Apa sing kudu sampeyan ngerteni yen sampeyan lelungan menyang Chili?

Chile

Kaping pirang-pirang, nggawe penerbangan internasional bisa uga nyata odyssey kanggo lelungan, amarga gumantung karo negara sing sampeyan tekani, dheweke njaluk sawetara barang utawa liya-liyane. Yen musim panas iki utawa mengko sampeyan arep lelungan menyang Chili, kanggo plancongan utawa kerja, artikel iki bakal menehi informasi babagan kabeh babagan sampeyan.

Apa sing kudu sampeyan ngerteni yen sampeyan lelungan menyang Chili? Ing kene dakkandhani.

Pitakon sing ditakoni saben wong lelungan sadurunge pesawat menyang Chili

Ing kasus iki, kita arep menyang Chili ... Apa pitakon sing paling sering ditakokake?

  • Aku kudu mbayar bea utawa pajeg? Yen sampeyan mung nggawa bagasi utawa sawetara barang sing dituku ing bandara, sampeyan ora kudu mbayar bea cukai.
  • Apa sing dianggep koper plancongan? Sing diangkut bareng karo wong lelungan utawa nganti 120 dina sawise lelungan tekane. Yen kedadeyan pungkasan, ing transportasi sampeyan kudu nggawa panyimpenan koper lan dokumen transportasi sing cocog.
  • ¿Sepira regane Chili? Chili minangka negara Amerika Latin sing paling larang, nanging ora ana sing bakal waspada. Utamane ing poin strategis ing ngendi panjaluk turis luwih akeh.
  • Apa sing paling larang lan paling murah ing Chili? Sing paling larang yaiku papan wisata sing butuh mlebu lan uga transportasi umum, sanajan ana pilihan kayata taksi bareng sing regane luwih murah. Sing paling murah yaiku panganan, utamane kios-kios panganan cepet: panganan sing akeh lan murah.
  • Apa itungan sampeyan lan pinten pangowahane? Tender sing sah yaiku peso Chili. Saiki, siji euro padha karo 755.06 peso Chili. Kanggo menehi ide, ing Chili, panganan sing khas yaiku pai pinus (umume cukup gedhe). Regane 620 peso Chili, dadi setara karo 0.82 euro.

Chili - peso Chili

  • Apa sandhangan sing disaranake disandhang? Ing tengah negara, iklim cukup sedheng. Yen sampeyan terus menyang sisih lor, anget lan garing banget, mula dianjurake nganggo sandhangan sing entheng lan seger, srengenge, lambe lan rambut. Kita uga ora lali nglalekake sing anget, amarga sanajan awan awan, bengi biasane adhem adhem. Sampeyan bisa ninggalake payung ing omah, arang udan.

Papan sing nyenengake ing sekitar Chili

Santiago de Chile

  • Istana Mata Uang.
  • Cerro San Cristóbal.
  • Cerro Santa Lucia.
  • Cerro El Plomo.
  • Pasar Pusat.
  • Alun-Alun Utama.
  • Katedral Metropolitan.
  • Pusat Budaya Istana La Moneda.
  • Pegunungan Andes.
  • Chasona.
  • Taman Bicentennial.
  • Piojera.
  • Kebun Binatang Nasional.
  • Lingkungan Yungay.
  • Museum seni rupa nasional.
  • Plaza Italia.
  • Sewell Mining Town.
  • Kutha cilik Dominika.
  • Pangayoman
  • Taman Patung.
  • Paris / London Street.
  • Patio Bellavista.
  • Museum sejarah nasional.
  • Greja Los Sakramen.
  • Taman Fantasilandia.
  • Lembah salju.
  • Dalan Huérfanos.
  • Wilayah El Golf.
  • Plaza Konstitusi.
  • Alun-Alun Penerbangan.
  • Kapel Ibu Ibu Maria.
  • Museum Seni Pra-Columbian Chili.
  • Menara Entel.
  • Pusat Mistral Gabriela.
  • Museum Seni Visual.

Chili - Santiago de Chile

San Pedro de Atacama

  • Lembah Wulan ing San Pedro de Atacama.
  • Pukará de Quitor.
  • Sumber air panas Puritama.
  • Desa Tulor.
  • Geyser Tatio.
  • Laguna Chaxa.

Chili - San Pedro de Atacama

Valparaiso

  • La Sebastiana (Omah Pablo Neruda).
  • Panjaluk Cerro.
  • Gervasoni mlaku.
  • Lift Reina Victoria.
  • Elevator Artileri.
  • Paseo 21 de Mayo.
  • Museum Maritim Nasional.
  • Istana Baburizza.
  • Tugu Pahlawan.
  • Alun-alun Sotomayor.
  • Mlaku Yugoslavia.
  • Greja Lotus Salib Suci.
  • Pantai Canelo.
  • Caleta Horcón.
  • Lengkungan Inggris.

Chili - Valparaiso

Sekilas, Santiago de Chile katon kaya kutha modern lan modern. Konstruksi kasebut, amarga ana gempa bumi sing ora bisa dietung, nanging iki minangka kutha sing wis lawas lan nyenengake banget. Sawetara kasunyatan penasaran babagan kutha sing ora bakal ngerteni yen sampeyan lelungan ana:

  • Ora bisa ngombe alkohol ing dalan umum, mung ing papan sing ditutup.
  • Su permukaan es babar blas, dadi mlaku ora bakal dadi masalah kanggo sampeyan.
  • El alpukat Iki minangka keunggulan panganan, lan ing kana dheweke ngerti iku "mentega liar" amarga isi kalori sing akeh.
  • Su banyu tutul yaiku ngombe, supaya sampeyan bisa ngombe saka wong-wong mau kanthi ati sing tentrem.

Negara sing bakal dinikmati, utamane keunggulan par kutha sing misuwur, Santiago de Chile.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*