Kudus kayekten

Cagar Alam Kasunyatan ing Pattaya

Kita mulang sampeyan kabeh rahasia ing Sanctuary of Truth ing Pattaya: sawetara kamar, asal usul lan filosofi kuil unik iki ing saindenging jagad.

Kuil Thailand

Preinan lan tradhisi ing Thailand

Kita ngandhani babagan adat istiadat Thailand. Kepiye carane menehi salam utawa pesta apa sing dirayakake ing negara Asia iki? Aja lali amarga bakal narik perhatian sampeyan.

Werna taksi Bangkok

Taksi Bangkok kabeh warna, pelangi sing liwat lurung-lurung ing kutha tanpa mandheg

Naga sing ngrangkul candhi Wat Samphran, ing Thailand

Kanthi kabeh sing bisa dideleng ing kutha Bangkok sing apik banget, wajar yen akeh papan perhatian sing ora dingerteni dening akeh turis, utamane sing arang ditemokake ing pandhuan ibukutha Thailand, kayata Kuil Wat Samphran sing kepengin weruh. .

Daging gajah, sajian trendi ing Thailand

Tren sing mbebayani: ing Thailand, daging gajah dadi bintang utama ing meh kabeh restoran ing negara kasebut. Kayane kaya dene babi, gajah nggunakake samubarang kabeh, wiwit saka batang nganti organ kelamin. Ora, iku dudu guyon, pancen beda, praktik sing ngancam kaslametan spesies kasebut.

Pasar ngambang Bangkok

Bangkok lan pasar ngambang, sing nambah dosis eksotikisme oriental ing gambar kanal sing romantis

Roso ing Thailand.

Thailand amarga kahanane, lan budayane pancen wis ditandhani China lan India. Woh hubungan iki ...