Jalur West Highland, Sepur paling apik ing Skotlandia

Yen sampeyan pengin nemokake lan nikmati lanskap paling apik ing Skotlandia ing plancongan sepur, aja ragu-ragu tuku tiket sampeyan kanggo numpak kreta Jalur West Highland, sing nawakake lelungan sing apik banget antarane Benteng William lan Mallaig, ing tengah-tengah Lemah Dhuwur.