Benin

Sanajan wis ngalami masalah, saiki Benin minangka conto stabilitas ing bawana lan ...

Plancongan Sudan

Sudan minangka negara Afrika kanthi pemandangan sing apik. Iki dudu tujuan turis, luwih kanggo para petualang ...

Botswana

Salah sawijining tujuan safari sing apik ing Afrika yaiku Botswana amarga satwa gedhe sing ana ...

Kinshasa

Sanajan isih kurang stabilitas nyata, Kongo bakal dadi salah sawijining ...

Terusan Suez

Ana saluran buatan sing digawe manungsa lan wis misuwur ing jagad. Salah sijine yaiku ...

Kali Nil

Salah sawijining kali sing paling misuwur ing saindenging jagad iki mesthine yaiku Kali Nil. Aja ngandhani yen ora duwe ...

Kilimanjaro

Tanzania minangka papan sing populer kanggo para petualangan. Munggah menyang puncak ...

Apa sing bakal dituku ing Mesir

Pelancong sing duwe jiwa wong sing njelajah ngerti manawa Mesir minangka tujuan sing apik kanggo urip kanthi akeh pengalaman ...

Agadir, tujuane ing Maroko

Yen wis kliwat, kabeh isih bakal ngenteni pengunjung. Kepiye babagan plancongan singkat menyang Maroko? Kepiye plancongan ...

Kewan liar ing kebebasan

Kanggo para pecinta alam, nonton kewan liar kanthi kamardikan minangka cara sing paling dihormati kanggo ...

Adat lan tradhisi Masai

Salah sawijining wong Afrika sing paling misuwur yaiku wong Maasai utawa Maasai, sing saiki disebar ...

Ndeleng saka Rabat

Rabat Maroko

Rabat ing Maroko minangka sintesis modernitas lan budaya sing penasaran, sing terakhir diwakili monumen-monumen kasebut lan urip madinah sing rame.

Kenya lan Warisan Dunia

Afrika minangka bawana sing apik banget yen sampeyan seneng alam lan satwa. Ing kene, salah siji sing paling ...

Zanzibar

Salah sawijining rencana sing paling apik sing bakal ditindakake ing Tanzania yaiku nikmati kepulauan Zanzibar. Ing papan iki saliyane ...

Sing bakal dideleng ing Tanzania

Ing antarane para wisatawan sing seneng kegiyatan ngulandara, Tanzania minangka tujuan sing populer banget. Sawise kabeh ing kene aku ngerti ...

Desa biru Maroko

Sanajan bisa uga ora misuwur ing jagad iki minangka ara-ara samun Sahara, uga ora misuwur karo kutha kaya Marrakech ...

Kunjungi Gurun Namib

Planet kita duwe lanskap sing apik lan beda. Ana terumbu karang, alas tropis, pantai sing ngalamun, gunung sing ...

Mesir lelungan

Mesir minangka negara sing menehi tandha sadurunge lan sawise ing kurikulum para tamu. Lelungan liwat ...

Cape Town

Cape Town minangka salah sawijining kutha paling penting ing Afrika Selatan lan mula dadi tujuane ...

Timbuktu

Setengah dalan antara sabana Afrika lan ara-ara samun Sahara, ing wilayah sing diarani Sahel 7 km ...

Mesir karo bocah-bocah

Apa sampeyan bisa lelungan karo bocah menyang endi wae wilayah? Bisa uga, pancen ana kulawarga petualang, nanging uga ana kulawarga ...

Abu Simbel

Kunjungi Abu Simbel ing Mesir

Kita ngandhani kabeh sing bisa dideleng ing kompleks monumental Abu Simbel, kanthi loro candhi kasebut khusus kanggo Ramses II lan Nefertari.

Adat istiadat mesir

Mesir minangka tujuane para lelungan. Sawise ing urip sampeyan, sampeyan kudu ndeleng piramida lan candhi-candhi kuna bisa urip. Kabeh Mesir Yen sampeyan menyang Mesir lan ngrencanakake kanggo bersosialisasi, sampeyan kudu ngerti sawetara adat lan tradhisi supaya ora sopan lan seneng-seneng.

Apa sing bakal dikunjungi ing Algeria

Apa sampeyan seneng karo Afrika? Banjur sampeyan kudu ngunjungi Aljazair lan keajaiban: arkeologi, sejarah, taman nasional, gurun, gunung lan pantai sing apik.

Liburan musim panas ing Mauritius

Sawetara dina ing Mauritius, bali kabeh wong: pantai putih, segara pirus, hotel sing apik, srengenge, alas, budaya lan nyenengake ing Swarga.

Panas ing Tunisia

Apa sampeyan mikir babagan pantai Tunisia ing musim panas 2017 iki? Dheweke dadi swarga sejati lan sampeyan duwe kabeh: sejarah, reruntuhan, panganan, pantai lan kesenengan.

Telung resort ing Kepulauan Seychelles

Apa sampeyan golek tujuan pantai sing romantis banget? Apa sampeyan uga pengin dadi larang, mewah lan eksklusif? Dadi, totohan ing Kepulauan Seychelles lan resorte.

Mesir: kali Nil, iklim lan pedunung

Ing artikel iki, kita kanthi cepet analisa iklim lan kahanan geografis Mesir supaya sampeyan bisa gawe jadwal perjalanan adhedhasar wektu sing bakal ditemokake.

Preinan Cape Verde

Apa sampeyan wani lunga menyang Cape Verde? Tindakake pandhuan iki lan sampeyan bakal seneng-seneng!

Pasar Maroko

Adat istiadat Maroko

Temokake adat istiadat khas Maroko. Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan budaya, agama, gastronomi lan wilayah Maroko liyane, ketik.

Lelungan Relawan Muda

Yen sampeyan pengin nggawe kegiatan sukarela ing luar negeri nanging ora wani, bisa uga ...

Senja ing afrika

Pariwisata ing Afrika

Kita nuduhake 11 negara sing duwe pariwisata paling akeh ing Afrika, apa sing dadi ciri khas lan apa kutha-kutha penting ing Afrika sing didhelikake?

Klompok Aborigin ing Afrika

Bushmen ing ara-ara samun Kalahari, miturut sejarawan lan arkeolog, pentinge ana ing kasunyatan manawa padha banget genetika karo para imigran Afrika pisanan

Pulo paling gedhe ing Afrika

Madagascar minangka pulau paling gedhe ing Afrika lan nomer papat nomer paling gedhe ing saindenging jagad. Wis diubengi ...