Kutha-kutha apa sing bakal dikunjungi ing Amerika Serikat

Kutha Amerika Serikat

Amerika Serikat dudu kalebu negara paling turisme ing jagad iki bioskop wis ngowahi akeh kutha Amerika dadi ikon donya utawa tujuan impen.

Sanajan negara kasebut duwe kaendahan alam, tur internasional sing ditampa biasane luwih akeh, luwih anyar utawa luwih lawas, nanging kabeh duwe atraksi dhewe-dhewe. Yen sampeyan kepengin weruh kutha-kutha sing kudu dikunjungi ing Amerika Serikat, iki dhaptar favoritku:

New York

New York

Temenan iku pisanan. Yaiku Mekkah turis negara iki keunggulan par lan a kutha kosmopolitan ing endi sampeyan bisa lan kudu nindakake samubarang kabeh.

Antarane atraksi sing paling populer yaiku Gedung Kerajaan Empire, ing Grand Central Terminal, sing Bangunan Chrysler, ing Katedral St. Patrick, Times Square lan Central Park.

Ana museum terkenal internasional kayata MOMA, Museum Seni Metropolitan o MET, sing Sejarah Sejarah Amérika utawa Guggenheim, nanging uga ana situs populer kaya Italia cilik, Brooklyn, ing Pulo Ellis Lan Patung Liberty, Pulo Coney, sing Pusat Lincoln, Bioskop Broadway lan liya-liyane.

Times Square

Sing paling luar biasa yaiku sampeyan mesthi ngerti paling ora 90% kabeh sing tak jenengake. Kaya ngono misuwur ing New York. Sampeyan bisa tuku NY City Pass lan bukak situs sing paling apik sing ngirit 40% kanggo enem obyek wisata liyane. Rega biasa $ 193 nanging dina iki, ing situs web sampeyan tuku kanthi rega $ 116.

Boston & Washington

Boston

Amarga kita ing New York, kita bisa ngunjungi Boston lan Washington, loro kutha paling tuwa lan paling bersejarah ing negara kasebut.

Saka New York cara sing paling umum kanggo tekan kutha loro yaiku nganggo sepur, nggunakake layanan Amtrak.

Mikir babagan Boston, yen sampeyan ngrancang perjalanan paling ora limalas dina sadurunge, sampeyan bisa entuk diskon sing apik kanthi rega sing diwiwiti kanthi regane $ 49.

Boston ing wayah wengi

Boston Punika a kutha khas New England, aneh lan canggih. Sampeyan bisa uga numpak troli, ana wisata tamasya, lan nikmati festival gastronomi lan etnis. Pesisir apik kanggo mlaku, ana plancongan plabuhan nalika surup utawa tengah wengi lan nalika tartamtu paus taun katon.

El Arnold Arboretuming taman lan alun-alun umum, sing Museum Isabella Stewart Gardner Taman Gereja Trinity sing ditutup, sing apik banget Perpustakaan Umum, meh museum lan Kuartal Italia lan Kuartal Yahudi uga tujuan sing apik. Babagan mlaku-mlaku.

Omah Putih

Yen kita ngomong Washington kita ngomong babagan ngunjungi Casa Blanca, sing Capitol Amerika Serikat lan uga akeh atraksi budaya, alam lan sejarah gratis. Contone, saiki, kembang ceri diwiwiti lan kutha kasebut wernane jambon lan putih. Yen sampeyan seneng museum Smithsonians iku sing pertama lan paling apik.

Washignton udakara udakara patang jam perjalanan saka New York. Sampeyan bisa mlaku kanthi sepur, kanthi cepet, ing layanan Acela sing mbutuhake wektu telung jam, utawa liyane uga butuh wektu luwih suwe. Uga nganggo bis, luwih gampang lan luwih murah maneh.

Lan mesthine, kita bisa ndhaptar terus wisata saka New York menyang Washington lan Boston.

San Francisco

Golden Gate

Kutha iki apik lan apik lurung-lurung sing munggah-mudhun. Kita wis ndeleng ing pirang-pirang film, mula iki kita ngerti yen ora bisa mandheg ngunjungi Jembatan Gerbang Emas, Alcatraz, Chinatown, Cointower, museumipun, mobil kabel lan tremipun.

Tampilan segara sing paling apik yaiku saka Dermaga 39, karo restoran lan bar, ing Pethikan nelayan. Patut kulo dening Lombard Street, karo omah lan kebon, taman sing apik Presidio lan Taman Yerba Buena.

Kanggo museum ana Exploratorium, Museum Seni Asia, Museum Yahudi Lan Legion Kehormatan Dibangun kanggo ngelingi para prajurit sing tiwas ing Perang Dunia I, seni kasebut wis diwiwiti luwih saka patang ewu taun.

New Orleans

New Orleans

Kutha iki kanggo aku duweni kepribadian sing akeh. ing bekas Prancis sampeyan ngrasakake ing Kuartal Prancis, nanging sampeyan uga ngrasakake ing panganan. Kutha iki minangka kutha sing ijo, subur lan cerah.

Wis akeh musium sing ana gandhengane karo sejarah negara: Omah Kustom Amerika Serikat, Museum Budaya Backstreet, Presbytere, Cabildo, Pendhudhuk Longue Vue, Pemakaman San Luis, Kediaman Hermann-Grimae, sawetara omah abad kaping XNUMX lan XNUMX, kebon lawas lan macem-macem greja.

Perkebunan New Orleans

Kutha iki akeh banget festival, jazz, masakan, sastra, mula mesthi ana sing kudu ditindakake. Lan ing wayah wengi, aku ora bakal ngandhani: ana kasino, bar, klub jazz lan restoran.

Frenchmen Street minangka papan sing apik kanggo miwiti lan yen sampeyan menyang karnaval, pawai Mardi Gras Iku sing paling apik ..

Chicago

Chicago

Dikenal minangka Kutha Angin lan dadi kutha nomer telu ing pedunung ing mburi New York lan Los Angeles.

Sampeyan bisa bukak Menara Willis, bangunan paling dhuwur nomer loro ing Amerika Utara, kanthi kothak kaca sing katon ana ing kosong, ing Air Mancur Buckingham ing Grant Park, kanthi pertunjukan warna lan musik, gawe a numpak prau utawa numpak rodha Ferris ing Dermaga Laut.

Chicago duwe arsitektur sing apik banget gedung pencakar langit abad kaping XNUMX klasik lan bangunan. Papan ing njaba ruangan, yen sampeyan golek cuaca sing apik, disaranake uga: ing Taman Milenium, 606, jalur sepur lawas sing diowahi dadi dalan sing mbukak liwat lendhut sing beda, ing Maggie Daley Park lan kabeh pesisir karo sawijining 33 pesisir lan dalan dawa sing mbukak ing pojok michigan lake.

Los Angeles

Los Angeles

Kutha iki ana ing california lan tanggal wiwit pungkasan abad kaping XNUMX. Yen sampeyan seneng Hollywood sampeyan ora bisa kliwat: tandha ing bukit, Hollywood Boulevard kanthi bioskop lan museum, galeri Akademi Nasional Sinema lan tur omah-omah sing misuwur.

Uga aja ditinggalake Museum Grammy, Museum Seni Los Angeles, kuburan, Museum Warisan Hollywood, Universal Studios, Disneyland lan akeh liyane

Tandha Hollywood

Santa monica Minangka tujuan liyane sing disaranake (segara, pantai, karnaval), padha Langkawi lan kutha Los Angeles. Ana taman hiburan lan sampeyan uga bisa sekseni sawetara acara tv digawe ing kene kaya Ellen DeGeneres utawa The Tonight Show, kayata.

Las Vegas

Las Vegas

Las Vegas, apa sampeyan bisa ngomong babagan mekah saka game? Sanajan wis akeh fokus ing pariwisata, perjudian ora mung bakal sampeyan deleng utawa tindakake ing kutha iki ing tengah ara-ara samun. Ana nuduhake ing kasino, ana bar, restoran lan hiburan wengi tanpa padha.

Nanging sampeyan uga bisa metu saka kutha lan hiking, mlaku-mlaku liwat Grand Canyon, lan ngunjungi Bendungan Hoover. sing marakake kutha iki sing ora nate turu kanthi energi, ing Lake mead lan Cliff Grand Wash

Tandha Las Vegas

Antarane museum aku nyaranake Museum Pengujian Atoming Taman Botani Bellagio lan galeri seni kasebut, ing Menara Eiffel nawakake panorama sing apik, ing Hotel Las Vegas Casino Paris, ing Akuarium karo telung nuduhake dina lan temenan, ing tandha kutha misuwur yaiku ing Las Vegas Boulevard. Foto ing kana ora bisa ilang.

Mesthi wae, Amerika Serikat duwe akeh kutha liyane sing menarik, nanging miturutku, iki paling turis.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*