Kamakura, tujuane ing Jepang

  Kamakura minangka salah sawijining plancongan khas sing bisa ditindakake saka Tokyo, ibukutha Jepang. Yen jagad ...

Plancongan Phuket

  Wis taun 2020 sing elek banget. Saiki kita bisa ngarep-arep bakal nulungi pandemi ...

Perjalanan Vladivostok

Vladivostok minangka kutha Rusia sing cedhak banget karo tapel wates karo China lan Korea Lor. Iku…

Pulo Guadalupe

Lansekap sing digoleki para turis duwe pantai, srengenge lan perairan pirus. Ana sawetara tujuan kanthi ciri khas kasebut, nanging ...

Lelungan menyang Sarajevo

Sarajevo minangka ibukutha Bosnia lan Herzegovina, kutha sing akeh ijo, sing ana ing lembah sing diubengi ...

Hall of Fame

Impen saben penggemar film yaiku lelungan menyang Los Angeles kanggo ngunjungi saben pojok Kutha ...

London karo bocah-bocah

Ana kutha sing ramah banget dibukak karo bocah-bocah amarga nawakake tur, museum, kegiyatan, desain sing gampang dilayari ...

Negara-negara Amerika tengah

Amerika minangka bawana gedhe banget sing wiwit pungkasan nganti pungkasan jagad. Ana akeh negara, nanging tanpa mangu ...

Negara-negara Asia

Jagad iki gedhe banget lan nalika ngrencanakake lelungan, kepiye kepengin wektu lan dhuwit kanggo ...

Pitu keajaiban Jagad

Wiwit taun 2007 ana 7 Kaajaiban anyar jagad modern sing dipilih ing survey global kanthi luwih saka 90 ...

Terusan Suez

Ana saluran buatan sing digawe manungsa lan wis misuwur ing jagad. Salah sijine yaiku ...

Kali Nil

Salah sawijining kali sing paling misuwur ing saindenging jagad iki mesthine yaiku Kali Nil. Aja ngandhani yen ora duwe ...

Apa sing kudu dideleng ing Mongolia

Mongolia. Mung jeneng sing bakal nggawa kita langsung menyang tlatah sing adoh lan misterius, kanthi pesona millenary. Minangka negara sing amba, tanpa ...

Agadir, tujuane ing Maroko

Yen wis kliwat, kabeh isih bakal ngenteni pengunjung. Kepiye babagan plancongan singkat menyang Maroko? Kepiye plancongan ...

Apa sing kudu dideleng ing Bologna

Italia minangka salah sawijining tujuan wisata sing apik ing Eropa. Sejarah, budaya, lanskap ... Wong bisa mlaku-mlaku pirang-pirang dina liwat ...

Alcalá del Júcar

Diumumake kompleks sejarah-seni wiwit taun 1982, Alcalá del Júcar minangka salah sawijining kutha paling apik ing Spanyol. Babagan babagan…

Lelungan menyang Lake Baikal

Tlaga banyu tawar paling gedhe ing donya, miturut volume, yaiku Lake Bailkal. Ngemot banyu luwih akeh tinimbang ...

Uzbekistan, tujuan ing Asia

Jagad iki amba banget lan akeh banget panggonan sing bakal dikunjungi ... Yen kita ninggalake Amerika, Eropa lan sing paling misuwur ...

Villanueva de los Infantes

Salah sawijining kutha paling apik ing provinsi Ciudad Real bebarengan karo Almagro yaiku Villanueva de los Infantes, ...

Pariwisata Nuremberg

Salah sawijining kutha kanthi bobot ing sejarah yaiku Nuremberg. Aku mikir manawa luwih ngerti dheweke saka buku ...

Sing bakal dideleng ing Hong Kong

Hong Kong minangka tujuan sing beda-beda, sugih, loman karo pengunjung, super menarik ... Pantese dibukak ing kutha iki sawetara dina utawa ...

Apa sing kudu dideleng ing Zurich

Kutha paling gedhe ing Swiss yaiku Zurich, pusat ekonomi, finansial lan universitas. Sampeyan bisa tekan kana kanthi pesawat, liwat dalan ...

Ndeleng saka Las Hurdes

Las Hurdes

Las Hurdes dudu wilayah mundur sing ditampilake Buñuel. Dina iki dheweke nawakake lanskap sing nyengsemake lan gastronomi sing apik banget.

Hue, tujuan ing Vietnam

Salah sawijining tujuan sing paling apik ing Vietnam yaiku Hue, kutha kuno sing biyen dadi ibukutha negara ...

Tampilan Jaca

Apa sing kudu dideleng ing Jaca

Yen sampeyan kepengin weruh apa sing bakal katon ing Jaca, kita bakal ngandhani manawa kutha Aragonis duwe warisan monumental lan mujur nengen Pyrenean sing apik.

Lelungan menyang Islandia

Yen seneng jedhing termal lan alam liar, mesthi nantang, mula kudu menyang Islandia. Perdana Menteri ngumumake ...

Siraman Arab Granada

Adus sing apik yaiku santai, kanggo awak lan kanggo jiwa. Akeh budaya ngerti kaya ngono, sanajan ana ...

Niagara Falls

Nggawe wates alami ing antarane Amerika Serikat lan Kanada, Niagara Falls minangka tontonan alami sing kasusun saka telung air terjun ...

Perjalanan liwat Kapadokia

Salah sawijining kertu pos sing paling populer ing Turki yaiku Cappadocia, wilayah sejarah sing kalebu sawetara provinsi lan ...

Menara London

Salah sawijining obyek wisata paling populer ing ibukutha Inggris yaiku Menara London. Nalika aku bali ...

Pariwisata Kamboja

Kamboja minangka kerajaan sing ana ing Asia Tenggara lan salah sawijining mutiara wisata ing sekitar kene, ...

Kenya lan Warisan Dunia

Afrika minangka bawana sing apik banget yen sampeyan seneng alam lan satwa. Ing kene, salah siji sing paling ...

Delphi, ing Yunani

Yunani minangka tujuan sing ora bisa dituju. Kasedhiya kabeh: gastronomi sing luar biasa, akeh sejarah, budaya lan ...

Kunjungi Gurun Namib

Planet kita duwe lanskap sing apik lan beda. Ana terumbu karang, alas tropis, pantai sing ngalamun, gunung sing ...

Air terjun Ézaro

Air terjun Ézaro

Kita pitutur marang kowe kabeh sing bisa dideleng lan kepiye supaya bisa tekan Air Terjun Ézaro sing misuwur ing Kali Xallas ing Galicia.

Gunung Rushmore

Akeh kertu pos saka Amerika Serikat wis misuwur dadi film lan saiki nambahake siji maneh ing dhaptar: ...

Pariwisata ing Finlandia

Suwe-suwe kemajuan angel dingerteni kanggo negara-negara Eropa Lor, nanging wiwit pungkasan taun…

Naples lan pesona

Salah sawijining kutha paling gedhe ing Italia yaiku Naples, ibukutha Campania. Sampeyan uga tujuan wisata sing apik ...

Foto Kraton

Turin

Turin minangka ibukutha Kerajaan Paimonte-Sardinia, sing tanggung jawab kanggo nggabungake Italia. Iki nawakake macem-macem monumen lan gastronomi sing apik banget.

Cape Town

Cape Town minangka salah sawijining kutha paling penting ing Afrika Selatan lan mula dadi tujuane ...

Torres del Paine

Torres del Paine

Kita ngandhani apa sing bisa dideleng ing Taman Alam Torres del Paine sing apik ing Chili, kanthi tlaga glasial, gunung lan glasier.

Tampilan Balai Kota Caldes de Montbui

Caldes de Montbui

Cedhak banget karo Barcelona, ​​kutha Caldes de Montbui misuwur kanthi perairan termal. Nanging uga nawakake monumen lan gastronomi sing sugih.

Guwa Valporquero

Minggu iki khusus kanggo sampeyan sing nikmati keajaiban bawah tanah, lelungan karo bocah-bocah utawa lanskap sing ...

Tampilan Walikota Bárcena

Walikota Bárcena

Walikota Bárcena minangka sawijining kutha cilik ing desa Cantabria sing kayane jangkar ing wektu. Iki nawakake rute gunung, katenangan lan gastronomi sing sugih.

Disney Land Paris

Disneyland minangka perusahaan multinasional lan wis nggawe "cabang" ing wilayah liya, mula masarakat ora duwe ...

Kastil Loire

Ana wektu ing sejarah nalika Prancis kebak istana. Secara harfiah. Ora kabeh slamet saka wacan kasebut ...

Sing bakal dideleng ing Écija

Sing bakal dideleng ing Écija

Kita nuduhake sampeyan apa sing bisa dideleng ing kutha Écija ing Andalusia, papan sing nduweni sejarah apik, bangunan sing apik lan sisa-sisa arkeologi.

Las Médulas, Warisan Donya

Spanyol duwe akeh mujur nengen sing apik lan sawetara dudu karya alam nanging manungsa lan kegiyatan sing tetep ...

Apa sing bakal katon ing Berlin

  Berlin minangka salah sawijining ibukutha sing paling akeh dibukak ing Eropa lan sanajan priori ora katon kaya Paris utawa ...

Pariwisata ing Lake Garda

Danau kasebut minangka tujuan plancongan pilihan ing musim salju lan musim panas, lan salah sawijining ...

Cádiz

Apa sing kudu dideleng ing Cádiz

Kita ngandhani kabeh sing bisa dideleng lan ditindakake ing kutha Andalusia sing apik ing Cádiz, salah sawijining sing paling tuwa ing Eropa.

5 mujur nengen alam sing apik

Planet kita duwe lanskap alam sing asri, muga-muga bisa dilestarikake kanthi suwe. Iku gumantung karo kita mula kudu ...

Mobil kabel Madrid

Yen sampeyan mlaku-mlaku menyang ibukutha Spanyol lan pengin ngrasakake mlaku-mlaku kanthi apik ing dhuwur lan ...

Dusseldorf, kutha Jerman sing paling populer

Pariwisata ing Düsseldorf

Salah sawijining kutha paling apik ing Jerman yaiku Düsseldorf. Ing kene situs sejarah digabungake karo taman ijo, karo greja ...

Apa sing kudu dideleng ing Tokyo

Tokyo minangka salah sawijining ibukutha gedhe ing saindenging jagad. Kutha iki sing rame karo wong, kegiyatan, lan kemungkinan ...

Museum Lilin, ing Madrid

Yen sampeyan ora seneng museum klasik nanging langka, asli, lan aneh, banjur lelungan menyang Madrid mengko ora ...

Nggoleki Rascafría ing Madrid

Ing lembah Lozoya ing sisih ndhuwur sing apik banget, ing jarak meh 100 meter lan ing antarane rong pagunungan, dununge ...

Krakow Yahudi Kuartal

Salah sawijining wilayah sing paling apik ing Krakow yaiku kuartal Yahudi, uga dikenal kanthi jeneng Kazimierz, didegaké ing ...

Kuil Emas, ing India

India minangka tujuan sing apik tenan. Ora kanggo kabeh wong, sanajan akeh sing ujar yen lelungan menyang India bakal ngowahi urip….

Pulo Tabarca

Sing bakal dideleng ing pulau Tabarca

Kita pitutur marang kowe apa sing kudu dideleng lan kepiye supaya bisa tekan pulau Tabarca sing apik, papan sing akeh warisan lan pantai wisata sing apik.

Seminggu ing Corsica

Mediterania duwe akeh pulau, nanging mung telu sing gedhe lan ing antarane kalebu Corsica, swarga alam ...

Pesona Hpa-an, ing Myanmar

Asia Tenggara minangka magnet kanggo backpacker, sing seneng kemewahan Asia lan lanskap sing luar biasa. Nanging kok mesthi ...

Ninh Binh, swarga ing Vietnam

Kabeh Asia Tenggara minangka jejak kertu pos sing ora iso dilalekake, kanggo lanskap sing ijo uga kanggo khazanah budaya….

Pesona Nepal

Asia minangka tujuan lelungan sing apik tenan. Wis kabeh, sejarah, mujur nengen, budaya, agama ... lelungan menyang ...

Mlaku-mlaku liwat Montenegro

Montenegro minangka salah sawijining negara paling cilik ing Eropa lan uga salah sawijining negara paling apik sing bisa ditemokake ...

Medina Azahara

Ing sikil Sierra Morena lan 8 kilometer saka Córdoba dununge Madinah Azahara, kutha misterius sing ...

Arribes del Duero

Taman alam Arribes del Duero

Kita nuduhake kabeh sing bisa dideleng lan ditindakake ing wilayah alam Arribes del Duero ing komunitas otonom Castilla y León.

Zumaia

Apa sing kudu dideleng ing Zumaia

Kita nyritakake kabeh sing bisa dideleng ing kutha Basumaia, Zumaia, sawijining kutha kanthi pusat bersejarah lan lanskap alam sing asri.

Kastil Orbaneja

Kastil Orbaneja

Kita nyritakake kabeh babagan kutha Orbaneja del Castillo, sawijining kutha cilik sing ana ing lingkungan alam sing apik.

Gua Nerja

Ing ngarepe tebing Maro lan saka biru Laut Alboran, ora ana sing nuduhake yen ...

Ghetto Warsawa

Ibukutha Polandia, Warsaw, saiki dadi kutha sing sregep meh 2 yuta wong ing ...

Katedral Florence

Florence minangka salah sawijining kutha paling apik ing Italia. Akeh wong sing lunga rong utawa telung dina ing perjalanan sing luwih jembar ing saindenging negara, nanging sejatine aku, apa sampeyan arep plancongan menyang Florence? Ya, kunjungi Katedral Floerncia lan sanajan sampeyan kesel, menek luwih saka 400 langkah menyang kubah kasebut. Tampilan apik banget!

Katedral St Paulus, London

Eropa kebak greja lan Inggris ora dikecualian. Contone, ing London, sampeyan bisa ndeleng Katedral St. Paulus sing apik, candhi Anglikan. Apa sampeyan arep menyang London? Aja lali ngunjungi Katedral San Pablo lan bandhane: galeri, kubah, crypt, koor, kapel. Pancen kabeh!

Parikan nacionales

Taman nasional ing jagad iki

Kita ngomong babagan sawetara taman nasional paling apik ing donya, kanthi ruang alam kanthi kaendahan lan nilai ekologis sing ora ana tandhingane.

Menara Collserola

Ana akeh menara ing jagad iki sing biasane nggayuh fungsi komunikasi. Kita kudu nyambungake planet iki sawise ...

Kubah Watu

Ing Esplanade Mesjid Yerusalem ana Kubah Rock, candhi Islam suci sing ditampa ...

Terowongan Channel

Ana akeh monumèn kuno sing nggawe kita gumun lan nggawe kita gumun, kepiye carane bisa nggawe dheweke? Nanging apa ...

Pusat Perdagangan Dunia

Menara kembar World Trade Center diresmekake ing taun 1973 lan tundhuk karo serangan teroris sing misuwur ing taun 2011….

The Millau Viaduct

Alam menehi akeh keajaiban, nanging sejatine manungsa uga nggawe kekuwatane lan liya-liyane ...

Apa sing kudu dideleng ing Biarritz

  Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing wis mikir babagan musim panas ngarep amarga sampeyan ora ngidinke musim salju, sampeyan bisa ...

Apa sing kudu dideleng ing Liverpool

Liverpool minangka salah sawijining kutha sing misuwur ing Inggris lan umure mung udakara wolung atus taun. Apa sampeyan ngerti? Kajaba iku, akeh papane. Apa sampeyan arep menyang Inggris? Dolan maring Liverpool kanggo sinau luwih lengkap babagan The Beatles, kayata, utawa nikmati area pelabuhan sing wis direnovasi.

Kuil-kuil Angkor, gumun ing Kamboja

Salah sawijining obyek wisata sing paling populer lan apik ing Kamboja yaiku kuil Angkor, sawijining kompleks watu sing meh ditelan dening alas hutan. Yen sampeyan lelungan menyang Kamboja, sampeyan ora bakal kliwat candhi Angkor, luwih utawa luwih asri tinimbang Piramida! Saka Egipt!

Cliff gaib saka Moher

Cliff of Moher minangka keajaiban turis Irlandia lan ya iku gaib. Pancen gumun ing bumi nalika ketemu karo Apa sampeyan seneng tebing? Banjur aja nganti kliwat Cliff of Moher, ing Irlandia: patemon tanah, segara lan langit sing apik.

Apa sing kudu dideleng ing Florence

Florence minangka ibukutha Tuscany Italia sing apik, sawijining kutha kuna, apik, apik lan kebak budaya lan sejarah. Kabeh sing apik ing kene lan Florence minangka papan turis sing apik ing Italia lan sampeyan ora bisa kliwat. Museum seni lan sejarah, lurung-lurung abad pertengahan, alun-alun, kali, bukit lan, mesthi panganan!

Tur menyang Châteaux Loire

Yen sampeyan arep ing Paris sawetara dina, sampeyan bisa ndhaptar kastil Loire. Sampeyan ora bakal ngerti kabeh, kabeh padha sawetara, Eropa kebak istana, nanging ora ana sing kaya istana Loire sing apik lan elegan ing Prancis. Apa sampeyan mlebu ketemu?

Selva de Oza, alam lan pariwisata

  Kita terus karo rencana wisata njaba, ing sangisore langit, kanthi kontak karo alam lan ing antarane gunung. Dina iki wayahe Jungle. Apa sampeyan seneng mlaku-mlaku, garis zip, menek, mlaku ing tengah cemoro lan wit beech? Banjur bukak Selva de Oza lan kaendahan alam.

Castillo de Colomares, kastil modern banget

Eropa kebak istana kanthi kabeh jinis lan umur, lan ing Spanyol pancen akeh pilihan. Nanging dina iki kita ora duwe konstruksi abad pertengahan utawa ing Yen sampeyan kasengsem karo perkara aneh utawa sampeyan seneng kitsch, banjur mlaku-mlaku ngubengi Malaga lan kenal karo Castillo de Colomares, papan sing edan.

Gua Zugarramurdi, bandha ing Navarra

Navarra kayane lagi ana ing rute Actualidad Viajes akhir-akhir iki, lan duwe akeh harta sejarah, budaya lan alam. Dina iki kita dijaluk dening Apa sampeyan seneng penyihir lan kobong? Ya, bukak Navarra lan kenal karo Gua Zugarramurdi, sing misuwur amarga ritual pagan.

Dalt Vila

Ibiza karo bocah-bocah

Nalika mikir babagan Ibiza, sing dadi pikirane yaiku pulau sing kebak diskotik, pub, lan teluk ...

Biara Leyre

Minggu iki, kita ngomong babagan pesona antara Aragon lan Navarra, waduk Yaa. Ing antawisipun obyek wisata ing papan tujuan iki kita jeneng Apa sampeyan seneng biara abad pertengahan? Tur menyang sing paling ayu ing Navarra: Biara Leyre, ing endi raja-raja Navarre pisanan ngaso.

Waduk Yaa

Antarane Navarra lan Zaragoza ana waduk sing sampeyan tingali ing foto: Wadhuk Yesa. Sampeyan seneng? Iki minangka pemandangan sing apik sing uga duwe sejarah, mula yen sampeyan seneng alam, desa-desa sing ditinggalake, biara abad pertengahan lan srengenge, aja lali karo Wadhuk Yesa.

7 njoget jagad

Folklor minangka satunggaling tradhisi budaya masarakat sing mbentuk identitase lan ditularake kanthi turun-tumurun ...

Semenanjung Jutland

Semenanjung Jutland minangka wilayah sing apik banget sing dituduhake dening rong negara. Siji bagean Jerman lan liyane bagean Denmark. Wis apik banget lanskap. Denmark! Sampeyan lunga? Wis akeh mujur nengen lan sawetara sing paling apik yaiku ing semenanjung Jutland.

Biara Kerajaan San Juan de la Peña

Yen Spanyol akeh, mula bakal dadi greja lan biara? Ing Aragon, kita nemokake sing katon ing foto iki: Biara Kerajaan Spanyol duwe akeh biara lan salah sawijining sing paling khusus, amarga dununge, yaiku Biara Kerajaan San Juan de la Peña.

Fushimi Inari, candhi sewu lawang

Jepang duwe tujuan sing apik banget lan saranku supaya sering dolan mrono amarga mung siji ora cukup. Aku arep kaping papat lan isih akeh isih akeh. Apa sampeyan arep menyang Jepang lan arep ngunjungi Kyoto? Banjur lelungan mung 5 menit lan bukak Kuil Fushimi Inari, sing duwe sewu lawang.

The Bardenas Reales

Diumumake minangka Cadangan Biosfer dening UNESCO, Las Bardenas Reales minangka taman alam sing asri liar lan lanskap ...

Lake Bled

Slovenia minangka negara sing alon-alon entuk papan ing tujuan wisata Eropa. Ayu tenan! Antarane kutha abad pertengahan lan Salah sawijining mutiara wisata ing Slovenia yaiku Danau Bled. Katon kaya dongeng! Pulo, gereja sing apik, kastil abad pertengahan ...

Apa sing kudu dideleng ing Oslo

Dina iki novel-novel kriminal lan serial televisi sing asale saka Eropa sisih Lor wis modele. Ing Netflix ana akeh produksi Swedia, Oslo minangka kutha sing apik lan sawetara dina sampeyan bisa ngunjungi papan wisata sing paling penting: benteng, museum, kapal Viking ...

Oberammergau, kutha dongeng

Ana akeh kutha ing Eropa sing kayane dijupuk saka dongeng sing diwaca nalika isih bocah. Jerman duwe sawetara lan salah sijine kalebu kutha cilik. Apa sampeyan seneng kutha dongeng? Dadi, nalika lelungan menyang Jerman, tekan Oberammergau, kutha pastel lan barok.

Rute Cistercian

Ana dalan lan dalan, rute sing nggawa kita liwat lanskap sing apik lan liyane sing mlebu sejarah arsitektur lan agama. Salah sawijining rute wisata paling apik ing Spanyol yaiku Rute Cistercian: nggabungake agama, arsitektur lan sejarah ing sawetara kilometer.

Istana Infantado

Istana Dukes Infantado, ing Guadalajara, minangka bangunan paling apik ing kutha Castilian-La Mancha. Monumen sing dinyatakake ...

Lembah Nuria

Valle de Nuria minangka lembah ing Pyrenees sing dununge 2.000 meter ing sadhuwure ...

Papan suci Fatima

Ing Portugal ana akeh tujuan sing apik lan apik lan kita wis ngobrol babagan sawetara ing kene ing Actualidad Viajes. Dina iki wis giliran. Yen sampeyan lunga menyang Lisbon, aja lali plancongan menyang Santaurio de Fátima, pancen cedhak banget, apik banget, kebak lan kebat mistis.

Menara Petronas

Salah sawijining bangunan paling apik ing Malaysia yaiku Menara Petronas. Sampeyan bisa uga ora ngerti jenenge nanging mesthine sampeyan wis ndeleng profil kaping pindho lan Salah sawijining pencakar langit sing paling apik ing donya yaiku Menara Petronas ing Malaysia. Dheweke mahkota Kuala Lumpur lan sampeyan ora bisa kejawab.

Omah Anne Frank

Kita kabeh wis ngrungokake critane Anne Frank. Ing sawetara cara utawa liya, amarga wis maca buku kasebut, kanggo film kasebut, kanggo film dokumenter utawa mung amarga Salah sawijining museum sing paling akeh dibukak ing Walanda yaiku Anne Frank House, omah sing didhelikake Anne lan keluargane saka Nazi nalika Perang Dunia II.

Apa sing kudu dideleng ing Roma

Salah sawijining kutha paling turisme ing saindenging jagad iki mesthine Roma. Sajrone ewonan taun sejarah, ana gunane kanggo kabeh wong: reruntuhan kuna, bangunan Roma minangka kutha sing langgeng: temokake apa sing bakal dideleng, apa sing ora kudu dilalekake, mlaku-mlaku, rute apa sing kudu diterusake, kepiye cara nggunakake Roma Pass, lsp.

Lingkungan Santa Cruz, ing Seville

Kepiye yen mlaku-mlaku liwat lingkungan Santa Cruz, ing jantung Seville? Omah lawas, katedral, teras, alun-alun lan akeh papan kanggo tapas.

Sing bakal dideleng ing Évora

Ing musim panas iki, sampeyan bisa ngerti salah sawijining kutha paling tuwa lan paling ayu ing Eropa: Évora, ing Portugal: greja, candhi Roma, menhirs.

Katedral Leon

Apa sing kudu ditindakake ing León

León minangka salah sawijining tujuan wisata ing Spanyol sing, sanajan bisa uga kurang dikenal tinimbang kutha-kutha liyane ing negara kasebut, ...

Apa sing kudu dideleng ing Morella

Musim panas iki, sampeyan bisa ngunjungi Morella, sawijining kutha sing kalebu kutha paling ayu ing Spanyol: saluran air, istana abad pertengahan, truffle ireng ...

Sumber Kali Cuervo

Spanyol minangka negara sing apik banget. Ora mung ngomong nganggo budaya utawa gastronomis uga alami. Saka lor mangidul ...

Taman Tembung, sing kudu ditonton ing Tokyo

Apa sampeyan arep lelungan menyang Tokyo? Salah sawijining kebon sing paling apik ing kutha kasebut yaiku Shinjuku Gyoen, kebon sing padha ditampilake ing anime The Garden of Words.

Temokake kaendahan Delta Mekong

Salah sawijining mutiara wisata ing Vietnam yaiku Delta Mekong, nanging apa gunane dideleng utawa apa kakehan? Ing kene informasi, tips lan sawetara tujuan.

Plancongan ing Oktober

Gambar | Pariwisata Asturias Apa sampeyan bakal ngirit sawetara preinan lan pengin nguntungake ing wulan Oktober? Pilihan sing wicaksana! Nalika…

Budaya Jepang, kaya sing nengsemake

Budaya Jepang pancen aneh lan ora ana sing nglalekake nalika mutusake dolan menyang negara kasebut. Apa sampeyan wani ruku, nyopot sepatumu lan urip budaya otaku?

Berlin ing telung dina

Apa sampeyan bisa ngerti ing Berlin sajrone telung dina? Pancen, pandhuan 72 jam ing Berlin nuduhake: museum, alun-alun, Tembok ...

Kuil Ayutthaya sing apik

Thailand apik banget lan mulane yen sampeyan seneng budaya, aja lali ngunjungi reruntuhan Ayuttahaya, cedhak banget karo Bangkok. Istana, candhi, patung Buddha.

Catacombs Roma

Kanggo mikir Roma mikir babagan cradle peradaban Kulon, pitung bukit, arsitektur sing luar biasa, ...

Ngerteni Kastil Bran

Yen sampeyan seneng critane Count Dracula, sampeyan bisa bukak Kastil Bran ing Rumania ... lan malah ora bisa dilalekake ing wayah wengi Halloween!

Kunjungi reruntuhan Herculaneum

Apa sampeyan arep menyang Italia? Apa sampeyan seneng reruntuhan? Apa sampeyan bakal ngunjungi Pompeii? Banjur aja ninggalake reruntuhan Herculaneum. Pancen apik banget lan cedhak banget!

Lembah Tiba ing Madrid

Pegunungan sisih lor Madrid minangka salah sawijining papan sing paling apik sing bisa dikunjungi ing Komunitas. Papan…

Guwa Tolantongo

Lali Playa del Carmén lan Tulúm, bukak Grutas de Tolantongo sing apik. Dheweke ora iso lali! Grottos, kolam, sumber air panas, terowongan, stalagmit lan stalaktit.

Alun-alun Abang Rusia, kudu ndeleng

Apa sampeyan arep menyang Rusia kanggo ndeleng Piala Dunia 2018? Banjur pindhah menyang saindhenging Alun-Alun Merah: museum, istana, monumèn, mausoleum. Wis kabeh.

Alcazaba

Apa sing kudu dideleng ing Almería

Temokake kabeh sing bisa dideleng ing Almería, wiwit saka papan wisata kutha nganti acara penting ing propinsi kasebut, kayata ara-ara samun ing Tabernas sing misuwur.

Sinau karo Islet Vila Franca do Campo

Yen sampeyan seneng pulau utawa tujuan sing kepengin weruh, bukak pulau Vila Franca ing Azores. Lagoon sing ana gandhengane karo segara, pantai cilik, papan impen.

5 atraksi ing Kiev

Kiev nggabungake sejarah abad pertengahan lan modern kanthi sampurna: katedral lan tembok, guwa, bangunan Soviet, tank Rusia lan memori Chernobyl.

Pariwisata ing Tel Aviv

Rencana perjalanan menyang Israel? Aja ketinggalan Tel Aviv, kanthi sejarah, lingkungan, pantai, wisata menyang Segara Mati utawa Masada.

Sapporo, ing sisih lor Jepang

Jepang Lor kurang dikunjungi nanging ayu banget. Sapporo ngenteni sampeyan karo gunung-gunung, patung salju, alas lan lapangan lavender.

Kunjungi Lake Titicaca, gumun ing Peru

Peru minangka tujuan sing apik ing Amerika Selatan lan Lake Titicaca minangka salah sawijining tlaga sing paling apik ing saindenging jagad: pulo totora, kayak, reruntuhan arkeologis ...

Huayna Picchu, bandha ing Peru

Apa sampeyan arep menyang Peru? Apa sampeyan bakal ngunjungi Machu Picchu? Banjur remet jantung, ajrihake vertigo lan menek menyang Huayna Picchu. Sampeyan bakal oleh hadiah paling apik!

Museum paling apik ing Tokyo

Apa sampeyan menyang Tokyo nanging ora pengin mlebu ing museum klasik? Banjur cathet dhaptar museum paling aneh iki: samurais, selokan, Origami, penjahat.

Pencakar langit paling apik ing Tokyo

Sampeyan arep menyang Tokyo? Kertu kertu pos ing Tokyo sing apik lan ora bisa dilalekake yaiku bangunan pencakar langit lan menara kasebut. Priksa manawa ngunjungi Menara Mori, Tokyo Skytree lan Menara Tokyo.

Ulan Bator, turisme adoh

Ana kanca ngandhani yen dheweke seneng karo tujuan sing eksotis lan kepengin ilang ing dalan Ulan ...