Proizd, swarga cilik ing Kroasia

Pulo Proizd, ing tengah-tengah Pesisir Dalmatian, tresna banget karo turis kanthi pesisir perairan sing jernih lan alam sing murni.

Gua Biru Bisevo, Kroasia

Yen sampeyan lelungan menyang pesisir Dalmatian ing Kroasia, saliyane pantai sing apik lan kutha pesisir sing apik, sampeyan uga bakal nemokake kejutan geologis kanthi kaendahan sing luar biasa. Salah sijine yaiku guwa biru Bisevo. Ngakses iku dudu tugas sing gampang, nanging luwih becik ngunjungi tamasya saka Split menyang pulau Vis lan miwiti dhewe kanggo nemokake kamulyan kasebut.