iklan

Budaya Mesir

Ing Afrika yaiku Mesir, sawijining tanah sing asmane langsung nggawe gambar piramida gedhe banget lan misterius, makam kuno lan firaun ...

Mombasa

Adohe 500 km adoh saka Nairobi yaiku pulau Mombasa, kutha paling gedhe nomer loro ...