Eskalator Hong Kong, tur sing nyenengake

Apa sampeyan arep menyang Hong Kong? Keren! Aja ketinggalan eskalator, sing paling dawa ing saindenging jagad: munggah-mudhun banjur liwat toko, bar lan restoran.

Wisata saka Bukares

Yen sampeyan lunga menyang Rumania, aja nginep ing Bukares, tur nganggo plancongan! Ana situs sing apik banget ing antarane kastil, istana, alas lan kutha Dracula.

Santa Tecla

20 kutha sing apik ing Galicia II

Temokake sepuluh kutha liyane sing nengsemake ing Galicia ing pilihan kaping loro sing kapisan kanggo dikunjungi ing tanah sing apik iki.

Aberdeen, mutiara ing Skotlandia

Aberdeen minangka tujuan sing apik ing Skotlandia: greja, pantai, istana, penyulingan wiski, William Wallace. Sampeyan pengin apa maneh ?!

5 panggonan kanggo dikunjungi ing Lima

Lima minangka salah sawijining kutha sing paling apik lan lengkap sing dikunjungi: sejarah kolonial, sejarah seni lan sejarah sadurunge Columbian, taman, istana lan liya-liyane.

Dina musim panas ing Bratislava

Sampeyan kasengsem ing Bratislava? Apa muni kaya misteri lan Abad Pertengahan? Dadi, bukak amarga sampeyan ora bakal kuciwa: kastil, gereja, tlaga lan pameran abad pertengahan.

5 papan sing misterius ing Paris

Paris minangka kutha kuna lan duwe sudhut sing misterius. Sawetara wis dikenal lan liyane ora misuwur. Museum Vampirisme, pelataran batu nisan?

Fuerteventura

Sing bisa dideleng ing Fuerteventura

Temokake akeh perkara sing bisa dideleng lan bisa ditindakake ing pulo Fuerteventura, saka pantai nganti mujur nengen alam lan kutha-kutha sing nyenengake.

Mojácar, tujuan sing apik ing Almería

Apa sampeyan wis ngrancang musim panas 2017? Jalanake srengenge banjur menyang Almería: desa Mojácar sing apik lan pesisir sing apik banget ngenteni sampeyan ing kana.

Kawagoe, Little Edo cedhak Tokyo

Yen sampeyan ana ing Tokyo lan modern banget lan modern, lelungan menyang Kawagoe, Little Edo, cedhak banget, lan nemokake Jepang abad pertengahan.

Pariwisata ruangan ing Luksemburg

Apa sampeyan ngerti Luksemburg? Minangka negara cilik, nanging sampeyan kudu nikmati wisata luar ruangan: rute kanggo pengendara sepeda lan pendaki, lembah lan istana.

Alaska Lor, wates donya

Yen sampeyan seneng karo Alam kanthi huruf kapital, mula ora bakal ketinggalan Alaska. Ing sisih lor minangka sisih paling adoh lan paling angel ing negara iki lan apik banget.

Tujuan wisata utama ing Mongolia

Yen sampeyan seneng alam lan ilang ing tujuan sing adoh lan eksotis, saiki wayahe sampeyan nemokake kaendahan alam lan budaya ing Mongolia.

Mongolia, tur eksotik

Mongolia minangka tujuan wisata sing eksotis lan apik ing wektu sing padha. Yen sampeyan pengin ngulandara, ing ara-ara samun, gunung lan stepa iki ngenteni sampeyan.

Dolan maring Belfast lan Dublin

Apa sampeyan ing Belfast? Sampeyan bisa lelungan menyang Dublin, wis cedhak lan akeh sing bisa dideleng. Tulisen cara nggabungake loro kutha lan apa sing bakal katon ing saben kutha.

Kunjungi London lan Edinburgh

Kepiye babagan ngunjungi London banjur lelungan menyang Edinburgh? Ing kene sampeyan duwe informasi babagan cara nggawe lan apa sing bakal dikunjungi ing kutha loro kasebut.

5 Tujuan kanggo Natal sing beda

Ing artikel iki, kita nemokake 5 tujuan kanggo nglampahi Natal sing beda. Yen sampeyan ora seneng festival Natal, sampeyan bakal seneng ing papan kasebut.

Wisata liyane ing Iran

Iran terus nggumunake kita kanthi kamulyan. Isfahan minangka kutha sing akeh, budaya lan Warisan Dunia. Aja mikir babagan ora ngunjungi!

Kunjungi Museum Arkeologi Istanbul

Istanbul minangka kutha sing akeh sejarah, seni lan budaya lan papan sing paling apik kanggo ngerteni kabeh yaiku Museum Arkeologi, papan warisan gedhe.

Pulo Anglesey, pulo Druids

Yen sampeyan seneng budaya Celtic, luwih becik bukak Pulo Anglesey ing Wales Lor. ayu ing endi wae sampeyan ndeleng, iku tujuan sing apik kanggo ditemokake.

Papat museum ing Buenos Aires

Apa sampeyan ngunjungi Buenos Aires? Priksa manawa ngunjungi papat situs khusus kasebut: Teater Colón, Museum Evita, Museum Imigrasi lan Istana Barolo.

Liburan Karibia Kosta Rika

Lelungan liwat wilayah Karibia Kosta Rika lan temokake pantai, alas, air terjun, gunung, desa lan keajaiban liyane sing ora ana enteke.

Ljubljana

7 papan sing luar biasa ing Slovenia

Temokake 7 panggonan sing luar biasa sing ora bisa dilalekake ing Slovenia, negara sing akeh panggonan khusus sing bisa dikunjungi nalika lelungan.

Preinan Cape Verde

Apa sampeyan wani lunga menyang Cape Verde? Tindakake pandhuan iki lan sampeyan bakal seneng-seneng!

Pulo Cies

6 sudhut gaib ing Galicia

Temokake sawetara sudut magis ing Galicia, papan sing terus berkembang ing pariwisata amarga kabeh sing ditawakake.

Ceko

Telung kutha kanggo dikunjungi saka Prague

Yen sampeyan menyang Prague musim panas iki, aja nganti lali karo Pilsen, Ceské Budejovice lan Frantiskovy Lázne. Iki minangka telung langkah sing ora iso lali saka ibukutha Ceko!

Menek Jembatan Sydney

Telung pengalaman sing ora bisa dilalekake ing Sydney

Apa sampeyan arep menyang Sidney? Aja bali tanpa ngrasakake salah siji saka telung pengalaman sing apik ing jembatan apik iki: menek jembatan, mlaku nyebrang utawa mabur nganggo helikopter, sing paling sampeyan paling seneng

Nevado Huaytapallana

Nevados saka Peru

Temokake 5 gunung sing paling salju ing Peru sing apik banget lan nikmati pemandangan putih sing ditawakake gunung-gunung Peru sing gedhe kasebut.

Palmyra, gumun ing ara-ara samun Siria

Palmyra dinyatakake minangka Situs Warisan Dunia ing taun 1980. Dumunung ing tengah ara-ara samun lan ing jejere oasis, minangka salah sawijining sisa arkeologi sing paling penting sing isih dijaga.

Benidorm

Papan wisata paling apik ing Benidorm

Iki minangka kutha sing istimewa banget lan sampeyan bakal bisa duwe plancongan sing ora bisa dilalekake. Temokake papan turis sing paling apik ing Benidorm.

Ara-ara samun Asia

Gurun gedhe ing Asia

Apa sampeyan lelungan menyang Asia? Kita nemokake enem gurun paling gedhe ing bawana supaya sampeyan bisa ndeleng pemandangan lan pemandangan sing ora mungkin. Apa sampeyan bakal kangen?

London skyline

London uga duwe arsitektur modern

Apa sampeyan seneng arsitektur modern? Kita nuduhake potongan arsitektur paling anyar ing London sing ora bisa dilalekake yen sampeyan arep plancong ing kana.

Quilotoa, mutiara saka Andes Ekuador

Quilotoa minangka gunung geni Ekuador sing kawah wis nglumpukake apa sing diarani danau kawah. Salah sawijining tlaga gunung berapi sing paling apik ing saindenging jagad.