Ring taun anyar ing Siprus

Kourion Siprus

Akeh wong sing milih tujuan sing dituju sugeng rawuh ing taun anyar. Amarga iku cara supaya bisa nindakake sing luwih asli ing tanggal kaya iki. Yen sampeyan mikir babagan lelungan sing wis diidham-idhamake, kita bakal mbantu sampeyan ide sing luwih becik. Ringgit ing taun anyar ing Siprus!

Ing kana sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti taun anyar ing sikil tengen. Totoan ing pesta nanging uga kanggo mlaku budaya sing luwih budaya. Koktail sampurna sing wis diidham-idhamake suwene. Temokake tawaran apik sing wis dipilih kanggo sampeyan.

Penawaran kanggo muni ing taun anyar ing Siprus

Kadhangkala kita kudu uwal saka wektu kaya iki. Nanging ora ateges kita kudu nyingkirake semangat Natal, suwalike. Kita bisa terus ngrayakake wayahe nanging ing bagean liya ing jagad iki. Ing kasus iki, kita wis milih Siprus amarga ing kana kita bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti langkah sing paling apik. Dadi, apa sampeyan mikir nglampahi telung dina ing tujuan kaya iki lan kurang saka sing diarepake.

Penerbangan murah Siprus

Iki minangka tawaran ing endi kaloro penerbangan uga nginep kalebu. Sing nomer siji, budhal tanggal 30 saka Madrid. Nalika bali ing tanggal 2 Januari. Kajaba iku, kudu dielingi yen regane kalebu koper sing dicenthang. Hotel sing dipilih yaiku 'Kapetanios Odyssia' sing nduweni loro restoran, kamar kanthi balkon, kolam renang, lan sauna. Kajaba iku, dununge pancen apik amarga mung 4 km saka pusat. Mesthi wae, kabeh kabecikan sing apik kasebut, sampeyan bakal ngira yen bisa nambah rega, nanging ora. Ing kasus iki, penerbangan uga tetep sajrone telung dina kasebut, kanthi sarapan, regane 647 euro. Apa ide sing apik? Ya, yen ngono, sampeyan bisa pesen ing LastMinute.

Hotel Ramah Hewan Piara Siprus ing Siprus

Apa sing kudu dideleng lan ditindakake ing Siprus nalika Natal

Tanpa mangu-mangu, dadi salah sawijining tujuan sing sampeyan tresnani nalika ndeleng. Yaiku pulau mediterania nduweni kaendahan tunggal ing antarane sing ditemokake sisa-sisa arkeologi uga pantai sing paling paradisa. Tradhisi ujar manawa ing kono lair Aphrodite, mula, adhedhasar iku, kita wis ngerti yen iku istimewa.

Sawijining dina ski ing Siprus

Nalika tekan tanggal 30, kita isih esuk tanggal 31 supaya bisa nindakake kegiyatan. Salah siji sing paling misuwur ing wilayah iki yaiku ski. Kanggo iki, kita duwe Gunung Olimpus, ing ngendi sampeyan bakal kaget kanthi dhuwur 1952 meter, dadi salah sawijining obyek wisata utama ing papan kasebut. Kasedhiya 6 trek, masing-masing beda dawa lan kompleksitas. Saka kene sampeyan bakal duwe pemandangan sing sampurna menyang Semenanjung Akrotiri utawa Danau Asin.

Kastil Siprus

Kastil Kolossi

Bèntèng iki dibangun ing abad kaping XNUMX lan ana ing pinggiran Limassol. Nduwe menara gedhe sing dhuwure luwih saka 20 meter. Saka ngendi kita bakal duwe pandangan sing apik babagan kabeh lingkungan. Mlaku maneh ing wektu sing pancen cocog kanggo nyebrang.

Kourion

Salah sawijining situs arkeologi sing paling misuwur yaiku situs iki. Tanpa mangu-mangu, dununge ana ing dhasar jurang, mula ora bisa dingerteni manawa pemandangane luwih apik. Ing kana kita bisa ndeleng sawetara mozaik sing dijaga kanthi apik uga area teater uga Omah Eustolios.

Kourion Siprus

Kastil San Hilarion

Ing kastil iki legenda rame alon-alon. Salah sijine yaiku dibangun dening ratu peri, sing seneng banget karo papan kasebut lan nggawe papan dununge. Nduwe pemandangan sing apik banget, diubengi tembok lan wilayah sing katon metu saka gunung.

Karpas

La Semenanjung Karpas minangka poin liyane sing kudu dipikirake. Apa cuaca apik utawa ora, kita ora bisa kliwat pantai emas ing saubenge. Sanajan dudu salah sawijining wilayah sing paling akeh dikunjungi, nanging sejatine wilayah kasebut uga duwe sudut magis, kutha-kutha sejarah kayata Dipkarpaz utawa greja Agios Filon.

Troodos Siprus

Troodos

Ing endi wae sampeyan ndeleng, kabeh papan kasebut luar biasa. Dadi Troodos iku ora adoh saka mburi. Greja lan biara uga makutha. Kajaba iku, kanthi pirang-pirang mural sing khas ing jaman abad pertengahan sing mesthi kudu ditemokake. Kaya sing sampeyan ngerteni, bisa dadi Natal sing luwih kuat tinimbang sing sampeyan ngarepake lan mung telung dina. Nanging yen sampeyan ngatur dhewe, sampeyan bakal bisa ngrasakake kabeh iki lan liya-liyane. Ringgit ing taun anyar ing Siprus!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*