La Molina

Gambar | Pixel

Para penggemar ski mesthi nate mlaku ing La Molina, sawijining resor olahraga sing ana ing Cerdaña, sawijining wilayah Catalan Pyrenees ing provinsi Gerona sing dadi resor ski Spanyol pertama sing nginstal angkat mekanik ing taun 1943. Pirang-pirang taun mengko, La Molina wis diowahi dadi area sing inovatif lan modern sing duwe macem-macem kegiatan santai lan olahraga kanggo gawe marem masarakat kabeh umur. Ing ngisor iki kita bakal luwih ngerti resort ski Catalan iki.

Para pemain ski menyang La Molina kanggo nikmati olahraga musim salju iki bisa dipraktikake luwih saka 68 kilometer, dibagi dadi luwih saka 60 lereng sing diadaptasi kanggo kabeh level. Dhuwur minimal yaiku 1.700 meter lan dhuwure maksimal 2.445 meter. Dhuwur kasebut nyedhiyakake pemandangan sing apik sing nggabungake gunung karo alas Girona.

Iki minangka resor ski La Molina

Wiwitan sing pengin sinau ngleyang salju kanthi gampang, duwe begja duwe 13 sekolah papan salju lan ski ing La Molina sing mulang babagan gagasan dhasar kanggo main ski ing lereng biru lan ijo, sing dununge ana ing sektor Coll de Pal, Pista Llarga, lan Trampolí.

Nanging, sing luwih berpengalaman bisa nggunakake gaya lan katrampilan ing lereng abang lan ireng ing resor ski La Molina. Kajaba iku, nduwe papan salju kanggo para pamula lan papan liyane kanthi permukaan sing jembar sing duwe setengah tutup paling gedhe ing Catalan Pyrenees.

Perlu dielingake yen La Molina wis dadi papan resmi kanggo sawetara kompetisi internasional, kalebu Kejuaraan Dunia Snowboard 2011.

Gambar | Pixel

Kegiatan ing stasiun La Molina

Yen ski dudu setelan sing kuat, nanging sampeyan menyang La Molina kanggo ngancani kulawarga utawa kanca, stasiun kasebut nawakake kegiyatan sing apik kanggo seneng-seneng nalika olahraga liyane. Contone, yen sampeyan pengin mikir babagan lanskap sing ditawakake Vall de la Cerdanya lan pucuk ing saubengé, luwih disaranake njupuk mobil kabel kasebut, sing tumuju ing titik paling dhuwur ing stasiun sing papan perlindungan Niu de l ' dununge. Àliga saka ngendi sampeyan duwe pemandangan luar biasa sing bakal nggawe sampeyan gumun.

Resor ski La Molina uga duwe rute lan sirkuit kanggo numpak segway, yaiku kendaraan roda loro listrik sing bisa nyopir dhewe.

nggawa sampeyan ing alam utawa nganggo salju sing nggawe tur wengi mung disinari lampu motor. Rencana sing beda kanggo sampeyan sing pengin seneng La Molina kanthi cara sing unik.

Gambar | Pixel

Layanan La Molina

Gastronomi

Resor ski La Molina nawakake macem-macem ruang restoran kanggo para pengunjung supaya bisa ngombe aperitif utawa mangan masakan gunung sing wis disiapake. Ing antarane pilihan gastronomi yaiku restoran El Bosc (ing endi sampeyan bisa ngrasakake escudella tradisional utawa daging panggang), kantin Costa Rasa (cocog kanggo ngombe panas sing diiringi roti lapis), kafetaria Alabaus (papan sing paling apik lan pemandangan paling apik saka wilayah Pla d'Anyella) utawa kafetaria El Roc (sampurna kanggo sarapan lengkap sadurunge dina salju salju).

Area bocah

Resor ski La Molina uga duwe rong ruang khusus kanggo bocah cilik: taman bermain lan taman salju. Sing pertama dikhususake kanggo bocah cilik lan duwe pengasuh, lan sing nomer loro ditrapake kanggo bocah-bocah umur patang taun sing pengin kenal olahraga musim salju lan salju. Pramila dheweke nawakake sekolah lan kursus pambuka uga pelajaran pribadi.

Taman bermain ing sekolah ski La Molina nyedhiyakake rong ruang kanggo kegiyatan sing ditujokake kanggo bocah lanang lan wadon kanthi umur beda: taman salju lan taman bermain.

Sewa peralatan

Resor ski La Molina nawakake layanan sewa kanggo olahraga musim salju kayata ski, snowboard utawa snowshoeing kanggo wong diwasa lan bocah.

Carane njaluk menyang La Molina?

Ski ing stasiun La Molina duwe kaluwihan yen nyambung karo macem-macem cara transportasi kayata:

  • Mobil: Saka Barcelona, ​​perjalanan suwene udakara 2 jam.
  • Tren: Mlaku baris R3 lan njupuk rute saka Hospitalet de Llobregat - Vic - Ripoll - Puigcerdà - La Tour de Carol, halte La Molina. Saka stasiun sepur sampeyan bisa njupuk bis sing frekuensi 15 utawa 30 menit menyang resor ski La Molina.
  • Avion: bandara sing paling cedhak yaiku Barcelona - El Prat (adohake 166 kilometer), Gerona - Costa Brava (jarak 127 kilometer) lan aerodrome Cerdaña (16 kilometer).
Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*