Pungkasan pesisir Almería sing kudu dikunjungi

Pungkasan pesisir kanggo ngunjungi ing Almería

Almería wis dadi resort musim panas suwene wis puluhan taun lan ing gisik, kita nemokake sawetara pesisir paling apik ing kabeh Spanyol. Ora kaget yen ing antarane ana sawetara pantai mudo sing dadi favorit para pengunjung. Wilayah iki duwe 250 kilometer garis pantai lan wis sawetara taun dadi salah sawijining tujuan paling populer kanggo naturis, ora mung ing Spanyol nanging ing kabeh Eropa. Nudisme asalé saka Jerman lan tetep ing gisik, saiki lagi alam, saéngga ana pesisir eksklusif.

Ayo dirembug sawetara pesisir nudist paling apik sing bisa ditemokake ing Almería. Yen sampeyan pengin miwiti ing jagad nudisme, sampeyan bisa ngunjungi sawetara swarga kasebut sing uga minangka wilayah berpasir sing apik supaya sampeyan bisa seneng-seneng lan srengenge. Aja lali nikmati pengalaman iki ing pesisir Almería.

Pantai Vera

Pantai Vera ing Almería is nudist

Yen kita pindhah menyang ngomong babagan nudisme ing Almería tanpa ragu sampeyan kudu ngobrol babagan Pantai Vera. Ing pirang-pirang pantai, diidini nindakake nudisme utawa nggunakake setelan jedhing, nanging ing pantai liyane, mung diidini nindakake naturisme amarga dheweke eksklusif. Pantai Vera minangka salah sawijining pesisir naturis sing ora dienggo panggunaan pakean renang, mula dadi salah sawijining papan nudisme sing paling asring dikunjungi. Kasunyatane, ing cedhak pantai ana urbanisasi nudist ing endi warga bisa urip normal ing njaba pantai nalika nindakake nudisme. Pantai iki dawane sak kilometer lan ing daerah iki, kita bisa nemokake siji-sijine hotel naturist ing Spanyol, yaiku Vera Playa Club.

Pantai Wong Mati

Pantai Orang Mati ing Almería

Pantai iki Dununge ana ing Taman Alam Cabo de Gata lan iki minangka salah sawijining sing paling misuwur ing Almería. Kutha kasebut ana ing kotamadya Carboneros kanthi jarak tartamtu, amarga pantai 1600 meter ana ing tengah area alam, ing papan sing asri banget sing katon tanpa karusakan. Ana sawetara jalur sing tumuju ing pantai, nanging supaya bisa tekan kana, kita kudu mlaku-mlaku, mula dianjurake supaya ora nggawa akeh barang. Ora disaranake kanggo wong sing duwe mobilitas sing cilik, nanging mesthine sampeyan kudu lelungan. Iki minangka pantai sing bisa digawe nudisme nanging uga olahraga kayata snorkeling amarga banyu sing jernih.

Pantai Genuceses

Pantai Genuceses sing populer

Iki minangka pantai liyane sing ana ing taman alam lan sing misuwur para turis saka saindenging jagad. Dumunung ing teluk lan duwe kanthi pasir emas sing apik sing katon apik banget, amarga ana wilayah sing dune cilik. Ing sisih lor, ana alas cilik sing bisa dilindhungi sunar srengenge, dadi pantai sing ideal kanggo sedina muput. Kajaba iku, banyune cukup tenang. Pendhudhuke cukup dhuwur lan umume masarakat katon nudisme ing saindenging pantai, sanajan ora wajib lan saiki biasane ing sisih lor.

Pantai Mónsul

Pantai iki misuwur banget ana ing salah sawijining film 'Indiana Jones', nanging uga minangka salah sawijining wilayah berpasir sing paling apik ing Almería, sing uga bisa nggawe nudisme. Mung dawane 400 meter, mula umume rame ing musim dhuwur. Iki misuwur banget karo formasi rock sing asale saka vulkanik lan area dune gedhe.

Pantai barronal

Rasakake pantai Barronal sing apik

Saka pantai Mónsul, sampeyan bisa bukak pantai Barronal ing pesisir. Saka wilayah sisih wétan, kita bakal mlaku-mlaku ing pesisir nganti tekan jurang Barronal banjur pantai. Wilayah pasir iki ukurane Mónsul kaping pindho lan minangka pantai nudis sing kondhang. Iki nduweni akses gampang lan kalebu pantai sing paling populer gampang dolan. Sampeyan luwih misuwur amarga nudisme tinimbang liyane kayata Mónsul utawa Los Genuceses yen pengin nggoleki papan sing swasana luwih nudis.

Cala del Plomo

La Cala del Plomo ing Almería

Kanggo sing goleki papan sing luwih wicaksana kanggo nindakake nudisme lan bisa uga ora populer kaya pantai liyane yaiku Cala del Plomo. Teluk cilik sing ana ing antarane wilayah sing watu lan adoh saka pedunung. Teluk iki dawane mung rong atus meter, mula ora akeh papane, nanging diubengi formasi watu vulkanik, sing menehi sentuhan privasi sing dudu wong liya. Kosok baline, yaiku pantai sing apik banget kanthi pasir emas lan perairan jernih sing luar biasa sing ngundang sampeyan nyilem lan nglangi pirang-pirang jam. Saka teleng kasebut, kita bisa ngakses liyane sing cedhak kayata Cala de En Medio, ing endi sampeyan uga bisa nggawe nudisme.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*