Benavente

Benavente ana ing jejere Toro lan Zamora, salah siji saka telung kutha paling penting ing provinsi Zamora. Pentinge…

iklan

Cadaques

Seniman Salvador Dalí biyen ujar manawa Cadaqués minangka kutha sing paling apik ing saindenging jagad. Bisa uga ana wong sing ...