Apa sing kudu sampeyan nggawa yen sampeyan mlebu kemah

Apa sing kudu sampeyan nggawa yen sampeyan mlebu kemah 2

Saiki, nalika tekane musim semi lan cuaca sing apik, akeh liyane sing wani kemah ing papan sing ilang amarga rame. Yen sampeyan salah siji saka iki lan iki pertama kaline sampeyan kemah, Artikel iki bakal migunani banget kanggo sampeyan ngerti apa sing kudu sampeyan lakoni.

Sabanjure, kita bakal menehi jeneng sampeyan lan detail kabeh miturut kategori. Tujuane prekara apa sing kudu digawa yen mlebu kemah.

Kanggo kemah

Kita miwiti kanthi dhasar! Kita bakal kemah, dadi sing pertama sing kudu dingerteni yaiku apa wae, logis tarub, Aku kudu kemah ing kondhisi sing apik.

  • Tarub lan taruhan: Kanthi tutup gendheng, taruhan, tali kanggo naleni tarub supaya ora mabur.
  • Kantong turu lan alhomada.
  • Selimut termal (Sanajan meh musim semi, nanging wengi isih adhem).
  • Tikar utawa usungan: Yen sampeyan ora biasa turu ing jubin, kasur tunggal utawa dobel (kasur yen sampeyan dadi pasangan) bisa dadi apik banget kanggo sampeyan.
  • Aislante térmico: Iki bakal mbukak ing antarane jubin lan tas utawa kasur. Sampeyan bakal ngisolasi sampeyan saka lemah sing adhem, kaya sing disaranake.
  • Meja lan kursi: Kanggo mangan lan nyelehake barang (penting).
  • Twine lan tali: Iki mesthi apik kanggo sampeyan, yen sampeyan butuh garis sandhangan utawa malah bisa ngikat tendha ing toko kanthi luwih apik.

Piranti sing dibutuhake banget

Studio Ditembak batang korek, kompas lan piso ing papan kayu

Sabanjure, kita bakal rinci rinci babagan alat sing bakal mbantu sampeyan sanajan sampeyan ora nate mikir dhisik.

  • Senter: Kanggo wengi peteng.
  • Lampu: Kanggo nang tarub.
  • Gunting.
  • Pupuk kanggo nyetir taruhan.
  • Un kapak cilik yen kudu motong kayu lan gawe kobongan.
  • Korek utawa cocog.
  • Kit AIDS pisanan (kanthi bandage, thermometer, plester, pilihan pil anti-flu, anti-inflamasi, obat penghilang rasa sakit, alkohol, kasa steril, lsp).
  • Shovel yen sampeyan kudu nggawe talang menyang tendha.
  • Kantong plastik kanggo sampah.

Kanggo pawon

Saiki kita wis milih pilihan sing kudu dijupuk supaya ora kekurangan apa-apa nalika masak:

  • Siji paling sithik panci masak lan a wajan (Iki uga bakal gumantung banget karo jumlah wong sing bakal kemah).
  • Piring, gelas, alat makan lan cangkir (luwih disenengi plastik utawa kayu, bobote kurang lan ora tugel).
  • Pemanas listrik.
  • Serbet.
  • Thermos.
  • Bisa mbukak.
  • Pisau pawon.
  • Kompor lan bahan bakar.
  • Spons lan sabun pawon.
  • Kain.
  • Panggangan kanggo panggang.
  • 'Tuppers' kanggo nyimpen panganan.

Produk panganan

Apa jenis produk panganan Apa luwih becik golek kemah? Gatekna!

  • Botol banyu mineral.
  • Kopi, teh lan susu.
  • Gula, uyah, minyak, cuka lan rempah-rempah liyane.
  • Sup individu.
  • Pasta lan puree.
  • Tomat goreng utawa saus tomat.
  • Endhog.
  • Daging asap sing ora butuh kulkasan
  • Jam lan butter
  • Woh kaleng.

Sejatine sampeyan bisa njupuk kabeh panganan sing dikarepake kurang sing butuh kulkasan. Iki luwih becik dituku ing supermarket utawa gudang sing ana ing kono, meh saben dina dikonsumsi.

Kanggo kebersihan diri

Apa sing kudu sampeyan nggawa yen sampeyan mlebu kemah 3

Barang-barang liyane sing perlu banget uga ana gandhengane karo pribadi kesehatan. Sawetara bisa uga minangka ing ngisor iki, nanging iki beda-beda gumantung saka saben wong lan jinis perawatan:

 

  • Kertas jamban.
  • Jaringan
  • Sikat sikat untu, pasta gigi, sikat gigi gigi, lan obat cuci mulut.
  • Sisir utawa sikat rambut.
  • Deodorant.
  • Cut kuku
  • Sampo (lan kondisioner yen dibutuhake).
  • Gel mandhi utawa sabun.
  • Cukur busa lan agul-agul.
  • Pangilon
  • Ngusir serangga.
  • Tisu teles.
  • Andhuk jedhing.
  • Dandanan
  • Bantalan / tampon.
  • Balsem lambe.
  • Krim kanthi faktor perlindungan srengenge.
  • Kocak tangan

Klambi pribadi

Kategori iki iku gumantung banget karo wektu sing ana ing papan sing bakal kita lakoni. Nanging kita bakal njupuk dalan sing tengah, nalika awan padhang lan bengi adhem, mula bakal nggawa kabeh:

  • Kaos normal lan kaos termal.
  • Parka, pecahan angin lan anti banyu.
  • Bikini utawa baju renang.
  • Celana multi-kanthong.
  • Cowboys.
  • Sandal jepit lan / utawa sandal kanggo udan lan pantai.
  • Sneaker utawa sepatu lumampah sing nyaman.
  • Boots.
  • Jeroan
  • Kaos kaki
  • Lambang
  • Topi lan sarung tangan.
  • Selendang utawa gulu luwih anget.

Hiburan lan hiburan

Apa sing kudu sampeyan nggawa yen sampeyan mlebu kemah

Saiki bagean sing nyenengake: perkara sing ana gandhengane karo Leisure lan hiburan:

  • Ponsel (lan pangisi daya).
  • Buku
  • Kamera foto (karo batere cadhangane).
  • Mp3 nganggo headphone.
  • Bola, game board utawa game video portebel.

Aku bisa ndhaptar laptop utawa tablet, nanging aku meksa ora nindakake. Apa kita ora bisa kemah kanggo medhot meh kabeh lan seneng alam?

Barang sing beda-beda

Lan elemen-elemen sing ora duwe kategori utama nanging bakal migunani banget kanggo kita, uga ora bisa ilang:

  • Peta
  • Dhaptar nganggo helpline.
  • Dhuwit.
  • Notebook lan potlot.
  • Pangisi daya batere.
  • Batere
  • Transformer, colokan lan / utawa adaptor.
  • Kacamata kaca utawa lensa kontak.

Mbok menawi kita mboten kagungan barang tambahan, nanging kinten kita sampun nyusun hal-hal paling mendasar sing sampeyan aja ketinggalan nalika kemah. Yen Paskah iki sampeyan njupuk kesempatan kanggo camping, Seneng tenan!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*