Kanthi tawaran iki, pesen hotel ing Córdoba lan bukak pameran kasebut

kunjungan Córdoba ing April, Mei, Januari utawa Maret sampeyan isih bakal urip gumun karo kaendahan lan pesona, nanging tanpa mangu-mangu, wulan kanggo nikmati Córdoba kanthi inti lan kamulyan saiki wis ana ing wulan Mei. Sabanjure, kita ora mung menehi tawaran sing apik banget kanggo nginep ing Córdoba akhir minggu mbesuk, nanging uga nggawa sampeyan 100% informasi sing dibutuhake kanggo ngerti apa sing bisa dideleng ing kutha kasebut sajrone sampeyan nginep.

Kanthi iki nawakake hotel buku ing Córdoba lan bukak pameran, diwiwiti dina Setu tanggal 20 ngarep lan ora rampung nganti 7 dina mengko. Sevillanas, atraksi, siput lan tapas salmorejo, bir lan swasana sing apik ... Kabeh iki lan luwih akeh amarga iki tawaran Destinia sing bakal kita gawa.

Apa sing ditawakake?

We nggawa sampeyan penawaran saka tangan Destinia lan sampeyan bisa ndeleng ing iki pranala. Kaya sing sampeyan ngerteni, udakara 2 bengi hotel ing AC Córdoba ing kutha sing dununge ing Avenida de La Libertad, nomer 24. Iki minangka hotel sing apik banget, kanthi stasiun sepur lan bis mung 10 menit (mlaku ) lan cedhak banget karo kutha lawas, ing endi sampeyan bisa mlaku lan tanpa kangelan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, tawaran rong wengi kanggo loro duwe biaya 327 euro ing hotel bintang 5 kanthi regane rata-rata 7,9 digawe kabeh pangguna. Ing kaca iki, sampeyan uga duwe kemungkinan nyewa layanan kanggo sing luwih terkenal yen pengin sarapan lan yen ora dadi ruangan standar, sampeyan pengin luwih kepenak ing kamar deluxe.

Napa milih tanggal iki?

Kaya sing wis diandharake sadurunge, tanggal sing dipilih lan ngupayakake nawakake hotel iki wiwit dina Jumuah 19 (mlebu hotel) nganti dina Minggu 21 (budhal). Alasane jelas lan gampang:

  • Punika a akhir minggu ing meh kabeh wong duwe preinan.
  • Akhir minggu iku Pameran Cordoba 2017 diwiwiti, pertunjukan unik kanggo wong-wong sing durung nate nikmati utawa durung ngerti apa sing bakal dialami pameran Andalusia ing pager.

Apa sing kudu ditindakake lan dideleng ing Córdoba?

Yen, saliyane ngunjungi pameran ing Córdoba, sampeyan pengin nggunakake liyane dina kanggo sinau babagan sejarah, budaya lan papan-papan sing paling misuwur, mula kita bakal menehi sawetara perkara sing ora bisa sampeyan mandheg nindakake lan ndeleng ing kutha lambang Spanyol Kidul iki:

  • Mesjid, kudu ndeleng.
  • Omah Lonceng.
  • Jembatan Romawi.
  • Menara Malmuerta.
  • Sinagoge.
  • Omah Bailío.
  • Calleja de las Flores.
  • Biara La Merced.
  • La Posada del Potro.
  • Kuartal Yahudi.
  • Istana Marquis saka Viana.
  • Alcázar de los Reyes Cristianos lan keboné.
  • Museum Arkeologi.
  • Museum Julio Romero de Torres.
  • Kothak Corredera lan Las Tendillas.
  • Kuil Romawi.
  • Museum Etnobotani lan Taman Botani.
  • Medina Azahara.
  • Museum Al-Andalus sing Urip.

Aku ujar, nikmati tawaran iki berkat Destinia, sing nawakake tawaran hotel sing paling apik. Yen sampeyan pengin seneng, waca iki pranala lan ngerti Córdoba, sampeyan ora bakal nyesali pengalamane!

Uga yen sampeyan pengin nawakake jinis iki tekan email sampeyan saben minggu lan luwih apik, Kene sampeyan bisa langganan. Aja mandheg nglakoni!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*