Apa sing kudu dideleng ing Roma

Salah sawijining kutha paling turisme ing saindenging jagad iki mesthine Roma. Sajrone ewonan taun sejarah, ana gunane kanggo kabeh wong: reruntuhan kuna, bangunan Roma minangka kutha sing langgeng: temokake apa sing bakal dideleng, apa sing ora kudu dilalekake, mlaku-mlaku, rute apa sing kudu diterusake, kepiye cara nggunakake Roma Pass, lsp.

Catacombs Roma

Kanggo mikir Roma mikir babagan cradle peradaban Kulon, pitung bukit, arsitektur sing luar biasa, ...

Liburan romantis Natal iki

Mikir seneng plancongan romantis? Yen mangkono, aku duwe kabar apik kanggo sampeyan, amarga karo tawaran iki ...

Panti es krim paling apik ing Roma

Ing sawijining dina, aku menehi komentar yen miturut wong Prancis, ruang es krim Berthillon ing Paris nggawe es krim paling apik ing saindenging jagad. Nanging…