Budaya Mesir

Ing Afrika yaiku Mesir, sawijining tanah sing asmane langsung nggawe gambar piramida gedhe banget lan misterius, makam kuno lan firaun ...

iklan

Kali Nil

Salah sawijining kali sing paling misuwur ing saindenging jagad iki mesthine yaiku Kali Nil. Aja ngandhani yen ora duwe ...