India: Percaya lan Dewa

India minangka negara nomer loro ing saindenging jagad kanthi gunggunge pedunung, udakara 1,320.900.000 wong pangguna. kanggo…

sentinel lor

Sentinel Lor, pulo kanibal

Ing Kapuloan Andaman, ing tengah Teluk Benggala ing sisih kidul Burma, suku Sentinelese urip suwene 7.000 taun, nglestarekake integritas lan tradhisi kasebut sanajan ana ing jalur salah sawijining rute maritim komersial paling tuwa sing padha kenal. .

Delhi

Atraksi lan Kegiatan ing India

Temokake tujuan lan kegiyatan paling apik sing bisa dibukak ing India, papan gaib lan atraksi unik sing bakal kelingan salawase. Sampeyan ngerti sing endi?

Bocah-bocah wadon ing Pantai Nudist Asia

Nggolek kebebasan? Nudisme ing Asia

Temokake pantai mudo paling apik ing Asia sing bakal sunbathe tanpa sandhangan. Thailand, India utawa Filipina minangka sawetara tujuan sing disenengi, temokake!

Bir Kingfisher

Bir paling apik ing India

Sampeyan seneng bir? Temokake bir sing paling apik ing India, kanthi rasa khas lan nuansa khas bahan ing India

Manuk Jatinga

Jatinga, ing endi manuk lampus

Napa manuk nglalu ing Jatinga? Fenomena langka banget sing bakal nyebabake sampeyan mbukak mulut sing diulang saben taun kanthi atusan manuk tiwas

Kolase Foto India

Masyarakat India

Kita pitutur marang kowe kabeh adat istiadat lan tradhisi masarakat India. Kepiye carane masarakat ing negara Asia diatur? Goleki!

Mawsynram, ing kana udan saben dina saben taun

udan, luwih saka mung alangan, minangka berkah: fenomena atmosfer sing siram tujuan tartamtu kanthi patina romantisme tartamtu. Yen sampeyan kalebu salah sawijining, sampeyan ora bisa mandheg lelungan menyang kutha Mawsynram ing India, papan sing paling udan ing donya kanthi rata-rata tahunan 11.871 mm.

Banyan Agung, wit paling gedhe ing India

Kepiye supaya wit bisa dadi salah sawijining obyek wisata paling penting ing negara kasebut? Kanggo ngerteni wangsulane, sampeyan kudu ngunjungi Banyan Agung, wit anjir gedhe sing tuwuh luwih saka 200 taun ing Taman Botani kutha Howrah, cedhak Calcutta, India.

Lelungan menyang India karo bocah-bocah

Gajah, macan, kulo tuc-tuc ... Bocah-bocah uga bisa ngrasakake kepincut karo India kanthi cara sing padha karo wong diwasa. Sawise kabeh, kita ana ing negara Mowgli. Plancongan karo bocah-bocah menyang India ora dadi masalah yen ngerti carane ngatur awake dhewe, milih tujuan sing apik lan duwe akal sehat. Mangkene sawetara ide.

Pinggir pantai Gorkana

Enem pantai paling apik ing India

Temokake 6 pesisir paling apik ing India, sawetara uga kalebu 5 paling apik ing saindenging jagad. Wedhi sing apik lan akeh daya tarik, kenal karo dheweke.