Pantai Cantarriján ing Almuñécar

Cantarrijan

La Pasisir Cantarriján, dununge ing sisih kulon Almuñécar lan madhep ing tebing Maro ing Taman Alam Maro-Cerro Gordo, mesthine minangka salah sawijining pantai sing paling apik ing Costa Tropical. Wates iki tapel wates antarane provinsi Malaga lan Granada (sabenere pantai Granada pungkasan ing sisih kulon) lan dadi papan sing populer ing kalangan para penggemar nudisme. Permata sing ndhelik sithik nanging kudu dicedhaki.

Sanajan ana akses sing angel, yaiku pantai sing biasane kebak masarakat. Dawane meh 400 meter lan, sadurunge tekan kono, akeh wong sing mandheg mandheg ndeleng sudut pandang Mediterania sing apik. Minangka sakabehe, Cantarriján nampilake aspek sing tenang lan paradisiak. Nalika teka, ana teluk pertama, yaiku papan kanggo wong-wong sing nganggo klambi renang, amarga yen watu-watu karang kasebut dilewati, wilayah kasebut nudist. Ana sing malah yakin manawa pantai iki isih dadi rahasia intim sing luwih becik yen ora nemokake turahane.

Ing Cantarriján, sampeyan bisa santai ing srengenge, nylametake, mlaku-mlaku lan njelajah wilayah kasebut, munggah menyang sudut pandang, nyewa kapal pedal, seneng pijet utawa nyilem. Uga ana loro restoran, kursi berjemur lan payung, nyewa kayak, lsp.

- Informasi Tambahan

Pantai mung bisa ditumpaki nganggo mobil antara September nganti Juni. Ing wulan Juli lan Agustus, dalan kasebut mung mbukak kanggo layanan bis biasa, kanthi rega rong euro, sing wiwit saka parkiran mobil menyang pantai sedina muput. Kanthi cara iki sampeyan kudu ninggalake mobil sampeyan ing parkiran lan njupuk bis sing nggawa sampeyan liwat dalan kanthi kurva lan vegetasi.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*