manuk lair

Misteri garis-garis Nazca ditemokake

Antarane Nazca lan Palpa, ing Peru, minangka salah sawijining misteri arkeologi sing paling populer ing saindenging jagad: garis Nazca, Situs Warisan Dunia.

Legenda babagan Lembah Colca

Miturut panemuan lukisan gua lan instrumen watu, Lembah Colca, sing dununge ing Arequipa, Peru, wis dipanggoni pirang-pirang ewu taun

Marinera Peru, tarian katresnan

Plancong menyang negara liya ora mung ateges ngerti monumen sing paling akeh, nanging uga sinau babagan budaya populer. Bagean…

Transportasi ing Lima

Kutha Lima ana gandheng cenenge karo negara liya liwat Highway Central lan Highway Pan-American. Wiwit…