iklan

Mombasa

Adohe 500 km adoh saka Nairobi yaiku pulau Mombasa, kutha paling gedhe nomer loro ...

Benin

Sanajan wis ngalami masalah, saiki Benin minangka conto stabilitas ing bawana lan ...

Botswana

Salah sawijining tujuan safari sing apik ing Afrika yaiku Botswana amarga satwa gedhe sing ana ...