Preinan bakal teka! Tips nyimpen nalika lelungan sawise virus corona

preinan rencana

Kita wis maju terus, lan sawise ngalami krisis kesehatan paling gedhe amarga virus corona, mula kita kudu ngaso. Mesthi wae, kanthi njupuk manawa kita ora pengin ngirit tabungan, kita menehi sawetara seri tips kanggo ngirit perjalanan, sing sampeyan bisa ora kejawab.

Amarga kita ngerti manawa kanthong wis diremehake sawise pirang-pirang wulan iki. Minangka wayahe pas kanggo ngencengi sabuk, nanging aja nganti pamitan liburan. Kita bisa ngetutake sawetara langkah lan bakal bisa ndeleng kepiye carane bisa nikmati, nanging tanpa mbuwang dhuwit. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye?

Cara nyimpen ing lelungan: Pilih tujuan sing cedhak

Cedhak minangka cara kanggo ngirit ing plancongan lan ing wektu sing padha, kanggo nulungi kabeh wong sing butuh. Mula, tinimbang luwih maju, luwih becik tetep cedhak omah. Negara sing asale saka sampeyan, mesthine bakal ana sawetara papan sing durung dikunjungi. Ya, iki bakal dadi wektu paling pas kanggo nyenengi awakmu dhewe! Cara kanggo ngluncurake ekonomi maneh lan ing kono, sampeyan bakal nemokake tawaran lan pilihan luwih terjangkau tinimbang sing sampeyan kira. Wilayah pagunungan lan pantai bakal nunggu sampeyan lan kulawarga. Apa sampeyan bakal ngidini dheweke uwal?

pariwisata deso

Pariwisata desa, ide sing apik kanggo preinan

Adoh saka akeh wong, iki minangka ide liyane sing disenengi. Kajaba iku, kita uga bakal nemokake penawaran ekstensif ing sektor iki. Sektor sing wis mecat leladen kanggo wulan Juli. Mungkin kauntungan sing paling penting kanggo disorot ing nyimpen iki yaiku sampeyan bisa teka nganggo kendaraan sampeyan dhewe. Dadi, kita uga supaya ora mbayar tiket pesawat, kayata. Sawise tekan tujuan, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo kontak karo alam, hiking utawa olahraga olahraga ing njaba ruangan. Mesthi ana uga stream sing ngenteni supaya sampeyan bisa nyelehake.

Kertu sing mbantu sampeyan ngirit luwih saka sing sampeyan kira

Kita wis ngobrol babagan tujuan lan pilihan praktis kanggo lelungan sawise coronavirus. Dadi, ing antarane kita ora bisa lali salah sawijining aksesoris dhasar. Pripun? Saka kertu Bnext. Kertu sing mbantu sampeyan ngirit nalika ngrencanakake preinan paling apik, yen sampeyan saka Spanyol bisa njaluk kertu Bnext gratis babar blas. Siji tangan, kanggo ujar manawa ora ngisi komisi sampeyan sanajan mbayar ing mata uang liya utawa narik dhuwit saka ATM.

Saliyane iku kertu lan akun sing gratis, sampeyan bakal lali mbayar pajeg sing duweni mayoritas bank. Kanthi Bnext, sampeyan bisa narik dhuwit saka ATM ing Spanyol lan luar negeri. Nanging minangka Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngirim utawa njaluk dhuwit liwat kertu iki, maneh gratis.

Yen sampeyan saka Meksiko, sampeyan njupuk 100 peso gratis nalika ngrekrut ing Kertu ngisor , sing mbantu sampeyan nganggo jinis tuku online (sampeyan duwe kertu virtual sing kasedhiya supaya pembayaran sampeyan luwih aman) utawa pembayaran saben dina liyane, supaya bisa ngirit (nganggo kertu fisik sing uga duwe kontak tanpa teknologi). Saliyane ngirit komisi, sampeyan bisa entuk cashback mung nggunakake Bnext kanggo mbayar pembayaran merek favorit kayata Spotify, toko Apple ...

disimpen ing lelunganmu

Gawe pilihan museum lan kegiyatan gratis

Mesthine, ing tujuan sing sampeyan pilih uga bakal ana papan kanggo dideleng, gratis. Sawetara museum duwe tiket gratis sedina seminggu kaya dina Minggu, pilihan sing uga bisa kita gunakake. Ing wilayah liyane, sampeyan bakal duwe kegiatan kanggo klompok utawa kulawarga kanthi gratis utawa kanggo nyuda rega. Mung prekara investigasi sethithik wilayah sing bakal dibukak lan manawa kita bakal nemokake opsi sing apik banget kanggo dipikirake.

Nyewa motor

Sanajan sampeyan ora pengin ngerti babagan njero omah, iki minangka konsep liyane kanggo lelungan. Amarga kaya sing wis diandharake manawa pengin tujuan sing cedhak, mula ora karuwan tekan karo nggawa mobil utawa omah kita. Kanggo kabeh wisatawan sing duwe, sugeng lan sing ora duwe, sewa bakal tetep tetep. Bakal mesthi gumantung karo model sing kita pilih, nanging rega bisa diwiwiti saka 100 euro. Elinga yen ing kono kita bakal duwe kabeh sing dibutuhake, bisa ngaso lan mangan. Uga eling, kanggo kabeh tuku iki, sampeyan duwe kertu Bnext, sing mesthi migunani.

lelungan sawise coronavirus

Pesen sadurunge

Bener nganti sawetara dina kepungkur, kita ora bisa njupuk langkah kasebut. Nanging saiki wis ngerti kepiye kabeh berkembang, saiki wayahe nggawe reservasi. Dadi ora rugi yen kita nglancarake pilihan lan mutusake kanthi cepet. Minangka wektu sing pas kanggo golek tawaran lan sing penting, supaya papan sing ngidini kita ngaso sing pantes, yaiku wiwit wulan Juli, Agustus utawa malah ing wulan September. Apa kita lagi nggawa tas?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*