Amfiteater Pula

Pula ing Kroasia

Pula ing Kroasia wis dadi tujuan wisata sing penting amarga warisan Romawi lan abad tengahan lan pantai ing pesisir Adriatik.

Grindelwald, ing Swiss

Swiss minangka negara kertu pos. Landskap ing danau sing apik, desa-desa sing apik, kutha sing bersih, warga sing duwe pendhidhikan, sarana transportasi sing apik… Ya…

Tampilan S'Agaró

Pantai Aro

Playa de Aro dununge ing jantung Costa Brava lan misuwur banget karo teluk sing apik, lanskap sing apik banget lan masakan sing enak.

Taman Tema Harry Potter

Taman hiburan minangka tujuan wisata sing apik karo bocah-bocah lan ora kalebu bocah. Ana akeh wong diwasa sing seneng ...

Foto Nijar

Kutha ing Almería

Kutha Almería sing pantes dikunjungi. Ing kono, sampeyan bakal nemokake sejarah lan monumen, kaendahan alam lan gastronomi sing luar biasa.

Tampilan Château de Chambord

Rute kastil Prancis

Rute kastil Prancis ngliwati Lembah Loire, kalebu sawetara lusin bangunan sing nyengsemake lan minangka Situs Warisan Dunia.

Foto Nazaré

Nazaré, permata saka Portugal

Kutha Nazaré Portugis minangka salah sawijining kutha paling apik ing negara kasebut. Kita nerangake apa sing bisa sampeyan lakoni lan apa sing kudu sampeyan tingali ing desa Portugis sing apik

Pegunungan Alpen

Ana pagunungan sing jembar sing nyabrang ing saindenging Eropa: Pegunungan Alpen. Pegunungane megah lan akeh ...

5 mujur nengen alam sing apik

Planet kita duwe lanskap alam sing asri, muga-muga bisa dilestarikake kanthi suwe. Iku gumantung karo kita mula kudu ...

Ezcaray, plancongan deso cilik

Ezcaray minangka kotamadya sing ana ing La Rioja, sawijining komunitas otonom Spanyol, tanah sing nyabrang karo pitung kali ...

Seminggu ing Corsica

Mediterania duwe akeh pulau, nanging mung telu sing gedhe lan ing antarane kalebu Corsica, swarga alam ...

Torre del Mar lan pesona

Musim panas bakal teka lan kita wis mikir babagan tujuan preinan. Apa kita seneng segara, srengenge ...

Kapan luwih becik menyang Mallorca?

Kapan luwih becik menyang Mallorca? Yen sampeyan ora yakin babagan musim sing paling disaranake, ketik lan wenehi tips babagan perjalanan sing ora iso lali.

Biara Escorial

El Escorial

Mung 50 kilometer saka Madrid, dununge ing jantung Sierra de Guadarrama sing apik ing lereng bukit ...

Candi Debod

Kuil Debod ing Madrid

Ing Parque de la Montaña de Madrid dununge salah sawijining harta karun sing paling disenengi ing ibukutha ...

Kapuloan Gili sing ayu

Asia Tenggara duwe lanskap sing pantes Surga lan sawetara disedhiyakake dening Kepulauan Gili, cedhak Lombok, ...

Katedral Strasbourg

Katedral Strasbourg minangka salah sawijining permata seni Gothik sing paling apik ing Eropa. Konstruksi diwiwiti ...

Klambi khas Ekuador kanggo wanita

Kostum khas ekuador

Temokake kostum khas Ekuador, gumantung saka wilayah kasebut. Kepiye cara wong asing sing plancongan ing kana klambi? Goleki!

Bocah sing nganggo klambi khas Brasil

Kostum khas saka Brasil

Temokake kostum khas Brasil, lan sandhangan sing dienggo gumantung saka wektu lan taun. Apa klambi Brasil? Temokake ing kene!

Wanita asor kanthi topi peruvia

Sandhangan khas Peru

Apa klambi khas Peru? Kita nuduhake sandhangane wong-wong Peru saben dina saben dina, yaiku pria lan wanita uga topi wanita ing Peru

Pariwisata cinegetic ing africa

Apa sing diarani wisata berburu?

  Apa sampeyan ngerti apa turisme berburu? Pancen angel dingerteni saka jeneng kasebut, nanging yen aku ngomong karo sampeyan ...

gendera wales naga

Wales: Basa lan Agama

Apa sampeyan pengin ngerti cara kerja basa lan agama ing Wales? Ing kene sampeyan duwe kabeh rincian kanggo ngrancang perjalanan menyang Wales.

Gjirokastra ing Albania

Kutha Penting Albania

Temokake 6 kutha paling penting ing Albania, tujuan sing ora bisa dituju nalika lelungan menyang Albania.

Lurung-lurung Chiclayo

Adat istiadat chiclayo

Kita bakal nemokake adat istiadat Chiclayo lan rahasia sing didhelikake dening budaya ing papan jinis pesisir iki sing ana ing Peru.

Polusi ing Mailuu Suu

Mailuu Suu lan polusi

Mailuu Suu ing Kirgizstan minangka salah sawijining kutha sing paling reged ing saindenging jagad, kenapa udhara dadi polusi nganti para warga bisa napas?

Pasar Maroko

Adat istiadat Maroko

Temokake adat istiadat khas Maroko. Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan budaya, agama, gastronomi lan wilayah Maroko liyane, ketik.

Gendera Wales

Gendera Wales

Napa ana naga ing bendera Wales? Kita crita babagan simbol masarakat Welsh. Apa tegese? Goleki!

Laguna Chiriquí

Tlaga ing Panama

Apa sampeyan ngerti endi tlaga sing paling penting ing Panama? Kita bakal nemokake sing paling apik lan apa sing sampeyan kudu nggawa ing papan sing apik banget.

Nevado Huaytapallana

Nevados saka Peru

Temokake 5 gunung sing paling salju ing Peru sing apik banget lan nikmati pemandangan putih sing ditawakake gunung-gunung Peru sing gedhe kasebut.

Sandhangan tradisional para wanita Meksiko

Klambi khas wanita Meksiko

Temokake klambi khas wanita ing Meksiko, klambi sing paling tradisional, modern utawa khusus kanggo pesta.

Pegunungan Alpen Swiss

Alpine Fauna: Kewan Swiss

Temokake kewan khas Pegunungan Alpen ing Swiss, sawijining fauna sing beda-beda banget lan kalebu macem-macem spesies. Apa sampeyan pengin ngerti?

Volcano Chichonal

Gunung geni ing Amerika Utara

Kita bakal nemokake gunung geni sing paling luar biasa ing Amerika Utara, sawetara papan sing apik lan unik sing bakal mbukak.

Museum Sejarah Kedokteran

Dina iki kita bakal ngunjungi sawetara museum sejarah kedokteran. Ayo miwiti tur ing Museum Sejarah Sejarah ...

Segara Peru: Segara Grau

Segara Peru minangka salah sawijining sing paling sugih ing planet iki. Rong jinis segara ana ing kana, tropis ing sisih lor, lan banyu adhem sing adus ing wilayah tengah lan kidul negara kasebut.

Topeng Folkloric Peru

Standar kerajinan Peru liyane yaiku topeng, digunakake wiwit jaman biyen kanggo digunakake minangka ...

Legenda babagan Lembah Colca

Miturut panemuan lukisan gua lan instrumen watu, Lembah Colca, sing dununge ing Arequipa, Peru, wis dipanggoni pirang-pirang ewu taun

Pariwisata Vulkanik ing Alaska

Dina iki kita bakal nglatih wisata vulkanik ing Alaska. Ayo miwiti tur ing Volcano Cleveland, sawijining stratovolcano sing dununge sisih kulon ...

Kali Swiss sing Penting

Dina iki kita bakal ngerti kali sing paling penting ing Swiss. Ayo miwiti tur ing Kali Rhine, ...

Gua Prasejarah ing Prancis

Dina iki kita bakal ngunjungi sawetara gua prasejarah sing paling misuwur ing Prancis. Ayo miwiti tur ing Gua Lascaux, ...

Gua Ing jero banyu ing Donya

Wektu iki kita bakal nemokake gua ing jero banyu sing paling apik. Ayo miwiti tur ing Montego Bay, Jamaika, sing dununge ...

Malecones misuwur ing jagad iki

Dina iki kita bakal ngunjungi sawetara laut sing apik banget ing jagad iki. Ayo miwiti tur ing Malwal Scenic Boardwalk, sing ...

Sinagog sing misuwur ing jagad iki

Dina iki kita bakal ngunjungi papan pangibadah sing misuwur ing jagad iki. Ayo diwiwiti kanthi nyebutake Sinagog Agung Sydney, papan pangibadah sing lenggah ...

Lingkungan ing Washington DC

Dina iki kita bakal ngunjungi sawetara tetanggan sing paling lambang ing kutha Washington DC Ayo miwiti tur ing ...

Musik Malta

Malta minangka negara sing kasusun saka pulau-pulau, lan dununge ana ing tengah Segara Mediterania, ...

Musik Khas saka Panama

Panama minangka tanah musik sing akeh banget, sawijining negara Amerika Tengah sing misuwur amarga irama tropis, Afro-Karibia, kutha, pedesaan ...

Warisan misterius saka Nazcas

Ing ara-ara samun ing Pampas de Jumana ing Peru, kita nemokake salah sawijining enigma sing paling penasaran ing planet iki: Nazca.

Wit Cherry ing Jepang

Yen sampeyan arep lelungan menyang Jepang, sampeyan ora bisa mandek motret kembang sakura utawa bunga sakura sing misuwur sing nghiasi lanskap bangsa Jepang.

Kelapa Sawit Penting ing Jagad

Wektu iki kita bakal ngunjungi sawetara kebon sawit sing penting ing jagad iki. Ayo diwiwiti karo Palmeral de Elche, yaiku ...

Adat Piura

Piura minangka salah sawijining tujuan sing paling dihargai ing Peru, sing dununge ing sisih lor negara kasebut ing pesisir.

Klompok Aborigin ing Afrika

Bushmen ing ara-ara samun Kalahari, miturut sejarawan lan arkeolog, pentinge ana ing kasunyatan manawa padha banget genetika karo para imigran Afrika pisanan

Landskap ing Venezuela

Venezuela minangka negara pesona sing apik ing alam kasebut, mula ana atusan lanskap sing kudu dingerteni

Adat istiadat Honduras

Honduras minangka sawijining bangsa sing ana gandhengane karo tradhisi kasebut duweni watak sing apik banget

Pegunungan Jepang

Gunung Fuji, uga dikenal kanthi jeneng Fujisan utawa Fujiyama, dhuwure 3.376 meter, dadi puncak paling dhuwur ing kabeh Jepang

Klambi Prancis

Prancis saiki ora duwe gaya kutha sing unik, sanajan bisa uga kasebut sawetara ...

Malang Dubai

Ing Uni Emirat Arab kita nemokake kutha Dubai sing mesthi ana warna, tujuan sing bisa dianggep ...

Nudisme ing Kolombia

Ing kasus Kolombia, kita ngadhepi salah sawijining negara ing Amerika Selatan sing ...

Biara Dafni

Biara Dafni dununge cedhak karo ibukutha Yunani, 11 kilometer sisih lor-kulon ...

Pulo paling gedhe ing Afrika

Madagascar minangka pulau paling gedhe ing Afrika lan nomer papat nomer paling gedhe ing saindenging jagad. Wis diubengi ...

Kuil lan monumen ing Jerman

Wektu iki, kita bakal lelungan menyang Jerman kanggo ndeleng sawetara monumen sing paling lambang. Ayo miwiti rute ing ibukutha ...

Endi praktik nudisme ing Spanyol?

Apa sampeyan pengin urip petualangan alami ing Spanyol? Ayo ngerteni sawetara pesisir nudist sing paling apik ing negara kasebut. Ayo miwiti ...

Monumen ing Cantabria

Ayo seneng lelungan wisata budaya sing apik liwat Cantabria, Spanyol. Kaping pisanan kita kudu nyebutake manawa Cantabria yaiku ...

Alam Oceania

Salah sawijining perjalanan sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni yaiku ngerti sawetara negara sing misuwur ing Oseania. Urip…

Buddha ing Asia

Kita ngerti tenan manawa agama-agama gedhe lair ing bawana kuning. Agama Yahudi, Kristen lan Islam minangka bukti ...

Festival salsa ing jagad iki

Salsa minangka jinis musik sing nari ing Amerika Latin, nanging utamane ing Karibia. Ketukan caket iki sing menang ...

Wales, kasunyatan sing menarik

Wales minangka papan sing kebak rasa penasaran lan kasunyatan sing menarik. Gabung karo laporan apik iki sing bakal nggawe sampeyan bisu….

Marinera Peru, tarian katresnan

Plancong menyang negara liya ora mung ateges ngerti monumen sing paling akeh, nanging uga sinau babagan budaya populer. Bagean…

Transportasi ing Lima

Kutha Lima ana gandheng cenenge karo negara liya liwat Highway Central lan Highway Pan-American. Wiwit…

Pasisir Menorca

Mupangatake preinan sing cedhak, lan yen cuaca apik, pilihan sing apik banget ...