaba, Royal House, Istana Carlos V lan Patio de los Leones minangka sawetara wilayah sing paling populer ing Alhambra. Mangkono uga Taman Generalife sing dununge ana ing bukit Cerro del Sol. Babagan sing paling apik lan apik ing taman kasebut yaiku interaksi antara cahya, banyu lan vegetasi sing nyenengake.

Tanpa mangu-mangu, Alhambra ngenggoni papan sing istimewa, ing endi nilai arsitektur gabungan lan pas karo lanskap sekitar. Supaya luwih dihargai, luwih becik lunga menyang lingkungan Albaicín (Mirador de San Nicolás) utawa Sacromonte.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*