Panganan khas Prancis

Panganan Prancis identik karo kualitas lan refinement. Iki dianggep minangka salah sawijining gastronomi paling penting ing donya….

Gangguan ing Meksiko

Nalika nerangake babagan panganan, wong Meksiko duwe paribasan sing ujar "weteng kebak, ati sing seneng." Ora preduli…

Gastronomi Italia

Gastronomi Italia

Gastronomi Italia duwe pasugatan sing wis misuwur ing saindenging jagad kanthi popularitas lan kanggo wong liya sing enak banget.

Gastronomi Prancis

Prancis duwe gastronomi legendaris, luwih seneng nampani nalika sampeyan ngrasakake. Saka jajanan sing paling apik nganti sing enak lan ringkes. Apa sampeyan arep menyang Prancis? Saliyane museum lan istana uga ana gastronomi. Masak Fracnese pancen asri lan asin. Kanggo mangan!

Taj majal

Budaya Hindu

Sinau babagan budaya India lan temokake adat istiadat masarakat Hindhu ing babagan agama, gastronomi, festival lan luwih akeh budaya Hindu.

Durian cedhak

Durian, woh wangi ing donya

Durian dianggep minangka woh sing paling wangi ing jagad iki, apa ambune sing ora enak? Kita ngandhani kabeh rahasia saka woh iki sing wangi banget.

Festival lan budaya Filipina

Budaya Filipina

Temokake budaya Filipina sing paling penting: adat istiadat, basa lan informasi liyane sing ana gandhengane karo gastronomi, agama lan liya-liyane.

Salad Filipina

Gastronomi Filipina

Apa sajian khas Filipina? Kita nemokake panganan sing paling disenengi ing Filipina supaya sampeyan ngerti apa sing kudu dicoba ing plancongan.

Panganan nasi ing Kamboja

Seni kuliner ing Kamboja

Temokake panganan khas Kamboja lan nyiyapake resep-resep kanthi saran gastronomi sing bakal ditemokake babagan gastronomi khas Kamboja.

Botol Carlsberg

Pabrik Bir Carlsberg ing Kopenhagen

Kita lelungan menyang Kopenhagen kanggo ngunjungi Pabrik Bir Carlsberg, tur sing dipandu ngerti proses produksi, sejarah lan, pungkasane, ngicipi rasane

Nasi goreng korea karo urang

Nasi goreng udang ala Korea

Nasi goreng udang minangka panganan Korea Lor sing bisa digawe ing omah dhewe kanggo menehi sentuhan internasional.

Mangkene cara nggawe beras Kuba asli

Salah sawijining sajian gastronomi Kuba sing paling apik, bisa uga amarga kesederhanaane, yaiku nasi Kuba, beda-beda beda karo sing digawe ing Spanyol.

Piring Masakan Kanton

Ing kesempatan iki kita bakal ngomong babagan masakan Kanton, gastronomi sing asale saka provinsi Canton, ...

Kafe Vampir ing Ginza, Tokyo

Ing lingkungan Ginza ing Tokyo, ana papan sing apik banget lan medeni, sanajan kanggo kutha sing berlebihan lan barang-barang sing luar biasa kayata ibukutha Jepang. Kita ngomong babagan Vampire Café, sawijining restoran gothic sing dihiasi salib, tengkorak, cobwebs, candelier sing uga duwe peti mati Dracula.

Roso ing Thailand.

Thailand amarga kahanane, lan budayane pancen wis ditandhani China lan India. Woh hubungan iki ...

Petra, kutha watu (IIIa)

Kita tekan tahap kaping telu saka kunjungan menyang Petra sing bakal ngerti babagan gastronomi ora mung saka ...

Pabean masarakat Italia

Salah sawijining aspek Italia sing paling populer yaiku temperamen, semangat lan ekspresif banget. Dheweke wong…

Panganan khas Albania

Kanggo sing ora ngerti Albania minangka republik ing Eropa Tenggara. Watesan karo Montenegro ing sisih lor, Republik ...

Monako, negara mewah

Sawise Vatikan, Monako minangka negara paling cilik nomer loro ing saindenging jagad, lan kanthi paradoks minangka negara kapadhetan sing kapisan ....