120 situs Andalusia sing kudu dideleng

 

katrangan kaca

Minangka Andalusian sing apik lan aku ing acara perayaan Dina Andalucia, sesuk tanggal 28 Februari, Aku pengin nggawe artikel khusus menehi jeneng paling ora 120 situs Andalusia sing kudu dideleng (ing panemuku). Ya, iki nomer akeh, nanging ora, aku ora salah nalika ngucapake. Andalusia duwe akeh panggonan sing paling ora pantes dikunjungi siji ing uripku lan yen sampeyan nganggep aku lali, mesthine amarga aku ora ana, mula saran bakal ditampa ing komentar kasebut.

Goleki! Muga-muga aku ora ngasuh sampeyan.

Ing Huelva ...

120 situs Andalusia sing kudu ditemokake - Huelva

  1. Taman Nasional lan Alam Doñana.
  2. Pantai Punta Umbría, Matalascañas, Isla Cristina, Ayamonte utawa El Rompido, lan liya-liyane (kabeh pesisir kudu dikunjungi).
  3. Monumen saka Iman Discovery (dhuwure 37 meter).
  4. Biara La Rábida.
  5. Ermita de la Cinta (lan pandangan saka rawa sing bisa dideleng saka kana).
  6. Muelle del Tinto (warisan saka Inggris).
  7. Reina Victoria Workers 'Quarter (gaya Inggris).
  8. Muelle de las Carabelas, ing kana dipamerake telung replika setya saka kapal-kapal sing misuwur.
  9. Biara Santa Clara.
  10. Zenobia lan Juan Ramón House-Museum.
  11. Teater Agung, diresmekake ing taun 1923.
  12. Katedral La Merced.
  13. Kastil Niebla.
  14. Kastil Aracena.
  15. Kastil Cortegana.

Ing sevilla…

120 situs Andalusia sing kudu dikunjungi - Seville

  1. Sang Giralda.
  2. Alcazar Nyata Seville.
  3. Maria Luisa Park.
  4. Menara Emas.
  5. Alun-alun Spanyol.
  6. Metropol Parasol.
  7. Katedral Seville.
  8. Kali Guadalquivir lan kabeh desa sing cedhak.
  9. Omah Pilatus.
  10. Alun-alun Cabildo.
  11. Biara La Cartuja.
  12. Dalan Betis.
  13. Glorieta de Bécquer (kanggo para pecinta sastra lan utamane wiwit Romantisisme Spanyol).
  14. Lingkungan Santa Cruz.
  15. Alun-alun Triumph.

Ing Cadiz…

120 situs Andalusia sing kudu ditampilake - Cádiz

  1. Pusat sejarah ing Cádiz.
  2. Playa Santa María, Playa de La Caleta lan Playa Victoria (sanajan kaya ing Huelva, meh kabeh pesisir ing Cádiz kudu dideleng).
  3. Katedral Cadiz.
  4. Kastil San Sebastián.
  5. Menara Tavira.
  6. Taman Genovés.
  7. Plaza de las Flores.
  8. Promenade dawa lan padhang.
  9. Téater Romawi.
  10. Taman Alam Sierra de Grazalema.
  11. Pantai Zahara de los Atunes, Caños de Meca lan Bolonia (rasa seneng kanggo rasa lan santai).
  12. Kutha-kutha ing Jerez de la Frontera, Olvera utawa Arcos de la Frontera.
  13. Catamaran.
  14. Tembok San Carlos.
  15. Greja Santiago Apostol.

Ing cordoba…

120 situs Andalusia sing kudu dibukak - Córdoba

  1. Mesjid (simbol Cordoba tanpa mangu-mangu).
  2. Alcazar saka Kraton Kristen.
  3. Kandhang Kraton.
  4. Jembatan Romawi.
  5. Candhi Romawi.
  6. Medina Azahara.
  7. Patios ing Cordoba.
  8. Siramane Arab.
  9. Konvensi Santa Clara, Santa Cruz, Las Capuchinas, Jesús Crucificado, Santa Ana lan Corpus Christi, lan liya-liyane.
  10. Temboke dalan Kairo lan Puerta de Sevilla.
  11. Plaza de las Flores, Jardines de la Victoria, Plaza de las Dueñas utawa Plaza de las Tendillas.
  12. Museum Julio Romero de Torres, Seni Rupa, Al-Andalus, Taman Botani utawa Posada del Potro.
  13. Pabrik pabrik wiwit abad kaping XNUMX nganti abad XNUMX: Molino de Martos, Molino de la Albolafia, Molino de San Antonio lan Molino de la Alegría.
  14. Paseo del Gran Capitán lan Calleja Cruz Conde.
  15. Biara San Jerónimo del Valparaíso.

Ing Malaga…

Malaga Citiscape - Dina 2

  1. Katedral Inkarnasi.
  2. Pelabuhan
  3. Marqués de Larios Street.
  4. Pandhangan Gibralfaro.
  5. Taman Botani lan Museum Picasso.
  6. Teater Romawi lan museum mobil.
  7. Pantai La Malagueta lan La Misericordia.
  8. Plaza de la Constitución lan pusat sajarahé.
  9. Pusat Seni Kontemporer lan Kastil Gibralfaro.
  10. Greja San Pedro lan Ati Suci.
  11. Plaza de la Merced lan Malaga utawa Taman Alameda.
  12. Teater Echegaray lan Galeri Goya.
  13. Kutha Mijas, Fuengirola, Ronda, Antequera, Júzcar, Marbella lan Frigiliana.
  14. Pantai El Palo, Los Álamos lan Puerto Banús.
  15. Guwa-guwa Nerja.

Ing Granada…

120 situs Andalusia sing kudu ditemokake - Granada

  1. Alhambra lan Generalife.
  2. Lingkungan Albaicín.
  3. Sacromonte lan biyunge.
  4. Katedral Granada.
  5. Siraman Arab Bañuelo.
  6. Biara ing Cartuja.
  7. The Corral del Carbón.
  8. Greja San Gil lan Santa Ana.
  9. Plaza Nueva lan Barrio del Realejo.
  10. Sierra Nevada.
  11. Mirador de San Nicolás.
  12. Calle de las Teterías lan Alcaicería.
  13. Alpujarras saka Granada.
  14. Taman lan Museum Museum kanggo ngurmati Federico García Lorca.
  15. Pesisir Almuñécar.

Ing Jaén ...

120 situs Andalusia sing kudu ditampilake - Jaén

  1. Katedral lan Kastil Santa Catalina.
  2. Wong Arab adus.
  3. Kali Segura lan kutha-kutha sekitare.
  4. Wadhuk Anchuricas.
  5. Jembatan sepur liwat lenga verde del.
  6. Wit ceri ing Sierra Mágina.
  7. Kastil Mata Begid.
  8. Los Villares lan Taman Jabalcuz.
  9. Helm.
  10. Kutha lawas Jaén.
  11. The Plaza Santa Luisa de Marillac.
  12. Teater kotamadya Darymelia.
  13. Paraje de los Canñones.
  14. Kutha Ignatoraz.
  15. Guwa-Guwa Banyu.

Ing Almería ...

120 situs Andalusia sing wajib ditampilake - Almería

  1. Komplek Monumen Alcazaba.
  2. Promenade lan Pelabuhan.
  3. Monumen Kabel Inggris.
  4. Mercusuar San Telmo.
  5. Pusat Seni Museum Almería (CAMA).
  6. La Rambla lan Taman Boticario.
  7. Gua Sorba.
  8. Katedral Inkarnasi.
  9. Pantai Los Muertos, Pantai El Mónsul, Pantai El Plomo lan El Playazo.
  10. Kutha Níjar, Berja lan Mojácar.
  11. Taman Tema Oasys.
  12. Taman Alam Cabo de Gata.
  13. Greja San Juan Evangelista, Basilika Santo Domingo lan Sanctuary of the Virgin el Mar.
  14. Temboke bukit Caliphal, Jairán lan San Cristóbal.
  15. Museum Puertomaro.

Aku luwih seneng nyelehake akeh papan liyane, amarga aku ngira yen wis ninggalake sawetara papan sing penting banget, nanging aku uga ora pengin nglairake sampeyan. Kaya sing sampeyan ngerteni, Andalusia kebak papan sing bisa dikunjungi.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Lia Serein ngandika

    Ing dhaptar minat turis sampeyan bakal nemokake sing sampeyan sebutkan ... Tambahake salah sawijining bangunan paling apik sing ana ing Granada lan bangunan pertama sing ditakoni sheik nalika tekan kutha, amarga Kubah sing ditemoni ora duwe ing saindenging jagad Arab .. Istana La Madraza. Iki bisa ditambahake menyang dhaptar 10 sing paling apik ing Andalusia ... Opini, mesthi ...