Guadalest

Guadalest minangka Komplek Sejarah-Sejarah lan kalebu bagean saka jaringan kutha-kutha sing paling apik ing Spanyol. Wani dolan mrono.

Sumber kali Mundo

Sumber Kali Mundo, ing tengah Alcaraz Sierra Albacete, minangka fenomena alam kanthi kaendahan gedhe sing bakal narik kawigaten sampeyan.

Bukit Besi

Cerro del Hierro minangka lanskap karst sing apik banget sing ana ing provinsi Seville, cedhak kutha Costantina lan San Nicolás.

Pariwisata pedesaan ing Galicia

Yen sampeyan pengin nindakake pariwisata deso ing Galicia, kita ngusulake sawetara tujuan kayata Costa da Morte, Ribeira Sacra utawa Mariña Lucense.

Cerobong asep

Geologi iku capricious lan luwih macem-macem tinimbang sing katon sepisanan. Tuladhane…

Madinah Sidonia

Kaendahan lan romantisme Cádiz disintesis ing sak panggonan: Madinah Sidonia, papan sing dituju ...

Kutha Soria

Kutha ing Soria kayata Burgo de Osma utawa Medinaceli nawakake lingkungan alami sing apik lan monumèn sing apik banget.

Kastil Zafra

Dumunung ing papan sing sepi ing kotamadya Campillo de Dueñas, ing provinsi Guadalajara, ing watu gedhe ...

Penalba de Santiago

Peñalba de Santiago minangka kutha sing apik ing pegunungan Bierzo kanthi omah tradisional sing apik lan rute gunung sing apik.

Pantai Poo

Pantai Poo, ing Asturias, dununge ana ing laladan pasisir Wétan sing dilindhungi, ...

frigiliana

Sawetara kilometer saka Segara Mediterania lan ing sikil Taman Alam munggah Frigiliana, mung ...

Santo Domingo de la Calzada

Santo Domingo de la Calzada minangka kutha sing tenang ing La Rioja (Spanyol) sing ana ing pinggir kali Oja kanthi ...

Benavente

Benavente ana ing jejere Toro lan Zamora, salah siji saka telung kutha paling penting ing provinsi Zamora. Pentinge…

Tampilan Burgo de Osma

Burg saka Osma

Burgo de Osma minangka kutha sing apik ing provinsi Soria sing duwe warisan monumental sing apik lan masakan sing enak.

Medina del Campo

Dumunung ing sisih kidul kulon provinsi Valladolid, Medina del Campo minangka kutha sing asale sadurunge Romawi ...

Tampilan San Vicente de la Barquera

San Vicente de la Barquera

San Vicente de la Barquera nawakake sampeyan lingkungan alam sing apik, sawetara monumen lan gastronomi sing enak adhedhasar mancing.

Ndeleng Barbastro

Barbastro

Barbastro minangka kutha cilik sing kebak sejarah lan monumen sing uga nawakake mujur nengen lan masakan enak.

Kunjungan ing Spanyol

Spanyol minangka negara nomer telu ing donya sing duwe properti sing diumumake minangka Warisan Dunia dening Unesco saengga ...

Ndeleng Robledillo de Gata

Gata kang Robledillo

Robledillo de Gata minangka permata ing provinsi Cáceres. Nglindhungi arsitektur tradisional lan nawakake jalur hiking sing apik.

Pulo La Graciosa

Pulo Kepulauan Canary kaping wolu, La Graciosa, duwe kabeh atribut sing dibutuhake kanggo mbuwang sawetara dina kanggo nambah ...

Cangas de Onís Parador

Ing pinggir Kali Sella lan diubengi Picos de Europa, ing papan sing ora ana bandhane, sampeyan bakal nemokake ...

Rawa San Juan

Wadhuk San Juan misuwur minangka pantai Madrid. Menyang papan iki dununge 52 ...

Segura saka Sierra

Segura saka Sierra

Kita ngandhani kabeh sing bisa dideleng ing kutha Segura de la Sierra, sing akeh sejarah lan warisan ing lurung-lurung.

Tetanggan Madrid

Ibukutha Spanyol duwe akeh aspek kaya dene lingkungane. Masing-masing nuduhake wajah Madrid sing beda sadurunge ...

Mesir karo bocah-bocah

Apa sampeyan bisa lelungan karo bocah menyang endi wae wilayah? Bisa uga, pancen ana kulawarga petualang, nanging uga ana kulawarga ...

Calahorra

Calahorra, ibukutha Rioja Baja, minangka tujuan gastronomi lan monumental sing disenengi banget. Iki minangka salah sawijining ...

Congost saka Montrebei

Congost de Mont-rebei

Congost de Mont-rebei minangka jurang sing apik banget ing antarané provinsi Lleida lan Huesca. Pirang-pirang taun kepungkur minangka papan sing alami sing diwartakake apa sing bisa dideleng ing jurang Congost de Mont-rebei, dununge ing antarane Lleida lan Huesca, kanthi rute alam sing apik.

Alcazar saka San Juan

Alcázar de San Juan minangka kotamadya cilik nanging apik sing ana ing Ciudad Real. Nduwe sejarah sing jembar lan macem-macem ...

Sinau

Taman Nasional El Teide

Taman Nasional Teide minangka sing paling gedhe ing Kepulauan Canary. Kabeh taman minangka harta geologi sing luar biasa, ...

Ayamonte, ing sikil kali

Dina iki kita bali fokus ing Spanyol, negara sing duwe sawetara tujuan wisata sing luar biasa. Apa sampeyan golek istana utawa katedral ...

CaixaForum Barcelona

Dumunung ing sikil gunung Montjuic yaiku CaixaForum, pusat budaya, sosial lan pendhidhikan sing diproyeksikan ...

Plancongan romantis

Liburan akhir minggu romantis

Kita nuduhake sampeyan sing bisa dadi plancongan akhir minggu sing paling romantis, kanthi tujuan lan ide sing menarik kanggo pasangan.

Cadaques

Seniman Salvador Dalí biyen ujar manawa Cadaqués minangka kutha sing paling apik ing saindenging jagad. Bisa uga ana wong sing ...

Pantai ing Kepulauan Cíes

Pasisir Spanyol

Spanyol duwe garis pantai luwih saka 7.900 kilometer. Iklim apik ing negara lan macem-macem tujuan ...

Molina de Aragon

Molina de Aragón minangka salah sawijining kutha abad pertengahan sing paling apik ing Guadalajara (Spanyol). Dumunung ing sisih lor-wétan propinsi, ...

Sherry saka Knights

Jerez de los Caballeros minangka salah sawijining kutha Spanyol pungkasan ing provinsi Badajoz sadurunge nyebrang ...

Delta Ebro

Salah sawijining wilayah geografi Catalan sing paling apik yaiku Taman Alam Delta del Ebro sing ...

Ochate

Ochate dununge ana ing jantung County Treviño (Burgos) lan patbelas kilometer saka provinsi ava.

Rute Ferro ing Andorra

Salah sawijining rute paling gampang kanggo miwiti bocah ing hiking yaiku Ruta del Ferro ing ...

Taman botani Santa Catalina

Salah sawijining papan sing paling istimewa ing provinsi Álava, Spanyol, yaiku Taman Botani Santa Catalina. Uga…

madinah azahara

Ing sikil Sierra Morena lan 8 kilometer saka Córdoba dununge Madinah Azahara, kutha misterius sing ...

Biara Yuste

Ing sisih lor-kulon propinsi Cáceres, cedhak Cuacos de Yuste, ana Biara Yuste, papan ...

Katedral Barcelona

Sagrada Familia ing Barcelona minangka kuil Katolik sing paling populer ing antarane turis sing mlebu ing Barcelona ...

Kali paling apik ing Spanyol

Sumber pirang-pirang kali Spanyol minangka tontonan alam sing sejatine. Ing kene sampeyan mung krungu swara santai ...

Tlaga Covadonga

Tlaga Covadonga ing Asturias

Kita nuduhake kabeh sing bisa dideleng ing wilayah Covadonga Lakes sing ana ing Picos de Europa, ing Principality of Asturias.

La Molina

Para penggemar ski mesthi nate mlaku ing La Molina, resor olahraga sing ana ing Cerdanya, wilayah ...

Dalan Vila

Ibiza karo bocah-bocah

Nalika mikir babagan Ibiza, sing dadi pikirane yaiku pulau sing kebak diskotik, pub, lan teluk ...

Plancongan karo bocah-bocah

Apa sampeyan ngrancang plancongan kulawarga? Apa sampeyan durung mutusake tujuan sing arep dikunjungi? Kanthi ide sing ...

Kastil Prague

Tujuan plancongan romantis

Apa sampeyan mikir nggawe plancongan karo pasangan sampeyan? Iki minangka rencana sing nyawijikake amarga bisa dituduhake ...

pedriza

Dumunung ing wilayah kidul Sierra de Guadarrama, sisih lor-kulon Komunitas Madrid lan ...

Segóbriga, taman arkéologis ing Spanyol

Napa sampeyan ora lelungan ing akhir minggu iki kanggo ndeleng Taman Arkeologi Segóbriga? Iki minangka situs sing apik, kanthi reruntuhan sing terpelihara kanthi apik lan uga kesempatan kanggo mubeng-mubeng.

Mlaku-mlaku liwat Tembok Lugo

Paskah wis teka lan sampeyan bisa njupuk kauntungan kasebut kanggo plancongan menyang Lugo. Apa sampeyan ngerti Temboke? Iki minangka Situs Warisan Dunia lan gedhe banget!

Rute mendaki ing Madrid

Madrid minangka salah sawijining lawang akses utama kanggo nemokake Spanyol. Babagan ibukutha, kanthi kabeh ...

London

10 ide plancongan nalika Paskah

Kita menehi sampeyan sepuluh ide plancongan kanggo nindakake Paskah iki, menyang papan-papan ing Eropa sing bisa dinikmati sawetara dina.

Kepiye yen kita ninggalake omah deso?

Kepiye yen akhir minggu iki utawa jembatan preinan sabanjure kita menyang omah deso? Yen sampeyan isih durung ngerti kutha-kutha ing desa kasebut, sampeyan wis entuk wektu!

Preinan romantis ing Paris

Apa sampeyan arep paris karo pasangan sampeyan? Dadi, coba urip plancongan sing romantis banget: mlaku-mlaku, ndeleng, restoran, mangan.

London minangka pasangan

Apa sampeyan lunga karo pacar utawa pacar menyang London? Banjur tulisen panggonan lan pengalaman iki kanggo dinikmati dadi pasangan lan, urip slamet!

Preinan kulawarga

Tips milih hotel kanggo kulawarga

Rasakake sawetara tips kanggo milih hotel kanggo kulawarga. Gagasan sederhana kanggo milih akomodasi paling apik kanggo kabeh kulawarga.

Salju karo bocah-bocah

Plancongan salju karo bocah-bocah

Plancongan salju karo bocah-bocah pancen ide sing apik, nanging kita kudu ngrancang kabeh, wiwit saka peralatan kanggo tuku menyang tujuan.

Guwa-guwa ijo

8 Papan gaib ing Spanyol (I)

Temokake wolung papan gaib ing Spanyol, ruang khusus lan alam sing bakal kelangan awak dhewe kanggo nikmati lingkungan sing beda.

Plancongan cedhak Madrid

Mikir plancongan cedhak Madrid? We propose sampeyan sawetara tujuan kanggo nemokake kutha apik ing ibukutha Spanyol. Temokake