Skotlandia Royal Belmond, sepur mewah Skotlandia

 

Sepur Skotlandia Royal Skotlandia

Skotlandia Iki minangka salah sawijining tujuan sing paling disaranake ing Inggris. Iki duwe mujur nengen sing luar biasa lan sanajan bisa udan luwih akeh tinimbang dina sing dikarepake, ora ana cara kanggo seneng lelungan liwat tanah Skotlandia.

Sepur mewah wis diowahi dadi hotel bintang lima. Cilik, kanthi rute sing ora akeh banget kanthi sawetara pangecualian, mesthi ana gandhengane karo tradhisi, sejarah lan warisan. Ana sepur mewah ing kabeh limang bawana. Sawetara nyebrang pirang-pirang negara, sing liyane mung pengin menehi mate ing geografi dhewe. Yaiku kedadeyane Skotlandia Royal Belmond, sepur mewah Skotlandia.

Sepur mewah

Ruang makan Skotlandia Royal Skotlandia

Kaya sing dakkandhakake, sepur mewah kasebut Dheweke ana ing limang bawana lan saben wong menehi pengalaman sing apik ing negara sing padha, ing antarane loro utawa telung negara tanggan utawa nyebrang bagean benua. Ora kepenak utawa nyenengake yen plancongan numpak sepur, nanging ing tengah abad kaping XNUMX, ana wong sing menehi kenyamanan kanggo kreta lan ngenalake mobil sing turu. Iku wiwitane kabeh.

Ana akeh operator internasional, perusahaan sing ngatur sepur sing beda-beda ing macem-macem negara, lan sanajan ana sepur sing pancen misuwur, liyane uga ora misuwur lan kudune. Ing Spanyol ana Al Andalús utawa El Expreso de la Robla, ing India Maharajas Express lan Golden Chariot, ing Australia ana The Ghan, ing Afrika Selatan Rail Rovos lan dhaptar kasebut bisa ditrapake kanggo sawetara jeneng liyane.

Ing kasus Skotlandia, perusahaan kasebut yaiku Belmond Ltd. lan nawakake sepur mewah Skotlandia iki mung 36 penumpang lan darmabakti kanggo mlaku liwat lanskap paling apik ing Skotlandia.

Sepur mewah Skotlandia

Nedha bengi ing Sepur Belmond

Sepur mung butuh 36 wong dadi pengalaman sing bisa ditegesi pribadi. Duwe Kabin en-suite kembar, dobel, lan siji, kabeh duwe jedhing pribadi. Wis mobil mangan loro lan ayu mobil pengamat karo mbukak galeri.

Sepur iki duwe sangang kreta lan makarya ing rute sing beda-beda njupuk penumpang ing tur bertema sing kalebu lapangan golf ijo, papan dununge lan kebon bersejarah lan gudang wiski, omben-omben tradisional Skotlandia. Nanging sejatine minangka lelungan sing ngubungake Edinburgh menyang Dataran Tinggi, nyebrang padang rumput, gunung-gunung kanthi alas ijo lan tlaga sing luar biasa.

Tur Skotlandia Royal Skotlandia

Perjalanan sing khas diwiwiti saka Stasiun Waverley Edinburgh lan bisa bertahan loro, telu utawa patang wengi. Ana Highland Tour 2 wengi, Tur Barat 4 wengi, lan Tur Klasik Highland XNUMX wengi. Plancongan mesthi antara April lan Oktober, musim sing paling apik kanggo nyebrang wilayah iki lan bisa ngujo ing musim semi lan musim panas. Sing apik yaiku tur iki sing ditampilake kanthi beda bisa dikombinasikake lan tur paling dawa, antawis gangsal gangsal pitu wengi, tuladhane (yaiku Grand Tour sing misuwur).

Kaya-kaya hotel kabeh klebu beya kreta Belmond Royal Skotlandia kalebu kabeh panganan ing kapal, kabeh minuman beralkohol lan non-alkohol, tur, tur Dituntun menyang sulingan wiski, moro merpati, kunjungan menyang omah tradisional Skotlandia lan pabrik wol Highland klasik. Sanalika sampeyan tuku tiket, petualangan diwiwiti.

Lelungan ing Skotlandia Royal Belmond

Tur Sepur Belmond

Ana telung wisata dadi pitakonane, endi sing kudu dak pilih? Rute sing paling apik yaiku Tur West Highland Dadi yen sampeyan pengin mujur nengen sing apik, iki tur sampeyan. Yen sampeyan pengin sing luwih cendhek, sampeyan bisa milih Tur Highland Rong wengi nalika lelungan iki nggawa sampeyan saka Edinburgh menyang Perth liwat Inverness lan apik banget. Pancen ora asri utawa ora adoh utawa apik banget, nanging apik banget lan liwat Druimuachdar Pass sing asor ing ketinggian 452 meter, titik paling dhuwur ing kabeh jaringan kereta api Inggris, lan uga liwat Findhorn Viaduct, sisih kidul Inverness.

Piper Skotlandia

Papat bengi saka Highland Klasik Iki uga entuk keprok amarga njupuk rute sing apik lan luwih maju: liwat Inverness menyang Kyle saka Lochalsh, ing banyu Pulo Skye. Luwih ayu mokal. Tiket kanggo sepur mewah iki ing Skotlandia bisa kanggo tuku online. Sawise sampeyan duwe, sampeyan terus menyang stasiun Edinburgh, patang jam nganggo kreta saka London, menyang Stasiun Waverley. Ana ruang tunggu kelas siji kanthi tèh lan kopi lan nalika sepur wis ana ing platform siyap kanggo numpak priya lan muter bagpipe menehi tandha. Babagan babagan Drum Mayor.

Stateroom Skotlandia Royal Skotlandia

Kabin klasik (Pullman 60-an), duwe rong kasur, ana sawetara kasur tunggal, lan kabeh kenyamanan sing ana ing praktis lan kompak: jedhing, shower, meja, lemari, mejo, lampu, rak mantel lan fasilitas kayata sabun, sampo, andhuk, jubah lan sandal. Sampeyan turu kanthi apik amarga sepur diparkir ing platform sing sepi utawa ing jalur sing beda-beda banjur ora ana gerakan.

Sepur mewah Skotlandia duwe mobil mangan loro. Siji diarani Raven lan duwe meja tengah dawa lan 16 kursi lan siji liyane diarani Victory lan luwih tradisional, kanthi sawetara tabel nawakake 20 kursi. Mobil mangan iki diwiwiti saka taun 1945 lan sing paling tuwa ing sepur. Panganan kasebut dimasak ing papan lan kualitas paling dhuwur. Pawonane bakal sithik nanging piringe megah. Lan ya, nedha bengi resmi dadi sampeyan kudu nganggo klambi sing cerdas, ora nganggo ransel. Mangga.

Panganan apik ing Sepur Belmond

Sepur nawakake sawetara wisata lan dheweke gumantung karo tur sing dipilih. Sampeyan bisa mburu dara banjur ngombe teh ing omah gedhong Skotlandia, kayata, utawa ngunjungi sulingan lan bali nggawa botol wiski ing lengen sampeyan. Tur kasebut apik lan istimewa, mewah, nanging sing sejatine mung rute sepur sing cukup kanggo ujar manawa minangka perjalanan sing hebat: gunung, tlaga, lembah, kali, jembatan, jejambat, area pertempuran sejarah, pedesaan Skotlandia, kreteg (jembatan Tay dawa sing dawa banget, umpamane), kanthi ringkes, sawetara skenario.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*