Piring Masakan Kanton

Sup Wanton

Sup Wanton

Wektu iki kita bakal ngrembug babagan Masakan Kanton, gastronomi sing asale saka provinsi Canton, kidul China. Kasugihan lan macem-macem tuwuh amarga nggabungake sawetara tradhisi kuliner lan macem-macem masakan, sing khas kanggo rasa seger lan entheng. Yen sampeyan ora ngerti, kita ngandhani manawa iki minangka gaya masakan Cina sing misuwur ing sanjabane China.

Nggoleki sawetara resep-resep panganan Kanton sing paling populer sing bisa ditemokake sup sing ora kepenak, sup karo sayuran lan sayur-sayuran.

Sampeyan uga kudu nyathet kasus kasebut bebek kanton, sajian digawe saka bebek panggang, sadurunge macerated karo anggur anggur, madu, kecap, gula coklat, cengkeh, papak, paprika manis lan jahe.

El Siew yhok Iki minangka sajian daging babi panggang sing renyah. Iki minangka panganan daging babi sing dikukus lan diasinake.

Kanggo bagean kasebut Kari Babi Iki minangka masakan tradisional Kanton liyane.

Sajrone panganan Kanton, kita bisa nemokake pasugatan liyane sing kurang umum ing Kulon kayata sup tulang rawan hiu, sup sing digawe adhedhasar sirip hiu.

Kita uga kudu nuduhake kasus kasebut guilinggao adhedhasar daging penyu.

Apa sampeyan wani ngrasakake? usus iwak kukus?

Informasi liyane: Piring Panganan Cina

Foto: Koki Asia

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*