Kutha sing paling apik ing Seville

osuna

Nalika mikir ngunjungi Seville, mesthine mung kutha sing eling, nanging ing kabeh papan, dheweke ngenteni kutha-kutha cilik sing bisa ngejutake kita. Ing provinsi Seville, kita bisa nemokake kutha-kutha pedalaman sing apik kanggo nikmati lanskap lan arsitektur khas sing unik.

Kunjungi kutha-kutha cilik Yaiku ngerti masarakat kanthi jero, kanthi cara urip sing luwih tenang tinimbang ing kutha-kutha. Iki bisa dadi pengalaman luar biasa, amarga kutha-kutha ing Seville dianggep apik banget. Sawetara wong uga nuduhake bagean sejarah ing provinsi kasebut.

Constantine

Constantine

Kutha iki dununge ing Taman Alam Sierra Norte de Sevilla, ing Lembah Ossa. Iki minangka pemukiman asal Celtic sing banjur dipanggoni karo wong-wong Roma, amarga ditemokake ing Causeway Emerita. Uga dikuwasani wong Arab, sing nggawe kastil sing sisa-sisa isih ana ing sisih ndhuwur bukit. Pungkasane, dikuasai maneh dening Fernando III Santo. Ing kutha iki, kita bisa ndeleng sawetara monumen kaya kastil Arab sing lawas. Ing sacedhake yaiku pertapaan Ivy lan monumen Ati Suci. Greja Our Lady of the Incarnation ing tengah kutha katon apik banget kanthi menara sing dhuwur.

Alanis de la Sierra

Alanis de la Sierra

Kutha sing apik iki dununge ana ing tengah Taman Alam Sierra Morena Norte de Sevilla. Ing wilayah bukit kasebut uga ana kastil Arab sing dibangun maneh lan dadi salah sawijining obyek wisata sing paling gedhe. Iki menehi pemandangan sing apik banget lan ing jejere kita nemokake padepokan abad ke-XNUMX San Juan sing saiki diarani Casa de las Artes. Wis ana ing tengah kutha, kita bisa ndeleng greja Nuestra Señora de las N maling wiwit abad kaping XNUMX lan XNUMX sing duwe altar Gothik sing apik banget. Mung jarak telung kilometer Ribera del Benalijar, sing nawakake kolam renang alam sing gedhe.

osuna

osuna

Iki minangka kutha kuno ing Sierra Sur de Sevilla sing asale sadurunge Romawi. Ing Museum Arkeologi Seville sampeyan bisa ndeleng tablet sing ngakoni Urso, kaya sing diarani, minangka kutha. Ing kutha iki lurung-lurung sing apik katon apik banget seneng karo fasad gaya Andalusia sing apik lan apik. Utamane apik banget yaiku dalan San Pedro. Ing sisih ndhuwur kutha kasebut ana Biara Inkarnasi kanthi arsitektur sing sederhana.

Antiponce

Antiponce

Sampeyan kudu nyorot pentinge sejarah Santiponce, Italica kuno, kutha Romawi pisanan didegaké ing Semenanjung nalika lair kaisar kayata Hadrian utawa Trajan. Ing kunjungan iki, sampeyan bisa ndeleng reruntuhan amfiteater, sawetara omah lan tembok lawas. Reruntuhan Romawi ing Italica mesthi wae sing apik banget.

carmona

carmona

Carmona minangka salah sawijining kutha paling tuwa ing provinsi kasebut lan uga salah sawijining kutha paling apik. Dumunung ing Lembah Guadalquivir, padunungé karo wong Roma, Carthaginia utawa Muslim. Pusat bersejarah kasebut minangka Situs sing Ana Kabar Budaya lan ing kana kita nemokake Alcazar de la Puerta de Sevilla, kurungan benteng sing mbela kutha. Saka kana, sampeyan bisa ndeleng greja San Pedro, sing duwe menara sing digawe mirip Giralda lan mulane diarani Giraldilla. Ing papan iki, sampeyan uga bisa ndeleng sisa-sisa jaman Romawi kanthi tembok lan Necropolis.

marchena

marchena

Marchena minangka kutha sejarah liyane sing nyumurupi lakune wong-wong Romawi lan Arab lan isih nglestarekake jaman kasebut. Kutha sing lawas diarani Situs Bersejarah-Artistik lan saiki sampeyan bisa ndeleng bagean saka tembok Arab Puerta de Carmona, Puerta de Sevilla lan Puerta de Morón. Sampeyan uga kudu ngunjungi Paroki San Juan Bautista sing nduweni Museum Zurbarán.

Ecija

Ecija

Kutha sing dununge ana ing pinggir kali Genil ing deso Sevillian. Iki minangka papan kanthi tradhisi flamenco sing apik, mula sampeyan bisa ngunjungi pirang-pirang tablaos kanggo nikmati seni iki. Ing Plaza de España, kita nemokake kolam Romawi ing lemah ngisor, kanthi sisa kutha Romawi Astigi. Ana uga warisan budaya liyane sing minat kayata Gereja Santa María wiwit abad kaping XNUMX kanthi museum sing ana sisa-sisa arkeologi. Ana greja liyane kayata Santiago utawa San Juan Bautista sing uga minat. Kutha iki uga dikenal minangka menara amarga kita bisa ndeleng akeh banget, kayata Torre de Nuestra Señora del Carmen, Torre de Santo Domingo sing dadi bagean saka biara San Pablo lan Santo Domingo, Torre de la Victoria wiwit abad kaping XNUMX utawa Menara Kembar Biara Concepción lawas.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*