Pungkasan akhir minggu suwene: Penerbangan plus tetep ing Istanbul kanthi rega loro nganti 399 euro

Kita isih isih sithik golek tawaran apik kanggo para plancong lan hotel, dadi plancongan sabanjure saliyane dadi impen pangertene kesenengan kanggo kanthong sampeyan. Kita uga nyoba nawakake sing ditawakake kalebu rute perjalanan lan akomodasi ing kutha kasebut sing bakal dikunjungi supaya ora ana komplikasi akomodasi lan liya-liyane. Ing wektu iki, sampeyan menehi tawaran sing dirancang kanggo jembatan Mei sabanjure (mung kari seminggu) sing kalebu penerbangan saka Madrid (kaloro plancongan) liyane nginep sarapan ing Istanbul, kanggo loro mung 399 euro. Apa sampeyan mikir Mesthi wae, perjalanan bali uga kalebu. Kita ora bisa njaluk luwih saka tawaran apik iki ing situs web Destinia!

Banjur kita menehi sampeyan kabeh rincian ...

Apa sing ditawakake?

Kaping pisanan lan kaya biasane, sampeyan menehi kabeh informasi babagan tawaran sing bisa ditemokake Kene. Kaya sing bakal dideleng ing link ing ndhuwur, iki kalebu rong penerbangan kanggo wong loro saliyane nginep ing hotel ing Istanbul suwene 3 bengi karo rezim sarapan. Lan kabeh iki mung 399 euro. Dina sing dipilih yaiku sing cocog karo jembatan utama sabanjure: wiwit dina Jumuah, 28 April nganti 1 Mei.

Apa kalebu

Kanthi tawaran sing apik iki, kita kalebu bagean ing ngisor iki:

  • Flüge Madrid - Istanbul - Madrid karo perusahaan Pegasus Airlines.
  • Akomodasi 3 bengi ing hotel sing dipilih.
  • Regimen akomodasi lan sarapan.
  • Bandara Transfer - Hotel - Bandara.
  • Pajeg Bandara.

Apa sing kudu dideleng ing Istanbul?

Orhan Pamuk wis nulis ing bukune Istanbul. Kutha lan kenangan »Kutha sing kudu dinikmati kanthi panca indera. Kutha Eropa sing katon menyang Asia akeh sing ditawakake:

  • Greja Santa Sofia sing apik banget.
  • Grand Bazaar sing warna kain apik lan pasar umume, bakal dadi pengalaman visual sing nyenengake banget.
  • Menara Galata.
  • Tanduk Emas.
  • Museum San Salvador de Cora.
  • Kranjang Basilika.
  • Istana Topkapi.
  • Mesjid Biru.
  • Istana Dolmabahçe.
  • Mesjid Anyar.
  • Taman Gülhane.
  • Museum Seni Turki lan Islam.
  • Taman Emirgan.
  • Akuarium Turkazoo, kalebu bangunan, monumen, lan taman liyane ...

Sing ora bakal dingerteni, yen sajrone 3 dina sampeyan duwe wektu kanggo ndeleng kabeh sing ditawakake kutha sing apik banget kanggo turis. Nanging yen ora, gunakake paling akeh ing kutha sing bakal cepet nawakake anyar bakal metu lan sampeyan bisa mbaleni yen pengalaman seneng sampeyan.

Yen sampeyan isih ora mikir babagan endi sing arep uwal saka jembatan sabanjure iki tawaran Sampeyan bisa dadi pilihan sing apik yen sampeyan pengin ninggalake Spanyol nanging ora adoh banget. Deleng kabeh layanan sing kalebu, uga layanan sing ora kalebu, bukak jam kerja nalika ora cocog kanggo sampeyan njupuk pesawat lan matur marang kanca supaya cepet nyiyapake koper ... Iki minangka tawaran sing ora bisa dilalekake.

Lan yen sampeyan pengin nampa liwat mail luwih akeh tawaran kaya iki utawa luwih apik, klik ing iki pranala kanggo langganan. Elinga yen preinan musim panas bakal teka, kita bakal nulungi sampeyan lan preinan. Aja mandheg langganan! Lan yen sampeyan wis mutusake arep menyang Istanbul, coba luwih becik!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*